Dün boşanma davam vardı

suhendann

Kelebeğin annesi 🪽
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
96
58
3
23
Dün davam vardı ve aylar sonra ilk kez eski eşimle karşı karşıya geldik . Tanıklar daha evvel kendi bulundukları ilin adliyesinde dinlenmiş. Biz içeri girdik ilk önce bana sorular soruldu daha sonra eski eşime soruldu . ama kendisi daha önce avukatlar aracılığıyla anlaşmamıza rağmen bir anda hiçbir sorun yokken evi terk ettiğimi ve boşanmak istemediğini söyledi . Dışarı çıkar çıkmaz annesiyle yüz yüze geldik ve bana hakaret etmeye başladı. Oğlu aylardır kendisiyle ve ailesiyle görüşmüyormuş benim yüzümdenmiş. Yarısını anladım yarısını anlamadım ağzından köpükler çıkararak üstüme saldırdı abim olmasa neler yaşanırdı bilmiyorum biz apar topar çıktık . Arkamdan eski eşimin annesi ve ablasına bağırdığını duydum ne söylediğini duymadım sadece yüksek sesle bağırıyordu . Aylar sonra travmalarım tetiklendi gerçekten çok kötüydü.

Daha dün önceki konunu okuyup son durumu sormuştum öyle merak ettim ki . Ay sen bu aileye dönme lütfen başına gelecek olanlar çok bariz belli resmen saldırmışlar sana

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama böyle bir ailenin içinde kalmayarak kendinizi kurtarmışsınız
Öğrenci evinde sevgilisiyle kalırken görümcesi gelmiş bunları görünce aileye söylemiş apar topar evlendirmişler kızı sonra da aile umreye gitmek için engelli görümcesini onlara bırakmak istemiş hanımefendi bakamayacağını söylemiş eşi de şiddet uygulamış tokat atmış sonra ailesinin evine dönmüş hamileymiş ve bebeğini 4 aylıkken kaybetmiş çok üzgündü konu sahibi eski eşi de halen şansımız var diyerek mesaj atıyordu

Ertelendi çünkü hakim tarafından bir güzel azadlandık . Anlaşılmıştı kimsenin birbirinden talebi yok şeklinde düzenlenmişti herşey ama aptalca bir şov yapmaya kalkıp süreci uzattı boşu boşuna

siz ne düşünüyorsunuz peki ? eşinizin attığı mesaja istinaden

Anlaşmalı değil miydi? Ne zamana ertelendi?

siz ne düşünüyorsunuz peki ? eşinizin attığı mesaja istinaden
Daha önce anlaşmak istiyorsa benimle görüşecek demiş gitmedim avukatımla görüştü ve bir sonuca varılmıştı. Mesajlarına cevap vermemiştim . Dünden beri farklı farklı numaralardan arayıp acıtasyon yapıyor

Anlaşmalıydı ama daha kendi avukatı maddeleri sıralamadan boşanmak istemediğini söyledi. Marta ertelendi birkaç şahidin tekrar dinlenmesi gerektiğine istinaden
Çekişmeliye mi döndü şimdi?

Anlaşmalı değil miydi? Ne zamana ertelendi?
Daha boşanma protokolü maddeleri okunmadan atladı yani ben de şoka uğradım ona söz de verilmemişti . Kendi avukatı bile bakakaldı . Birkaç dakika sessizleşti ortalık boşanmayı kendi iradenizle istiyor musunuz dendi hayır istemiyorum dedi

Ne olduğunu ben de bilmiyorum tarafların mutabık olmadığı dosya neden sunuluyor diye bi azar yedik çıktı herkes . Herşey tekrar düzenlenecekmiş . Savaşacakmış güya sonuna kadar

tam onu diyecektim , ortada anlaşma kalmamış gibi gözüküyor , yeniden dava açılması gerekmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…