Ya biri engelli zaten biri de lisede etliye sütlüye karışmaz o . Bu şeytan olan büyük görümce bu hale gelmemize o sebep olduAy senin görümceler ne biçim insanlar ya yaptıkları yetmedi mi o ilk eve gelen mi bunu yapan
Şimdiye kadar uzamış ama boşanmak bağımızı tamamen koparmak demekmiş . Ben bu ilişkiyi bitirmenin bide o bebeğin vebalini taşıyabilcekmiymişim benim bebeğim ne alakaysa . Boş boş konuşuyorNe gibi
Nereye kadar uzak gidecekler elbet bir yerde birleşirler onlar aile. Yarın barışırsanız size baskı yapacak barışmanız için, hiçbir şey olmamışcasına.Ailesiyle çok uzun zamandır görüşmüyormuş . Annesi gerçekten bıraksalar öldürecek gibi saldırıyor. Ben senin yüzünden kaybettim oğlumu diyor. Ben bebeğimi kimin yüzünden kaybettim acaba allahın sopası yok
Deseydiniz keşkeAilesiyle çok uzun zamandır görüşmüyormuş . Annesi gerçekten bıraksalar öldürecek gibi saldırıyor. Ben senin yüzünden kaybettim oğlumu diyor. Ben bebeğimi kimin yüzünden kaybettim acaba allahın sopası yok
Bak siz burda birkaç kişiye kızdınız bu yüzden ama tam da onlar gibi düşünüyor bu adam çocuğunuz hakkında. Çocuk gitti bağ koptu diye bakıyor. Çocuğa değil elinden kayıp gitmenize üzüldü. O olsaydı bu kadar rahat olamazdın diyemiyor, vebal mebal sayıklıyor. Adamın ince hesaplarının farkına varın artık.Şimdiye kadar uzamış ama boşanmak bağımızı tamamen koparmak demekmiş . Ben bu ilişkiyi bitirmenin bide o bebeğin vebalini taşıyabilcekmiymişim benim bebeğim ne alakaysa . Boş boş konuşuyor
Çingene gibi ortalığı ayağa kaldırmışlar adliyede.Ne kadar seviyesiz bir aileymiş. Boşandığınızda mutlaka bir kutlama yapın. Bunlardan kurtulduğunuz için.
Allah ayrılmanın da hayırlısını versin ya. Sinir oldumÇingene gibi ortalığı ayağa kaldırmışlar adliyede.
boşanırken , bu denli olur muydu ama , eski eşe özellikle adliyeye kimse ile gelme dedim , bende tek gittim , zaten ben kimsenin yüzünü görmek istemiyordum 5 dk içinde boşandık , Adlideye anasının danasının b*k işi mi varmış ? doluşmuşlar
ben duruşma salonu dışında çingenelik yaptılar diye anladım ama eğer duruşma salonunda olduyda hakimin anasına danasının ağzına edip kovup duruşmaya öyle devam etmeliydiSuc hakimde bence, anasi danasi dolusmasina izin verirse ortalik boyle karisir ... okuz gibi bogurduklerinde hakim olsam hepsini disari atardim.
Bir taraf istiyorsa bitmeli bu boşanma davaları gereksiz uzuyor yaDaha boşanma protokolü maddeleri okunmadan atladı yani ben de şoka uğradım ona söz de verilmemişti . Kendi avukatı bile bakakaldı . Birkaç dakika sessizleşti ortalık boşanmayı kendi iradenizle istiyor musunuz dendi hayır istemiyorum dedi
Yalandan görüşmüyorlar işte. Konu sahibi barışsa kv ,görümce evinden çıkmaz, adamda başka kadınların kucağında sefa sürer.Bu tarz aileler hiç değişmez .Aileye bir kurban seçilir ve sonuna kadar kullanışlı olduğu sürece elde tutulur ...Ailesiyle görüşmüyorsa dava gününden nasıl haberleri olmuş? Ne değişik insanlar bunlar ya. Allah yardımcın olsun.
Boşta kalmış ondan sana yazdı zaten belli.Dün ablası özgenur diye bir isim söyledi. Ablam yanımdaydı ben duymadım ama o sırf biz duyalım diye bastıra bastıra söyledi dedi . Ailesinden ayrı bir yerde yaşıyormuş belkide bu özgenur kimse onunla bir ilişkisi vardı ayrıldılar bana sardı yine. Tamamen tahminim bu . Kızın kim olduğunu öğrensem tekte biter bu iş ama işte
Bence de yalan. Oğlu en fazla anasına hem eve gelmemek için hem de anasına millete şov için bahane sıralıyordur sizin yüzünüzden diye. Gidip çamaşırlarını yıkatıp ütülenirken “şu günde davam var. Yalnız kaldım bu hayatta ühühüüü” diye yalandan ağlanıyordur.Yalandan görüşmüyorlar işte. Konu sahibi barışsa kv ,görümce evinden çıkmaz, adamda başka kadınların kucağında sefa sürer.Bu tarz aileler hiç değişmez .Aileye bir kurban seçilir ve sonuna kadar kullanışlı olduğu sürece elde tutulur ...
Bakın benim hesap kitap umrumda değil ben kurtulmak istiyorum ama bunu bebeğimin hatırasına zarar vermeden yapmak istiyorum. Ayrıca ben o adam için kimseye kızmam siz bana tedavi olmanız lazım dediniz, başka biri de iyi ki ölmüş o çoğun dedi . Benim kızgınlığım buna . Yaşasaydın ben çocuğuma herkesten iyi bakardımBak siz burda birkaç kişiye kızdınız bu yüzden ama tam da onlar gibi düşünüyor bu adam çocuğunuz hakkında. Çocuk gitti bağ koptu diye bakıyor. Çocuğa değil elinden kayıp gitmenize üzüldü. O olsaydı bu kadar rahat olamazdın diyemiyor, vebal mebal sayıklıyor. Adamın ince hesaplarının farkına varın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?