Dün boşanma davam vardı

Müvekkilinin böyle bir talebi yoksa avukat ne yapabilir ki zaten duruşmaya anlaşmalı boşanma olacak diye gittiler? Ben konu sahibinin bana mesaj atıyor barışmak istiyor diye avukatına dert yandığını da düşünmüyorum burada barışsam mı falan diye konu açtı.

Hiçbir zaman barışsam mı diye konu açmadım . Barışmak istiyorum gibi bir ibare de yok hiçbir yerde . Aylar sonra mesaj atması çok kısa bir süre kafamı karıştırdı ama salı günü bir kez daha anladım nasıl bir hata yaptığımı. Avukatımla sürekli görüşüyorum o da bana şiddetli geçimsizlik olduğunu kanıtlayıp bir an evvel bitirelim diyor. İstediğin zaman uzaklaştırma da alabiliriz mesajları ses kayıtlarını da asla silme saklı tut dedi daha bu sabah. Ayrıca avukatım şöyle söyledi , ortaya atılan her iddia araştırılır ve hepsinin araştırılmasına karar verilip bir celse daha ileri atılırmış . Şimdi bu beni arıyor barışmak istiyor geleceğim gibi tehdit içerikli mesajlar atıyor desem sunulan belgeleri araştırmak için biraz daha ileri atılacak. Ben hiçbir talebim yok boşanmak istiyorum diyorum

Bu şekilde kimseye dert anlatamaz konu sahibi. Ne yaparlarsa yapsınlar susup yutarak, bana bulaşmasınlar mantığı ile yaklaştıkça kimse ne yaşadığını umursamaz. Dişardan birine görünür şeyler lazım. İnsanlar her şeyi der, konuşur. O zaman da canı sıkılmayacak. Ki bana da durumdan şikayetçi gibi gelmedi son verdiği bilgilerden ötürü. Eşinin ailesiyle kavgalı olmasına içten içe sevinmiş, belki de bunu yeterli olmayan bir çaba olarak algılamış. Bekliyor gibi geldi bana, biraz daha çaba için. Yoksa uzaklaştırma almamak için sunduğu bahaneler gerçekçi değil. Abisi kışkırırmış, kışkıracak adam adliyede o olaylar olurken kışkırırdı.

Aynen ben de kadının o söylemlerinden etkilendiğini, adamın yaptırdığı dövmelerden falan etkilendiğini düşünüyorum. Hatta yukarıda da dedim eşini o aileden ayrı görüyor, onlar olmasa mutlu olurduk galan diyor ama olayların bu kadar çirkinleşmesinin tek sebebi de o eş.

Şu kızı azıcık gerçekten sevse bu kadar iğrençleşmeden boşanırdı ki bu arada sevgili de yapmış muhtemelen. Bu sanıyor ki ablaları annesi falan adamdan habersiz gidip kızın hakkında atıp tutuyorlar. Hepsi bilinçli hepsi planlı.

Bu adamın olduğu yerde o ailenin olmaması bir hayal. Adam ailesi istedi diye evlenmiş. Aile istemese konu sahibini bir şekilde uzaklaştırırlardı o da gık diyemezdi. Şimdi kavga ediyolar diye sevinmesin, onlar hep görüntü. Bu sabah hep beraber kahvaltılarını etmişlerdir. Bir dövüşür bin sevişir onlar.

eşinizin annesi mi üzerinize saldırdı? eşiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…