- 19 Mayıs 2020
- 48.586
- 218.926
- 598
İyi savaşadursun bakalım nereye kadar dayanacak merak ettim şimdi.Ne olduğunu ben de bilmiyorum tarafların mutabık olmadığı dosya neden sunuluyor diye bi azar yedik çıktı herkes . Herşey tekrar düzenlenecekmiş . Savaşacakmış güya sonuna kadar
Çekişmeliye dönmesi gerekir, haliyle. Anlaşılabilen bir durum yok ortada.tam onu diyecektim , ortada anlaşma kalmamış gibi gözüküyor , yeniden dava açılması gerekmez mi ?
Ailesiyle çok uzun zamandır görüşmüyormuş . Annesi gerçekten bıraksalar öldürecek gibi saldırıyor. Ben senin yüzünden kaybettim oğlumu diyor. Ben bebeğimi kimin yüzünden kaybettim acaba allahın sopası yokİyi savaşadursun bakalım nereye kadar dayanacak merak ettim şimdi.
Gerçekten artık resmi daireye gitmekten de telefona gelen mesajları açmaktan da korkuyorum o soyismi göreceğim diyeNe kadar seviyesiz bir aileymiş. Boşandığınızda mutlaka bir kutlama yapın. Bunlardan kurtulduğunuz için.
Ailesiyle de görüşmüyormuş,barışmayı düşündünüz mü?Gerçekten artık resmi daireye gitmekten de telefona gelen mesajları açmaktan da korkuyorum o soyismi göreceğim diye
İnşallah bu süreci hızlıca atlatıp, eski hayatınıza dönersinizGerçekten artık resmi daireye gitmekten de telefona gelen mesajları açmaktan da korkuyorum o soyismi göreceğim diye
Bu adam senden vazgeçmeyecek en azından bir süre daha böyle saçmalayacak . Seni yıpratıp zayıflık anından faydalanmak istiyor .Gerçekten artık resmi daireye gitmekten de telefona gelen mesajları açmaktan da korkuyorum o soyismi göreceğim diye
İlk mesaj attığı zamanlar kafam karıştı yalan yok ama dün gördüğüm manzaradan sonra imkansız . Bide koluna dövmeler yaptırmış ne şovlar ne şovlarAilesiyle de görüşmüyormuş,barışmayı düşündünüz mü?
ADınızı mı yazdırmış?İlk mesaj attığı zamanlar kafam karıştı yalan yok ama dün gördüğüm manzaradan sonra imkansız . Bide koluna dövmeler yaptırmış ne şovlar ne şovlar
Benim anlamadığım aylar sonra nerden çıktı bir anda bu yalvarmalar? Çok oldu biz ayrılalı . Ailesiyle de çok uzun zamandır görüşmüyormuş bu arada ne yaptı ne etti de birden pişman olduBu adam senden vazgeçmeyecek en azından bir süre daha böyle saçmalayacak . Seni yıpratıp zayıflık anından faydalanmak istiyor .
Aklı sendeydi zaten bileğine dövme bile yaptırmıştı demiştin. Sen telefonlarına cevap verseydin çoktan yalvaracaktı sen onu bunu bırak bu insanı affetmeye gönlün var mı ? Yoksa hiç aklını bulandırma sebep sonuç aramaBenim anlamadığım aylar sonra nerden çıktı bir anda bu yalvarmalar? Çok oldu biz ayrılalı . Ailesiyle de çok uzun zamandır görüşmüyormuş bu arada ne yaptı ne etti de birden pişman oldu
Hiç niyetim yok da çözemedim ya ne yaşadım ben anlamadım sudan çıkmış balığa döndüm tüm hayatımı dün eski hayatımdan kurtulacağım şeklinde planladım salak gibiyim şu anAklı sendeydi zaten bileğine dövme bile yaptırmıştı demiştin. Sen telefonlarına cevap verseydin çoktan yalvaracaktı sen onu bunu bırak bu insanı affetmeye gönlün var mı ? Yoksa hiç aklını bulandırma sebep sonuç arama
Böyle pürüzler olabilir sen zaten eski hayatına döndün ama resmi bir bağın var koparılması gereken sadece buHiç niyetim yok da çözemedim ya ne yaşadım ben anlamadım sudan çıkmış balığa döndüm tüm hayatımı dün eski hayatımdan kurtulacağım şeklinde planladım salak gibiyim şu an
Aaa bu o muDuruşma ertelendi mi yoksa bitti mi tamamen?
Öğrenciyken görümce yüzünden evlenmek zorunda kalmıştınız, arkasından gelen bebek kaybı falan çok ağır şeyler yaşadınız Suhendan. Ama artık geçecek az daha dayanmalısınız.
Evet vurmuştu kıza.Aaa bu o muben onun hikayesinin bitmesini istemedim nedense.
Yani kayinaileden kurtulunacaksa tabi
Gercı o hikayede şiddet var mıydı?????
Dün ablası özgenur diye bir isim söyledi. Ablam yanımdaydı ben duymadım ama o sırf biz duyalım diye bastıra bastıra söyledi dedi . Ailesinden ayrı bir yerde yaşıyormuş belkide bu özgenur kimse onunla bir ilişkisi vardı ayrıldılar bana sardı yine. Tamamen tahminim bu . Kızın kim olduğunu öğrensem tekte biter bu iş ama işteBöyle pürüzler olabilir sen zaten eski hayatına döndün ama resmi bir bağın var koparılması gereken sadece bu
Ne gibiDünden beri farklı farklı numaralardan arayıp acıtasyon yapıyor
Ay senin görümceler ne biçim insanlar ya yaptıkları yetmedi mi o ilk eve gelen mi bunu yapanDün ablası özgenur diye bir isim söyledi. Ablam yanımdaydı ben duymadım ama o sırf biz duyalım diye bastıra bastıra söyledi dedi . Ailesinden ayrı bir yerde yaşıyormuş belkide bu özgenur kimse onunla bir ilişkisi vardı ayrıldılar bana sardı yine. Tamamen tahminim bu . Kızın kim olduğunu öğrensem tekte biter bu iş ama işte
Ya gerçekten çok üzüldümÖğrenci evinde sevgilisiyle kalırken görümcesi gelmiş bunları görünce aileye söylemiş apar topar evlendirmişler kızı sonra da aile umreye gitmek için engelli görümcesini onlara bırakmak istemiş hanımefendi bakamayacağını söylemiş eşi de şiddet uygulamış tokat atmış sonra ailesinin evine dönmüş hamileymiş ve bebeğini 4 aylıkken kaybetmiş çok üzgündü konu sahibi eski eşi de halen şansımız var diyerek mesaj atıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?