Dün boşanma davam vardı

Ne olduğunu ben de bilmiyorum tarafların mutabık olmadığı dosya neden sunuluyor diye bi azar yedik çıktı herkes . Herşey tekrar düzenlenecekmiş . Savaşacakmış güya sonuna kadar
İyi savaşadursun bakalım nereye kadar dayanacak merak ettim şimdi.

tam onu diyecektim , ortada anlaşma kalmamış gibi gözüküyor , yeniden dava açılması gerekmez mi ?
Çekişmeliye dönmesi gerekir, haliyle. Anlaşılabilen bir durum yok ortada.

İyi savaşadursun bakalım nereye kadar dayanacak merak ettim şimdi.
Ailesiyle çok uzun zamandır görüşmüyormuş . Annesi gerçekten bıraksalar öldürecek gibi saldırıyor. Ben senin yüzünden kaybettim oğlumu diyor. Ben bebeğimi kimin yüzünden kaybettim acaba allahın sopası yok

Bu adam senden vazgeçmeyecek en azından bir süre daha böyle saçmalayacak . Seni yıpratıp zayıflık anından faydalanmak istiyor .
Benim anlamadığım aylar sonra nerden çıktı bir anda bu yalvarmalar? Çok oldu biz ayrılalı . Ailesiyle de çok uzun zamandır görüşmüyormuş bu arada ne yaptı ne etti de birden pişman oldu

Benim anlamadığım aylar sonra nerden çıktı bir anda bu yalvarmalar? Çok oldu biz ayrılalı . Ailesiyle de çok uzun zamandır görüşmüyormuş bu arada ne yaptı ne etti de birden pişman oldu
Aklı sendeydi zaten bileğine dövme bile yaptırmıştı demiştin. Sen telefonlarına cevap verseydin çoktan yalvaracaktı sen onu bunu bırak bu insanı affetmeye gönlün var mı ? Yoksa hiç aklını bulandırma sebep sonuç arama

Hiç niyetim yok da çözemedim ya ne yaşadım ben anlamadım sudan çıkmış balığa döndüm tüm hayatımı dün eski hayatımdan kurtulacağım şeklinde planladım salak gibiyim şu an

Hiç niyetim yok da çözemedim ya ne yaşadım ben anlamadım sudan çıkmış balığa döndüm tüm hayatımı dün eski hayatımdan kurtulacağım şeklinde planladım salak gibiyim şu an
Böyle pürüzler olabilir sen zaten eski hayatına döndün ama resmi bir bağın var koparılması gereken sadece bu

Aaa bu o muben onun hikayesinin bitmesini istemedim nedense.
Yani kayinaileden kurtulunacaksa tabi
Gercı o hikayede şiddet var mıydı?????

Böyle pürüzler olabilir sen zaten eski hayatına döndün ama resmi bir bağın var koparılması gereken sadece bu
Dün ablası özgenur diye bir isim söyledi. Ablam yanımdaydı ben duymadım ama o sırf biz duyalım diye bastıra bastıra söyledi dedi . Ailesinden ayrı bir yerde yaşıyormuş belkide bu özgenur kimse onunla bir ilişkisi vardı ayrıldılar bana sardı yine. Tamamen tahminim bu . Kızın kim olduğunu öğrensem tekte biter bu iş ama işte

Ay senin görümceler ne biçim insanlar ya yaptıkları yetmedi mi o ilk eve gelen mi bunu yapan

Ya gerçekten çok üzüldüm iyi ki kurtulmuşsunuz. Ama adamın ne b.k yediğini anlamadım. Ailecek değişikler belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…