saçlarımda aşırı derecede dökülme oluyordu sürekli erteleyip duruyordum ama geçen hafta doktora gitmeye karar verdim randevumuda aldım ve gittim daha çok saç dökülmesi için gittim ama birkaç şikayetim daha vardı onlarıda söyledim göz altında çok hafif morluk çoğuna göre bu morluk bile sayılamaz diyebilirim ve yüzündeki kızarıklık neyse benden kan tahlili istedi 4 tüp kan aldılar sonuçlar çıkında doktora götürdüm b12 normal dedi biraz demir eksikligim varmış doktorun söyledigine göre biz normalde 40 civarı olması istiyoruz dedi yüzündeki kızarıklı içinde fazlamı güneşe çıkıyorsun dedi ve yüzümde kuruluk oldugunu söyledi ama ben güneşe pek çıkmam neyse sonuç olarak saçlarım için tresan şampuan verdi birde demir hapı ferro sanol ayrıyeten iki tane krem yazdı ama orada dikkatimi çeken bir şey oldu bu kremler bazı firmaların yani bunları doktorun yazmasına bile gerek yok gidip alabiliriz verdigi kremler dermoskin eye treatment complex bu göz çevresi için birde babe su bazlı nemlendirici krem spf20 buda yüz için açıkcası bu kremleri alıp almamakta kararsızım çünkü orada çeşitli firmaların katalogları vardı bunlar sanki onların reklamını yapıyorlarmış gibiler yani ben internetten de araştırıp bu kremleri alabilirdim ve en kötüsü hadi bu kremleri kendi paramla alacamda verdikleri demir hapını bile sağlık sigortası karşılamıyor birde herkes herşeyden memnun bu nasıl iş anlamadım eskiden ilaçları devlet karşılıyordu sadece şampuan ve hapa 36 tl verdim kremlerin ikisini alsam 100 tl geçiyor sizce bu kremler fayda sağlar mı almalımıyım yada bunlarla aynı ayarda daha uygun kullanabilecegim kremler var mı yüzümü nemlendirmem gerekiyor göz altı için verdigi krem açıkcası almayı pek düşünmüyorum kime sorsam ne kullandılarsa pek fayda sağlamıyor