- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
dün iş arkadaşımla ayva tatlısı tarifi arıyorduk, çalıştığımız yerde yapmak için..
heryerde farklı tarif vardı.. kadınlar kulubune sorsak ya dedi. hangi bölüme diye sorunca bir derdim vara soralım dedi bir çok siteye bakınca bunu dert edindik acaba su miktarı ne kadar diye sonrasında ikimizde bastık kahkahayı bu kadar basit birşeyi kafaya takıntı yapabildiğimiz için.. bir derdim var bölümü dolup taşıyor. düşündümde şuan hiç derdim yok. Allah kimseye dert vermesin inşallah.. hayat çok güzel..
talin ne kadar güzel anlatmissin duygularini..ve bizlere herseye ragmen sükretmeyi hatirlattigin icin de cok tesekkür ediyorum sana...
bende buldum kendime dair biseyler;
annemle babam arasinda birsürü problem olmasina ragmen cok sukurki hala annem ve babam var...
yine ben esimle problemler yasasamda cok sukur hala kendime güvenebiliyorum ve hic birseyim olmasada ayaklarimin üzerinde durabilecek manevi gücümün oldugunun farkindayim...
vee gurbette olsamda sükür ki hersekilde ailemle görüsebiliyorum...
ohhh ben bu bunalim animda azda olsa rahatladi icim...a.s.
Sevgili talin ne kadar güzel anlatmışsın ya. İnan benim gibi çöle çöpe can sıkıp haftalarca ruh gibi dolaşan biri için inan ki bir ders oldu. Çok teşekkür ederim insan kimi zaman silkelenip kendine gelmeli halimize şükürler olsun.
ne kadar güzel anlatmışsın......
Şükürler olsun rabbime... Herşeye rağmen....
bugün eşimin zaatürre olduğunu öğrendik kızlar
ve ciğerleri gerçekten kötü durumdaymış,bayağı ilerlemiş anlayacağınız
zor bir tadavi sürecine girdik:çok üzgünüm:
düşündüm düşündüm nasıl bir avuntu bulayım kendime diye
beni çok seven bir eşim var ya,zaatürre de olsa ne yazar dedim kendi kendime
sevgi her engeli aşmıyor mu ?evel allah bunu da beraber yenicez inşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?