bugün eşimin zaatürre olduğunu öğrendik kızlar
ve ciğerleri gerçekten kötü durumdaymış,bayağı ilerlemiş anlayacağınız
zor bir tadavi sürecine girdik:çok üzgünüm:
düşündüm düşündüm nasıl bir avuntu bulayım kendime diye
beni çok seven bir eşim var ya,zaatürre de olsa ne yazar dedim kendi kendime
sevgi her engeli aşmıyor mu ?evel allah bunu da beraber yenicez inşallaha.s.
bugün eşimin zaatürre olduğunu öğrendik kızlar
ve ciğerleri gerçekten kötü durumdaymış,bayağı ilerlemiş anlayacağınız
zor bir tadavi sürecine girdik:çok üzgünüm:
düşündüm düşündüm nasıl bir avuntu bulayım kendime diye
beni çok seven bir eşim var ya,zaatürre de olsa ne yazar dedim kendi kendime
sevgi her engeli aşmıyor mu ?evel allah bunu da beraber yenicez inşallaha.s.
öncelikle geçmiş olsun talincim..acil şifalar eşine inşaAllah..
yazin öyle içten ve öyle gerçekki yorum yazmadan duramadim..bugun kuzenimle de bunu konuşmuştuk..konu gebelikten acilmişti..aslinda gebe kalmak öyle bir mucize ki..ayda sadece 24 saat yasayan bir yumurta var..yani yilda 12kez gebe kalma sansi var..ordan girdik konuya..derken diger biyolojik kisimlari felan derken gerçek bir mucize dedik buna..etrafimizdaki herkes bir mucize..
sonra düşündük nefes borusuyla yemek borusu yanyana..yedigimiz bir lokma karişip nefes borumuza gitse yandik..aslinda yemek yiyebilmek bile bir mucize..bir nimet..bütün gün bu konulardan bahsedip üstünede senin yazini okumak epey moral verdi bana bugun için..şükredicek okadar cok seyimiz varken isyan edicek şeyleri aradan secmekte insanoglunun akilliğindan kaynaklaniyor sanirim :)
nimetlerin,mucizelerin içinde boguluyoruz..evet dertlerde var..gerçekten cok ciddi dertleri olan insanlar hiçte azimsanacak sayida degiller..ama gerçekten beterin beteri var..abim vefat ettiginde bir kadin anneme gelip "şükret" dedi..düşünsenize bir kadin 19 yasinda ölen oglu için şükredecek birşey bulabilirmi? bulurmuş.."şükret ki oglunun bir mezari var..benim oglum denizde boguldu cesedini bile bulamadik,gidecek bir mezarim bile yok..koskoca karadeniz benim oglumun mezari oldu" diye devam etmişti..hayatim boyunca bu lafi unutmadim..inşaAllahta asla unutmam..
her zaman beterin beteri var..dolayisiyla herzaman şükredecek birşeylerde var..yeterki görmeyi bilelim..isyan etmeye degil şükretmeye yönelelim..buna yönelirsek mutlu olmaninda mutsuz olmak kadar kolay oldugunun farkinda oluruzumarim herkes birgün basina birşey gelmeden,dertlenmeden mutlu olabilmeyi ögrenir :)
bırde düşünün daha 23 YAŞINDAYIM AMA UMUT YOK ..
harika bir yazı kesinlikle öncelikle teşekkür etmek istiyorum arkadaşım a.s.
okurken bende bir an kendimi kendi yaşadıklarımı daha doğrusu kendime dert edindiklerimi düşündümCADIARZU
şükredecek çok şeyimiz varr...
aslında bunu hep biliyoruz ama nedense bizden daha kötü durumda olanları görmeden aklımıza gelmiyor
ufak tefek şeylere günlerce üzülüp kendimizi harap edebiliyoruz
Bu hayata bir defa geliyoruz değerini bilelimkaydirigubbakcemile5
Allahım öncelikle sağlık,huzur versin...Sevdiklerimizi bizden ayırmasınn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?