oy benim talinim ne güzel ifade etmişsin duygularını birincisi ben seninle tanışıp karşılıklı görüştüm gözündede pörtleme filan görmedim standartların üstünde ve çok hoş bir yüzün var diğer sorunlarını bilemem tabiki ama en azından buna somut olarak biliyorum yani üzüntü listenden o maddeyi çıkarabilirsin
yazdığın her yazıyı çok beğeniyorum talin..çok anlamlı ve gerekli görüyorum...öyle ki açılan gereksiz başlıklara öyle bir şekilde cevap vermişsin ki....yine tebrik ediyor ve kaliteni sundun diyorum...a.s.a.s.
sevgili talin çok güzel demişsin yüreğine sağlık.
herşeyi cevaplamışsın ama ''kaynanam herşeye karıştığı için üzüldüm,üzüldüm,üzüldüm'' cümlesine iyi bi taraf bulamamışsın. bulur musun, ihtiyacım varsenağlama
cok güzel demisin
arkadaşım beni aramadığı için,kaynanam herşeye karıştığı için üzüldüm,üzüldüm,üzüldüm....
hamileydim,ama geçen aylarda kürtaj olduğum için üzüldüm..
ablama üzüldüm düsünsem daha cok sey varda
hayat yinede devam ediyo allahima sükürler olsun ki hersey cok iyi bir saglikli kizim var artik hersey onun icin hepimizin derdi hemen hemen ayni
Talincim günaydın .Yazının finalinde olayları güzel toparlamışsın .Hep olumlu ve kendimizden daha kötüleri düşünerek bakmalıyız hayata .Mutlu günler seninle olsun .Öpüyorum .
çok güzel bi paylaşım canım
işte hayata bu gözlerle bakmayı bilirsek hayattan daha çok zevk alır ve umutla mutlu yaşarız hayatı
Görene ! !
Allah hepimizi kalp gözü açık insanlardan eylesin
gercekten allaha sukurler olsun
sımdı yazsam okadar cok ıyıkıler varkı
yerı geldı dert edındım bende paylastım burda ama hıc bırı dert degılmıs
allah dermansız dertler uzuntuler vermesın
tekrar hatırlattıgınız ıcın sonsuz tesekkurler
talinciğim seninle burayı paylaşmaktan o kadar mutluyum ki anlatamam a.s.
ne kadar doğru demişsin halimize şükretmeliyiz:Saruboceq:en azından şükretmeyi bilmeliyiza.sallah bugünümüzü aratmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?