biraz uzun yazıcam arkadaşlar kusura bakmayın en başından başlamam gerek birbuçuk sene olacak ev aldığımız kredi çektik arabayı satarız diye düşündük satamadık neyse etraftan borç istedik neyse aldık evi kaynanam yanıp tutuştu bizde alıcaz diye eşimde hemen atladı alın 5 bin lira benden okadar borç içinde kalkıp 5 bini verdi ses çıkarmadım kayınının tamirciye 1000 lira borcu vardı kendi arabasını yaptırırken bide onun borcunu ödedi yine ses etmedim bizim borçlar hala duruyor ayda 900 lira kredi borcumuz var zar zor denkleştiriyoruz dişimizde tırnağımızdan arttırıp veriyoruz üç çocuğum var biri bu sene okula başladı onlara bile doğru dürüst harcayamıyoruz neyse asıl konuya geliyim dun kaynanamlara gittik ortanca kayınım 5 ay oldu evde yatıyor iş beğenmiyor diye çalışmıyor ev kirası birikmiş ev sahibi evden çıkarıyormuş küçük kayınımda eşime ne dediyse artık eve geldik eşim dediki kardeşini ev sahibi çıkarıyormuş küçük kayınım ve eltimi kardeşi aralarında para toplayıp ev kirasını vereklermiş bende eşime dedimki sende atlamadınmı taman bende yardım ederim diye anneme kalkıp dövecekti nerdeyse öyle bi küfür ettiki nefret ettim ya siz söyleyin hak etmişmiydim dünden beri yüzüne bile bakmadım kolay kolayda affetmem. lütfen haksızsam yazın