Dün gece olanlar...

Tam size hak verecektim ki olayın sonunu öğrenince o zavallı yengenin geçen sefer başına gelenleri hatırladım geçenlerde okuduğum konunuzda.herkes kadina yukleniyor arada kaliyor sanki.yapmayin Allah askina.sesini bile cikarmamis size.kadin şamar oglani olmus ailede yazik yaa.bence burada abi kişisi en büyük suclu.bu şekilde hayatınıza müdahale etme ve çevresindeki tüm insanları kırıp dökme cüretini nasil kazandı bu abi.onu sorguluyorum şu an.cok mü şımartildi ailede erkek diye..çok mu pohpohlandi.yanlis tutumları kendinden mi kaynaklı ailenizin yetiştirme tarzından mi bilmiyorum ama evin büyüklerinin o abiyi karşılarına alıp ciddi ciddi konusmasi lazım.

Abimin gözüne girmek ve benden intikam almak böyle ucuz şeyler yapmasına sinirlendim ben de
Abim bir erkek arkadaşımla yürümemi kaldıramayacak bir insan ne yazık ki

Abimin gözüne girmek ve benden intikam almak böyle ucuz şeyler yapmasına sinirlendim ben de
Alsın karısını koluna taksin yürüsün hem karısı da mutlu olur .kendi hayatlarına baksınlar.

Hem aile hem arkadaş çevresi tarafından çok pohpohlandı abim
Babam bir laf söyleyince susar ama babam da sürekli olay çıkmasın diye alttan alıyor
Yengemin benimle sorunu yok
Önce abimle arasındaki ilişkiyi düzeltsin

Konuyu dikkatli okurdunuz mu gerçekten?
Böyle bir şeyi ailemin yanında söyleyip ortalığı karıştıran bir yengeye nasıl davranabilirim
O gece odamda yerde yatmasına izin vermeseydim nerede yatacaktı?
Kapıyı çekip gidecek gururu var gibi mı duruyor oradan ?

Şunu çok iyi gözlemledim ki bütün sorunlu erkekleri ailenin şımartmasi bu hale getiriyor.cevrede de cok gördüm ne yazık ki Türk toplumunun büyük bir sorunu bu.biz kadınlar da bundan çekiyoruz her daim.abimle ilişkisini düzeltsin diyorsunuz da yine kadına yükleniyorsunuz bir kadın olarak.abiniz sorunlu yengeniz değil

Yengem o gece kapıyı çarpıp çekip gitseydi ?
Az bile yapmış derken?
Vallahi bana bir şey olmadı abim yine onun üzerine yürüdü
Ben odamda mışıl mışıl uyudum o yerde yattı
Gerçekten az bile yapmış

Yengem peki niye beni desteklemiyor
Koskoca kızın peşine niye düşüyorum ben sen karışma niye diyemiyor?
O abimle arası bozulmasın diye ben huzurumu mu bozayım

Yenge abimden korkuyor diğer konulardan da belli. Sen çok çok fenasın iyi kavga çıkarıp herkesi birbirine düşürüyorsun. Evlen de herkes kurtulsun.

Ben nerede kavga çıkarttım?
Böyle bir şeyi ailemin yanında söyleyerek ki abımın ne kadar delireceğini biliyordu o ortalığı karıştırdı
Ben evlenip kurtulurum da inşallah o da abimin zulmünden kurtulur

Ben niye onların gitmesini bekleyeyim ya ?
Umarım bir daha abımın peşine takılıp bizim eve gelmez böylece birbirimizin yüzüne bakmamış oluruz(çok çok amin)

Sende gururundan mı "baba sevgilim değil" dedin.. Hepiniz aynısınız.. Kiminiz okumuş kiminiz okumamış..

Yengem peki niye beni desteklemiyor
Koskoca kızın peşine niye düşüyorum ben sen karışma niye diyemiyor?
O abimle arası bozulmasın diye ben huzurumu mu bozayım
Yengeniz sizi desteklemek zorunda mi.?hiçbiriniz abinize soz geçiremiyor da yenge mi geçirecek.?kadına herkes kötü davranıyor.hepiniz hatalisiniz ailecek

Aldığı intikamın cevabını benden önce abım verdi
İntikammış...

Sizden intikam alacak kişi siz ona laf söylerken hele tuvalet önünü gösterirken açardı ağzını.. Hâlâ açamamış.. Yaptığı doğru değil ama sizin gibi de değil.. Ne probleminiz var ise abinizle, ailenizle çözün..
Şimdi aile meselesi yazdım diye "ne yani aile meselesi diye biz karışmayalım kız da ölsün mü" yazan arkadaş gelmesin de :)

Gururumdan değil dürüstlüğümden demedim
Gerçekten sevgilim değil daha yeni birbirimizi tanıyoruz
Tamam sevgilim değil diye neden ekleme yaptınız? Baba o tipli biri değildi normal arkadaşımdı demek istemediniz mi burada?? Öyle ise sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz diye ekleseydiniz..

O zaman ben de yengemi desteklemek zorunda değilim
Abimle arasındaki kavgalara karışmıyorum artık
Ya lütfen ben şu an sizin diğer yorumları okudukça, aynı camiadan olduğumuz için utandım sizinle.ve çok sinirlendim.biraz büyüyun yaş az değil.Allah o yengeye sabır versin sizlerin elinden.uzuldum gerçekten hepiniz zalimsiniz.

Yengem sadece bana bir kere ağzını açtı abım öyle bir kapattı ki bir daha açamıyor
Ben ne sorunum varsa abimle çözerim peşimden dolanmasın yeter
Abımın peşine takılıp bizim eve gelmesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…