- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ben sizi hakli buluyorum onveki konunuzda da haklisiniz.herkes kendi hayatina baksin.yengem abi ne sevimli görünmek için saçma sapan şeyler yapmasın abi bizde kendi karısıyla ilgilensin kadının gidişatı iyi değil paparazzi olmuş.reşit 24 yaşındaki genç kıza yanlış şeyler yapmadikca kimse bisey yapamaz.sevgilisi de olabilir sanki otoyolda gördü tövbe yarabbi .ogretmen bir kadin mesai arkadaşı veya sevgilisiyle geçemeyecek mi.
Alsın karısını koluna taksin yürüsün hem karısı da mutlu olur .kendi hayatlarına baksınlar.Abimin gözüne girmek ve benden intikam almak böyle ucuz şeyler yapmasına sinirlendim ben de
Abim bir erkek arkadaşımla yürümemi kaldıramayacak bir insan ne yazık ki
Tam size hak verecektim ki olayın sonunu öğrenince o zavallı yengenin geçen sefer başına gelenleri hatırladım geçenlerde okuduğum konunuzda.herkes kadina yukleniyor arada kaliyor sanki.yapmayin Allah askina.sesini bile cikarmamis size.kadin şamar oglani olmus ailede yazik yaa.bence burada abi kişisi en büyük suclu.bu şekilde hayatınıza müdahale etme ve çevresindeki tüm insanları kırıp dökme cüretini nasil kazandı bu abi.onu sorguluyorum şu an.cok mü şımartildi ailede erkek diye..çok mu pohpohlandi.yanlis tutumları kendinden mi kaynaklı ailenizin yetiştirme tarzından mi bilmiyorum ama evin büyüklerinin o abiyi karşılarına alıp ciddi ciddi konusmasi lazım.
Öyle bir abinin eşi nasıl dışarıda oluyor ve sizi görebiliyor??? Siz ne zaman döndünüz? Bu kavga ne zaman oldu??? Yani yenge ne ara yetiştirdi?? Sizden önce mi eve koşmuş?? Geçen konudan sonra yengeye laf denilsin gibi.. Ne öğretmenisiniz ve yengenin eğitim düzeyi neydi bu arada?? Çocuklara da yol göstermeyip kendi akılları ile hareket etselerdi diyerek küçümsüyor musunuz? Zira ben üniversite öğrencilerinin derslerine giriyorum ve danışmanı olduklarımın dışındaki öğrencilerimle bile isterlerse bizzat ilgilenirim.. Kendimce hatalarımı söylerim.. Onlarda yetişkinler ama kendi akılları Vs demem.. Ayrıca merak etmeyin sizin soyadınız sizi kabul ederse hoşlandığınız çocuğun soyadı ile aynı olacak.. Yenge ile aynı soyadı taşımayacaksınız yani.. Önce kendi psikolojisi bozuk abinize baksanız keşke. Babanın yanında bağıran, eşinin üzerine yürüyen bir tip.. Bunlara susan bir aile.. Ben yengemi korudum deyip tuvaletin önüne davet eden öğretmen..
Şunu çok iyi gözlemledim ki bütün sorunlu erkekleri ailenin şımartmasi bu hale getiriyor.cevrede de cok gördüm ne yazık ki Türk toplumunun büyük bir sorunu bu.biz kadınlar da bundan çekiyoruz her daim.abimle ilişkisini düzeltsin diyorsunuz da yine kadına yükleniyorsunuz bir kadın olarak.abiniz sorunlu yengeniz değilHem aile hem arkadaş çevresi tarafından çok pohpohlandı abim
Babam bir laf söyleyince susar ama babam da sürekli olay çıkmasın diye alttan alıyor
Yengemin benimle sorunu yok
Önce abimle arasındaki ilişkiyi düzeltsin
Sizi diğer konudan çook iyi hatırlıyorum. Diğer konuda yengenizi haksız çıkaramadınız diye mi bunları yazdınız siz? Hep masumsunuz, hiç bir şey yapmıyorsunuz ama herkes üstünüze geliyor. Yengeniz yalan söylememiş ki, gördüğünü anlatmış. Ne hakla kadına böyle davranır sınız?? Tuvaletin önünde oturabilirsin falan. Bu kadın sizin köleniz mi?? O git kardeşimi al der, diğeri kadıncağızı sokakta bırakır eve döner. Az bile yapmış. Bulmuşsunuz gariban kadını.
Ayrıca kafede tek taraf bebek kutlamayı da ilk defa duyuyorum. Bebek nerede?
Yahu siz gerçekten çocuksunuz, bu durumda kime öğretmenlik yaptığınızı da ayrıca merak ediyorum.
Şunu çok iyi gözlemledim ki bütün sorunlu erkekleri ailenin şımartmasi bu hale getiriyor.cevrede de cok gördüm ne yazık ki Türk toplumunun büyük bir sorunu bu.biz kadınlar da bundan çekiyoruz her daim.abimle ilişkisini düzeltsin diyorsunuz da yine kadına yükleniyorsunuz bir kadın olarak.abiniz sorunlu yengeniz değil
Yenge abimden korkuyor diğer konulardan da belli. Sen çok çok fenasın iyi kavga çıkarıp herkesi birbirine düşürüyorsun. Evlen de herkes kurtulsun.
Bir önceki konudan yengene yaptığın şey yüzünden kadına üzüldüm ne şirret görümceymişsin . Sende masum sayılmazsın . Ortalığı birbirine katmışsın. Azcık sabredip gitmelerini bekleseydin. İnsanlarda birbirine bakacak yüz bırakmamışsın.
Sende gururundan mı "baba sevgilim değil" dedin.. Hepiniz aynısınız.. Kiminiz okumuş kiminiz okumamış..Konuyu dikkatli okurdunuz mu gerçekten?
Böyle bir şeyi ailemin yanında söyleyip ortalığı karıştıran bir yengeye nasıl davranabilirim
O gece odamda yerde yatmasına izin vermeseydim nerede yatacaktı?
Kapıyı çekip gidecek gururu var gibi mı duruyor oradan ?
Yengeniz sizi desteklemek zorunda mi.?hiçbiriniz abinize soz geçiremiyor da yenge mi geçirecek.?kadına herkes kötü davranıyor.hepiniz hatalisiniz ailecekYengem peki niye beni desteklemiyor
Koskoca kızın peşine niye düşüyorum ben sen karışma niye diyemiyor?
O abimle arası bozulmasın diye ben huzurumu mu bozayım
Valla sizde çok şımarıksınız, sürekli öğretmenim de öğretmenim. Öğretmen olmanız ayıba ayıpla karşılık vermenizi örtmüyor, kadını geçen sefer yalan söyleyerek sokakta bırakmadınız mı ? O da intikam almak istemiş kendince
Yengeniz sizi desteklemek zorunda mi.?hiçbiriniz abinize soz geçiremiyor da yenge mi geçirecek.?kadına herkes kötü davranıyor.hepiniz hatalisiniz ailecek
Sende gururundan mı "baba sevgilim değil" dedin.. Hepiniz aynısınız.. Kiminiz okumuş kiminiz okumamış..
Sizden intikam alacak kişi siz ona laf söylerken hele tuvalet önünü gösterirken açardı ağzını.. Hâlâ açamamış.. Yaptığı doğru değil ama sizin gibi de değil.. Ne probleminiz var ise abinizle, ailenizle çözün..Abimin gözüne girmek ve benden intikam almak böyle ucuz şeyler yapmasına sinirlendim ben de
Abim bir erkek arkadaşımla yürümemi kaldıramayacak bir insan ne yazık ki
Tamam sevgilim değil diye neden ekleme yaptınız? Baba o tipli biri değildi normal arkadaşımdı demek istemediniz mi burada?? Öyle ise sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz diye ekleseydiniz..Gururumdan değil dürüstlüğümden demedim
Gerçekten sevgilim değil daha yeni birbirimizi tanıyoruz
Yengeniz böyle demiyor diye mi abiniz böyle sizce??Yengem peki niye beni desteklemiyor
Koskoca kızın peşine niye düşüyorum ben sen karışma niye diyemiyor?
O abimle arası bozulmasın diye ben huzurumu mu bozayım
Ya lütfen ben şu an sizin diğer yorumları okudukça, aynı camiadan olduğumuz için utandım sizinle.ve çok sinirlendim.biraz büyüyun yaş az değil.Allah o yengeye sabır versin sizlerin elinden.uzuldum gerçekten hepiniz zalimsiniz.O zaman ben de yengemi desteklemek zorunda değilim
Abimle arasındaki kavgalara karışmıyorum artık
Sizden intikam alacak kişi siz ona laf söylerken hele tuvalet önünü gösterirken açardı ağzını.. Hâlâ açamamış.. Yaptığı doğru değil ama sizin gibi de değil.. Ne probleminiz var ise abinizle, ailenizle çözün..
Şimdi aile meselesi yazdım diye "ne yani aile meselesi diye biz karışmayalım kız da ölsün mü" yazan arkadaş gelmesin de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?