Dün gece olanlar...

@Isabellla yenge ve abinizin tanışma evlenme sürecini merak ettim. Bi erkeğin fikri neyse zikri de o olur. Kadınlar,ilişkiler hakkında kötü,pis düşünceleri var bence. Erkeklerin kadınlarla ilgili neler düşündüğünü, onlara nasıl iğrenç baktıklarını bildiği için seni aklınca korumaya çalışıyor. Daha önceki konunuzda da söylemiştim. Kişi kendinden bilir işi diye.

Abi haddini asmis. Babayi ezmis gecmis. Baba figuran rolunde.
Yenge ezik. Sevgi kirintisi icin yapmayacahi sey yok.
Abi namus budalasi, bir o kadar da aksam 10 da kizkardesini aldirmaya esini gonderen kendini ağa zanneden bir tip.
Anne de pasif...
Sizin evde bu tip olaylar bitmez....herkesin artik abiye haddini bildirmesi laxim. Ama nu saatten sonra zor
Abinin totosu zira cok kaldirilmis.

Sevgiliniz de olsa, yan yana değil öpüşerek de dolaşsanız, abinizin size laf söylemeye hakkı yok. Başka işi yok, külhanbeyliğine soyunmuş. Erkek ya, ailenin tüm kadınlarına hükmedip, erkekliğini yüceltecek zaar. Pabuç bırakmayın sakın. Hele o boşboğaz, ispiyoncu, hadsiz yengenin ben olsam yüzüne bakmam bir daha. Bunlar kendi hayatlarında hiç mutlu değiller herhalde. Mutsuzluklarının acısını böyle sağa sola musallat olarak çıkarmaya çalışıyorlar bence. Babanız ve anneniz, abinizin bu kadar böğürmesine izin vermeseler daha iyi olurmuş. Ama en azından sizin tarafınızdalar, bu da bir şey...

Yengem benden neden intikam alacak hele şu son yaptığından sonra?
İntikam almaya çalışsa ne olur oradan onu umursuyor gibi mi gözüküyorum
Abime benimle ilgili ne dese fazlasıyla laf yemiş sindirilmiş biri
Abime ben zaten resti çekiyorum kızıyorum
Gitme dediği her yere de gidiyorum
Ama yengemle benim tartışmam gibi bir şey söz konusu olamaz
Ona o kadar değeri bile vermiyorum

Çok haklısınız abim erkeklik taslamaya bayılır
27 yaşında ama 17 yaşındaki serserilerden hiçbir farkı yok
Yengemin yüzüne hiç 3 saniyeden fazla bakmadım
Dün geceki yaptığından sonra hiç bakmam
Abim yengemi umursamıyor takmıyor bu yüzden mutsuz
Ona yaranmak için her şeyi yapıyor

Biz yengemle aynı mahalledeydik abimle öyle tanıştılar
Sonra abime kaçtı ama abım 2 ay sonra yengemi umursamamaya takmamaya başladı
Abim çok çapkın birisiydi
Birine bağlanamaz kesinlikle evlilik insanı değil
Yengemi sevdiğini de düşünmüyorum

Önceki konunuzu da hatirliyorum. Normalde sadece bu konuyu okusaydim size hak verirdim yengenize cok kizardim ama suan kizamadim bile. Cunku bir tür ruh hastasiyla evli. Allah yardim etsin cok yazik

Umursamamış haliniz mi bu? Kadın bir ispiyonuyla ortalığı birbirine katmış. Rest çekiyorum dediğiniz şeyde; hoşlandığınız çocukla eve kadar yürüyüp döndüğünüzde “babamın cevabı sana yeter” demek. Yengeye çıkıştığınızın yarısı kadar abiye çıkışsanız özgürlüğünüze kavuşacaksınız belki. Ama yok, ancak odaya gidip ona laf yetiştiriyorsunuz.

Yengeye zaten diyecek laf yok. Benliğini kaybetmiş resmen. Al birini vur ötekine durumundasınız. Abinizin resmen hükümdarlık kurmuş.

Abiniz yerini bilmeli. Benim abim böyle bir şey yapsa görünmez olurdu benim için. Özür dileyene ya da bagimsizligimi kabul ettiğini görene dek yüzüne bakmazdim. Duymaz, görmez , umursamazdim. Yenge de yine aynı.

Bir onceki konunuzda YENGENIZIN HICBIR SUCU OLMADIGI HALDE GECE YARISI SOKAKTA BIRAKIP EVE DONMUSTUNUZ.

bu konuyu bilmeseydim.size hak verirdim belki ama yemge muhtemelen sizden intikam almak istemis ve almis.

Bu acidan haketmissiniz
(Yengenin yaptigi intikam isi hata ama o da kendi capinda intikam almis)

Bu arada önceki konuyu okudum da yengenize çok ayıp etmişsiniz. Yaptığı hiç hoş olmasa da siz baslatmissiniz olayı yengeyle.

Bu arada her ikini de görmezden gelme fikrim geçerli. Aksi takdirde surekli birbirinizi kıracak şeyler yapmaya çalışacaksınız. Gereksiz ve sacma bir intikam duygusu olacak hep.

Abiniz baskısıyla yengenizi de bozmuş. .Üzüldüm kadına

Çok çapkınmış bak. Milletin kızına ne gözlerle baktı da neler yaptı neler söyledi kim bilir. Kuaura bakma abin ama,Kendi gibileri sana da yapar diye kuduruyor işte. Normalde her şey için böyle düşünmem ama yengen kaçmamış olsaydı belki bu kadar değersiz olmazdı. Hoş yengen kendine deger verse bunca seye maruz kalmaz ayrica. Yengen adina da üzülüyorum. Maruz kaldığı psikolojik şiddet sana bunları yaptırıyor. Sağlıklı düşünemiyor.

Sende mantık yok ki.Diğer konuna yazmamıştım.Abin sıkıyor olabilir ama gecenin bi yarısı o kadına geliyorum demek yerine gelmiyorum bekleme diyebilirdin.

Yengene wc nin orayı göstermen de ayıp.Seviyesiz bi yüz göz olma durumu yaşamışsın bana kalırsa

Bu düşüncelerinizden sonra sizinde abinizden bir farkınız yok. Ailenin huzurunu bozan Abiniz ve sizsiniz. .Görumcelik yapıp yengenizi ezeceginize arkadaşlık yapın ,yengenizi abinizin teröründen koruyun.

Kadın kadına destek çıkmalı yoksa erkeklerden bir şey beklememeli.

Hiçbir suçu olmadığı halde mi?
Aylardır her gittiğim yere istemediğim halde peşimden geliyordu kocası istediği için!
O gün ben onu istemediğimi arkadaşlarımla gelmek istediğimi söylemiştim
Sırf bunun için intikam aldığını düşünüyorsa hiçbir şey demem zaten
Dün gece ben rahat rahat uyudum
O ise kocasından ayrı benim odamda yerde uyudu
Çok başarılı bir intikam gerçekten !

Geliyorum bekle derken hani söylerken imali söylersin ya 'geliyorum bekle çok beklersin ' der gibi söylediğini düşünüyorum ben. @Isabellla öyle yazınca gerçekten geliyorum bekle demiş gibi anlaşılmış.malum mesajlar ruhsuz olur vurgu pek anlaşılmaz .

Ama artık beni çıldırttılar abimle yengem
Dün gece abimin korkusundan odasına gidemedi ben odamda kalmasına müsade ettim
Ailemin karşısında beni zor durumda bırakmasına rağmen!

Sizin bir yanlışınız Yok ki burada . Yengeniz ne niyetle böyle birşey söyledi sanki çok büyük olaymış gibi aksettirdi evdekilere abiniz neden böyle kızdı size gerçekten çok saçma ve yersiz . Tabiki arkadaşlarınız olacak yanınızdaki bey sevgiliniz de olabilir ne var bunda yani ortalığı alevlendirmeye ne gerek vardı abi ve yengenin tavrını çok saçma buldum gerçekten . Sadece yengenizle o tarz bir konuşma içine girmeniz gerekmezdi kimseye de acımayın boşverin ortada birşey yokken sırf yanınızda bir erkek gördü diye ailedeki erkekleri kızdıran sizin üzerinize salan bir yenge , öyle zaman gelir ki iftira atmaktan da çekinmez . Allah korusun . Sizin güzel bir mesleğiniz var , çocuk da değilsiniz fazla taviz vermeyin derim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…