Ayyy tuylerim diken diken oldu. Guzel Allahim hic kimseye boyle acilar yasatmasin, evladiyla sinamasin,sirali olum versin . Amin
Dün gece sabah ezanı okunuyor, ezanın bitmesiyle paaat diye bir ses, ardından çığlıklar feryat eden bir anne ambulans diye bağıran güvenlik görevlileri, yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, şansa o günde balkonda uyuyorum ses olduğu gibi kulağımda aşağıya bakıyorum, görünürde birşey yok olay sitenin arka kısmında parka bakan tarafında gerçekleşiyor. Annem bi yerden fırlıyor sese kızkardeşlerim bir taraftan hemen aşağı fırlıyoruz arka tarafa doğru ilerliyoruz, Allahım yerde öylece uzanan biri içimden birşey kopuyor resmen, gözlerim hemen doluyor ağlamaklı oluyorum, hele o annenin çocuğunun başında feryat edişi beni benden alıyor. Hemen koşar adım yanlarına yaklaşıyorum derin bir oh çekiyorum, yerde en fazla 15 16 yaşlarında genç bir çocuk 'anne ben iyiyim yeter ağlama, bacağım çok acıyor' diyor, 'beni oyuna getirdiler' diyor, 'dayanamıyorum ambulans nerde kaldı' diyor. O acı çekiyor ben kendimden geçmiş öylece bakıyorum. 10 dk. sonra ambulans gelip götürüyor, polisler falan geliyor sonra herkes evlerine dağılıyor. Ama benim hala aklımdan çıkmıyor, ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum Allahım diyorum ya ölseydi gencecik bir çocuk, gözü yaşlı bir anne. Gün aydınlanıyor ben yeni uyuyorum. Sonra uyanıyorum ama hala aklımda. Çok şükür birşey olmadı diyorum o annenin hali aklıma geliyor, sonra bir an kendimi düşünüyorum bu olay beni bu kadar etkilemişken hiç tanımadığım birinin ölümü beni ne hale getirirdi hiç bilmiyorum. Yazıyorum, yazdıkça rahatlıyorum.
bende dayanamam böyle bir durumaçok şükür can kayı yok çocuk iyiymiş.
ben 2 haftadır kafayı yemek üzereyim gencecik kuzenim 23 yaşındaki kız kendini astı rahmetli oldu aklımdan hiç çıkmıyorçok kötü ya böyle intihar olayları ani ölümler genç ateşi çok farklıymış bunu öğrendim
Bende boyle cok etkilenirim, hata yazdiklarini okurken bile gozlerim dolacak gibi oldu.
Cogu kez heberleri izlerken ayni senin dusundugun gibi, ben hic tanimadigim birisi icin bukadar uzulurken ya anneme, babama bir sey olursa.. ozaman nasil tahamul edecegim diye hep dusunurum, yada sevdiklerimden birine.
insallah ben hepzinden once olurumde, bu aciyi cekmem derim.
En çok korktuğum şey yüksekliktir bunu okuyunca yine kötü oldum ve üzüldüm neyseki iyiymiş çocuk..nasıl bir gaza getirmedir,iddalaşmadır bu !!!! çocuğun hayatını tehlikeye atmışlar,ne biçim insanlar ya..
Allahim sen evlatlarimizi, ailelelerimizi, bizleri koru yarabbim.
gece vakti acilde...
kocasını kaybettiğini öğrenen genç kadının 'hayır hayır' diye feryad etmesi de benim gözümün önünden gitmiyo((((
acilden eve dönerken çalan şu şarkıyı her duyduğumda o kadını hatırlıyorum
sevişmeden uyumayalım
anlaşmadan ölmeyelim :-/
bende dayanamam böyle bir durumaçok şükür can kayı yok çocuk iyiymiş.
ben 2 haftadır kafayı yemek üzereyim gencecik kuzenim 23 yaşındaki kız kendini astı rahmetli oldu aklımdan hiç çıkmıyorçok kötü ya böyle intihar olayları ani ölümler genç ateşi çok farklıymış bunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?