Dün gece yaşananlar hala aklımdan çıkmıyor...

Kakimli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
142
6
96
Dün gece sabah ezanı okunuyor, ezanın bitmesiyle paaat diye bir ses, ardından çığlıklar feryat eden bir anne ambulans diye bağıran güvenlik görevlileri, yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, şansa o günde balkonda uyuyorum ses olduğu gibi kulağımda aşağıya bakıyorum, görünürde birşey yok olay sitenin arka kısmında parka bakan tarafında gerçekleşiyor. Annem bi yerden fırlıyor sese kızkardeşlerim bir taraftan hemen aşağı fırlıyoruz arka tarafa doğru ilerliyoruz, Allahım yerde öylece uzanan biri içimden birşey kopuyor resmen, gözlerim hemen doluyor ağlamaklı oluyorum, hele o annenin çocuğunun başında feryat edişi beni benden alıyor. Hemen koşar adım yanlarına yaklaşıyorum derin bir oh çekiyorum, yerde en fazla 15 16 yaşlarında genç bir çocuk 'anne ben iyiyim yeter ağlama, bacağım çok acıyor' diyor, 'beni oyuna getirdiler' diyor, 'dayanamıyorum ambulans nerde kaldı' diyor. O acı çekiyor ben kendimden geçmiş öylece bakıyorum. 10 dk. sonra ambulans gelip götürüyor, polisler falan geliyor sonra herkes evlerine dağılıyor. Ama benim hala aklımdan çıkmıyor, ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum Allahım diyorum ya ölseydi gencecik bir çocuk, gözü yaşlı bir anne. Gün aydınlanıyor ben yeni uyuyorum. Sonra uyanıyorum ama hala aklımda. Çok şükür birşey olmadı diyorum o annenin hali aklıma geliyor, sonra bir an kendimi düşünüyorum bu olay beni bu kadar etkilemişken hiç tanımadığım birinin ölümü beni ne hale getirirdi hiç bilmiyorum. Yazıyorum, yazdıkça rahatlıyorum.

Ben de hiç dayanamam bu durumlarda.

Oturur ağlarım ağlayanla.

Allah merhamtten yoksun etmesin.

O delikanlıya da şiflar versin...

çok şükür ki can kaybı yok.ben ne zaman ambulans sesi duysam içinde ki için dua ederim içim garip olur gözlerim dolar belki önceden yaşadıklarım yüzünden bilmiyorum.ama insan atamıyor içinden o sesleri ve olabilecek kara kaderi.RABB'im beterinden korusun sevdiklerimizi bize bağışlasın inşALLAH.

aklıma buna benzer bi olay geldi..

5 sene önce, kuzenimin düğün günü..
gelini almaya gidiyoruz konvoy şeklinde.
gülüşüyoruz eğleniyoruz falan
birden bi feryat koptu.. bi sesler duyuyorum
genç bi kız kendini parçalıyor, ağlıyo yerden yere vuruyor.

meğerse trafik kazası olmuş, kıza birşey olmamış (yada kız belki sonradan mı geldi hiç bilmiyorum ama olay tazeydi) ama direksyondaki erkek kardeşi ölmüş, yolun kenarında öylece yatıyo, arabadan fırlamış. ambülan gelmişmiydi gelmemişmiydi hiç hatırlamıyorum ama o delikanlının cesedi gözümün önünden gitmiyor. böylece uzanmış, daha üstünü bile örtmemişler. kızda sarılmış canım kardeşim kalkkkkk ne olur kalkkkk aççç gözlerini, ben anneme şimdi ne diycemmm diye resmen yerden yere vuruyo kendini, ölmüş kardeşini silkeliyor.

Son düzenleme:
Ben de böyleyim işte.allah korusun her türlü durumla karşılaşabiliriz güçlü ve sakin olmamız lazım ama çok panik ve duygusal bir insanım.

cnm cok cok geçmiş olsunn inşallah o arkadaştaa iyileşirr hemen bir an önce ama malesef bazen böyle olaylar yaşayabiliyoruz gectiğimiz yıllarda annem yaşamıştı gece bu sekilde uyanmışlar bir adamın feryatları ilee bıcaklanmış zorla arabaya bindirilmeye calışıyormuş insanlar müdahale etmişler polis gelmiş annem daha sonra hastaneye de gitti şu and agayet ii suclularda cezasını cekiyor..

böyle şeylerden ben de çok etkileniyorum. kendim yaşıyomuş gibi hissederim hemen. haber izlyemiyorum o yüzden.geçen gün haberlerde trafik kazası gösteriyo. yerde biri yatıyo, üstünü örtmüşler. genç bi kadın ''benim kardeşim ooo, benim kardeşim ooo'' diye nasıl feryat ediyo. içim parçalandı resmen. Allah'ım sen kazayı belayı uzak tut Ya Rabbim.

Sanırım sadece bacağı kırılmış 4. kattan aşağı bırakmış kendini. İşte bende böyle herşeye ağlarım hele benim yanımda biri ağlamasın, hiç unutmam bir mağazada küçük bir kız annesine içli içli ağlıyodu belki para için yada şeker için falan öyle dokunduki gözlerim doldu, yorumlarda anlatığınız olayları okudum tüylerim diken diken oldu, çok etkileniyorum ya Allahım ölümün hertürlüsü çok acı ve yaşadığımz sürece bunlara şahit olucaz Allahım sabır versin hepimize.

Ayyy tuylerim diken diken oldu. Guzel Allahim hic kimseye boyle acilar yasatmasin, evladiyla sinamasin,sirali olum versin . Amin

bende dayanamam böyle bir duruma:50:çok şükür can kayı yok çocuk iyiymiş.
ben 2 haftadır kafayı yemek üzereyim gencecik kuzenim 23 yaşındaki kız kendini astı rahmetli oldu aklımdan hiç çıkmıyor :43:çok kötü ya böyle intihar olayları ani ölümler genç ateşi çok farklıymış bunu öğrendim:5:

Dün gece sabah ezanı okunuyor, ezanın bitmesiyle paaat diye bir ses, ardından çığlıklar feryat eden bir anne ambulans diye bağıran güvenlik görevlileri, yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, şansa o günde balkonda uyuyorum ses olduğu gibi kulağımda aşağıya bakıyorum, görünürde birşey yok olay sitenin arka kısmında parka bakan tarafında gerçekleşiyor. Annem bi yerden fırlıyor sese kızkardeşlerim bir taraftan hemen aşağı fırlıyoruz arka tarafa doğru ilerliyoruz, Allahım yerde öylece uzanan biri içimden birşey kopuyor resmen, gözlerim hemen doluyor ağlamaklı oluyorum, hele o annenin çocuğunun başında feryat edişi beni benden alıyor. Hemen koşar adım yanlarına yaklaşıyorum derin bir oh çekiyorum, yerde en fazla 15 16 yaşlarında genç bir çocuk 'anne ben iyiyim yeter ağlama, bacağım çok acıyor' diyor, 'beni oyuna getirdiler' diyor, 'dayanamıyorum ambulans nerde kaldı' diyor. O acı çekiyor ben kendimden geçmiş öylece bakıyorum. 10 dk. sonra ambulans gelip götürüyor, polisler falan geliyor sonra herkes evlerine dağılıyor. Ama benim hala aklımdan çıkmıyor, ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum Allahım diyorum ya ölseydi gencecik bir çocuk, gözü yaşlı bir anne. Gün aydınlanıyor ben yeni uyuyorum. Sonra uyanıyorum ama hala aklımda. Çok şükür birşey olmadı diyorum o annenin hali aklıma geliyor, sonra bir an kendimi düşünüyorum bu olay beni bu kadar etkilemişken hiç tanımadığım birinin ölümü beni ne hale getirirdi hiç bilmiyorum. Yazıyorum, yazdıkça rahatlıyorum.

Bende boyle cok etkilenirim, hata yazdiklarini okurken bile gozlerim dolacak gibi oldu.
Cogu kez heberleri izlerken ayni senin dusundugun gibi, ben hic tanimadigim birisi icin bukadar uzulurken ya anneme, babama bir sey olursa.. ozaman nasil tahamul edecegim diye hep dusunurum, yada sevdiklerimden birine.

insallah ben hepzinden once olurumde, bu aciyi cekmem derim.

En çok korktuğum şey yüksekliktir bunu okuyunca yine kötü oldum ve üzüldüm neyseki iyiymiş çocuk..nasıl bir gaza getirmedir,iddalaşmadır bu !!!! çocuğun hayatını tehlikeye atmışlar,ne biçim insanlar ya..

ben 2 haftadır kafayı yemek üzereyim gencecik kuzenim 23 yaşındaki kız kendini astı rahmetli oldu aklımdan hiç çıkmıyor :43:çok kötü ya böyle intihar olayları ani ölümler genç ateşi çok farklıymış bunu öğrendim:5:

Başın sağolsun gerçekten üzüldüm ne denirkii :14:

Bende boyle cok etkilenirim, hata yazdiklarini okurken bile gozlerim dolacak gibi oldu.
Cogu kez heberleri izlerken ayni senin dusundugun gibi, ben hic tanimadigim birisi icin bukadar uzulurken ya anneme, babama bir sey olursa.. ozaman nasil tahamul edecegim diye hep dusunurum, yada sevdiklerimden birine.

insallah ben hepzinden once olurumde, bu aciyi cekmem derim.

Demekki düşüncelerimiz birebir aynı, bende aynen öyle düşünüyorum annemin babamın acısını görmeyeyim onlardan önce ben öleyim diyorum, sonra onlar evlat acısı yaşamış olacak diyorum. Dediğim gibi ölümün hertürlüsü çok acı ama yapıcak bişey yok doğanın kanunu rabbim bize sabır ve metanet versin böyle acılar yaşıyacağımız zaman. :14:

En çok korktuğum şey yüksekliktir bunu okuyunca yine kötü oldum ve üzüldüm neyseki iyiymiş çocuk..nasıl bir gaza getirmedir,iddalaşmadır bu !!!! çocuğun hayatını tehlikeye atmışlar,ne biçim insanlar ya..

Ben öyle bir olay olduğunu sanmıyorum çünkü söylenenlere göre benim öbür dünyada arkadaşlarım var onlar çağırdı beni demiş ne kadar doğru bilemiyorum belkide altında başka bişey varda böyle birşey demişte olabilir üzülüyorum sadece Allah ailesine sabır versin.

Allahim sen evlatlarimizi, ailelelerimizi, bizleri koru yarabbim.

Amin canım.

gece vakti acilde...
kocasını kaybettiğini öğrenen genç kadının 'hayır hayır' diye feryad etmesi de benim gözümün önünden gitmiyo:(((((
acilden eve dönerken çalan şu şarkıyı her duyduğumda o kadını hatırlıyorum
sevişmeden uyumayalım
anlaşmadan ölmeyelim :-/

gece vakti acilde...
kocasını kaybettiğini öğrenen genç kadının 'hayır hayır' diye feryad etmesi de benim gözümün önünden gitmiyo:(((((
acilden eve dönerken çalan şu şarkıyı her duyduğumda o kadını hatırlıyorum
sevişmeden uyumayalım
anlaşmadan ölmeyelim :-/

Çok üzücü :14::14::14::14:

başınız sağ olsun. Rabbim sabır versin.

Back
X