Dün geceden beri dert edindim kendime

Kv dem geldi aklıma
Ben yeni evliydim mahallesinden birinin gelini anlatiyor
Yazık kaç yıllık evli çocuğu olmuyormuş, meğersem hap kullanmış ilk zamanlar. Yumurtalıkları kurumuş 😳 dahada olmazmış, hap kullandığımı bildiği için bana inceden mesaj veriyor güya çok korkuyormuş benimde olmaz diye. Ben güldüm geçtim.
Neyse sonra tabii ben yıllarca hapa devam ettim, sonra dedilerki hapı bıraksanda en 6ay koruması devam ediyor. Dedik tamam yeter artık çocuk düşünüyoruz birazda öyle geçer yeter, hapı bıraktım ertesi ay hamileydim. Ee hani 6ay daha korucaktı??
Okurken bi daralma geldi aynı benim kv:sinirli:

Sessinide ağlamalı, heran bayılcakmış gibi yapiyormu 😂😂
Yazzık on sene çocuğu olmadı, yazzık uğraşıp duruyorlar, içim acıdı kelimelerinden sonra evet.:halay:

Laf arasında adet oldum ağrım var filan desem mürebbiye gibi kaşlarını çatıp dişlerini sıkıyodu sinirden o derece:KK53:

Yazzık on sene çocuğu olmadı, yazzık uğraşıp duruyorlar, içim acıdı kelimelerinden sonra evet.:halay:

Laf arasında adet oldum ağrım var filan desem mürebbiye gibi kaşlarını çatıp dişlerini sıkıyodu sinirden o derece:KK53:
Benimkide adetli olduğumu bildiği bir gün size inat ben yapacam bebek demişti 😒
Yapda sevelim anne demiştim, hepten sinirleri bozulmuştu 😂😂

10 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra 3. Ay hamile kaldım. Bu dedikoduları kimler çıkarıyor.

Evlenmeden önce bir hapa başladım aman tanrım o ne kilo. Düğünümde hayatımda aldığım en fazla kilodaydım 😂 hapı değiştirdik sonra kendime uygun olanını bulunca herşey yoluna girdi.
Evet aslında ya, ilacı değiştirmem gerekirdi. Ama bilinçsizlik ve her seferinde tüp tüp kan vermek içimi kaldırdı.
Ama kilo gitti sütyen ölçüsü baki kaldı, o güzel 😂

Kv dem geldi aklıma
Ben yeni evliydim mahallesinden birinin gelini anlatiyor
Yazık kaç yıllık evli çocuğu olmuyormuş, meğersem hap kullanmış ilk zamanlar. Yumurtalıkları kurumuş 😳 dahada olmazmış, hap kullandığımı bildiği için bana inceden mesaj veriyor güya çok korkuyormuş benimde olmaz diye. Ben güldüm geçtim.
Neyse sonra tabii ben yıllarca hapa devam ettim, sonra dedilerki hapı bıraksanda en 6ay koruması devam ediyor. Dedik tamam yeter artık çocuk düşünüyoruz birazda öyle geçer yeter, hapı bıraktım ertesi ay hamileydim. Ee hani 6ay daha korucaktı??
Yumurtaliklar kurumuş demek 🤣 oyna o hapı kullanınca harıl harıl catliyor 🤣 hayatim regl olmak icin d.k hapi kullanmakla gecti keşke kurutdaydıda hamilr kalırim korkusu yasamadaydım 🤣

Kazayla hamile kalan birinin konusunda " madem çocuk istemiyordun niye sevişiyorsun" şeklinde fantastik bir cümle okumuştum.
O gün bu gündür bu cümle yolumu aydınlatıyor asdffg
Çok mantıklı ama, üremeyeceksek niye sevişiyoruz? Haftada 3-5 ne gerek var? Üremek isteyince hesaplayıp ayda bir sevişsek yeter bence. 😂

Kazayla hamile kalan birinin konusunda " madem çocuk istemiyordun niye sevişiyorsun" şeklinde fantastik bir cümle okumuştum.
O gün bu gündür bu cümle yolumu aydınlatıyor asdffg
Ben ikna oldum 🤣 veya menepozuda bekleyebiliriz bi ara dedim benimkine menepoza kadar yok artık diye ama kendi fikrama güldüm sonra 🤣

Çok mantıklı ama, üremeyeceksek niye sevişiyoruz? Haftada 3-5 ne gerek var? Üremek isteyince hesaplayıp ayda bir sevişsek yeter bence. 😂

Çocuk olduktan sonra da komple kapatırız dükkanı. Mantıklı 😁

Başım ağrıyor bahanesini kullanan varsa onlar da rahat eder.
Adam yanaşınca "E ben çocuk istemiyorum ki" diyeceksin. Adam da "yav şunu baştan söylesene. E tamam o zaman" diyecek ve konu kapanacak. Mis gibi hayat.

Çocuk olduktan sonra da komple kapatırız dükkanı. Mantıklı 😁

Başım ağrıyor bahanesini kullanan varsa onlar da rahat eder.
Adam yanaşınca "E ben çocuk istemiyorum ki" diyeceksin. Adam da "yav şunu baştan söylesene. E tamam o zaman" diyecek ve konu kapanacak. Mis gibi hayat.
E ben çocuk hiç istemedim istemiyorumda yaaa ne oldu şimdi sevişgenliğim düştü mü 😭😭

Back
X