dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

gizemelllaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
101
36
18
31
Doktor pozitif olduğunu fakat 2 gün sonra tekrar test yapılması gerektiğini söyledi şuan bekliyorum ama kanamam devam ediyor öksürdükçe aksırdıkça sızıntı oluyor bozuk para büyüklüğü şeklinde kirlenme oluyor peçete değiştirdikçe ve hafif kasık ağrısı var

Doktor takibinde olur. Dusukte yapabilrsiniz ama olumlu dusunmek istiyosaniz herkesde kanama oluyor ilk.haftalarda. muhtemelen progeatana baslatacak doktor

Progestan kullanmaniz gerekiyor acil dr a gitme durumunuz var mi hem igne yapılmalı hem de hap formunda olanı kullanmalisiniz

Progestan kullanmaniz gerekiyor acil dr a gitme durumunuz var mi hem igne yapılmalı hem de hap formunda olanı kullanmalisiniz
Doktor kanamamı yoğun yaşarsam hastaneye başvurmamı söyledi şuan bozuk paradan biraz daha büyük oluyor peçete kirleniyor ama öyle şakır şakır akmıyor öksürdüm hapşırdım mesela hemen sızıntı oluyor rahimden galiba

Olsun istediğiniz bir hamilelikse riske atmayın esiniz yasak başlamadan eczaneden progestan alsin kullanin

Benim yerleşme kanamasi kahverengiydi doktor kahverengi olursa korkma demsti,parlak acik renkli ve surekli gelen kirmizi kanama olursa riskli demişti

Olsun istediğiniz bir hamilelikse riske atmayın esiniz yasak başlamadan eczaneden progestan alsin kullanin
Doktor tavsiyesi olmadan alıp kullanmam riskli olmaz mı ? Bugün muayene oldum kese görünmedi henüz erken olabilir dedi doktor Cumartesi günü yapılacak ikinci beta dan sonra yüksek olursa değerim 2 haftaya ancak kese görünür dedi

Benim yerleşme kanamasi kahverengiydi doktor kahverengi olursa korkma demsti,parlak acik renkli ve surekli gelen kirmizi kanama olursa riskli demişti
Benim de önce kahveydi sonra Rengi pembeye çalan kırmızı gibi sulu bi hal aldı .öksürdükçe akıyor devamlı gelmiyor. Belki bu akşam acile başvururum

Ama her ihtimale karsida progestan ve proluton igne kullandirtmisti 11. hfataya dek.sizin doktorunuzunda aslinda baslamasi gerekirdi progestan ama neden baslamadi bilemiyorum

siz en iyisi bu gece yasak gelmeden bir acile gorunun onumuzdeki 3 gun belki cikamassiniz bugunden caresine bakin nobetci kadin dogumcuda vir degerlendirsin

Ama her ihtimale karsida progestan ve proluton igne kullandirtmisti 11. hfataya dek.sizin doktorunuzunda aslinda baslamasi gerekirdi progestan ama neden baslamadi bilemiyorum
Bende bilemiyorum şuan kafam o kadar karışık ki kese göremediği için mi vermedi birşey anlamıyorum dış gebelik kimyasal gebelik mi olacağını düşşündü kendince 2 gün daha beklemeyi mi düşündü anlamıyorum sadece kanamam artarsa ağrım olursa hastaneye başvurmamı söyledi . Kendi doktorum izindeydi bu doktor beni de memnun etmedi açıkçası

siz en iyisi bu gece yasak gelmeden bir acile gorunun onumuzdeki 3 gun belki cikamassiniz bugunden caresine bakin nobetci kadin dogumcuda vir degerlendirsin
Kesinlikle haklısınız . Kese gör
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum

Bence de kese görünmeden progestan vermek istememiş olabilir. Bence kafanıza göre ilaç kullanmayın. Sağlık söz konusu olduğu için de sokağa çıkma yasağının sizin hastaneye gitmenize engel olacağını düşünmüyorum. şöyle bir başlıkta bu konu tartışılmış önceden: kese görülmeden progestan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…