- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemelllaa
-
Bende bekliyorum şimdi ama içim hiç rahat değilBelki yerleşme kanamasıdır olumlu düşünün 2 gün sonra 2 ye katlanması lazım değerin
İnşallah sağlıklı bi hamilelik olur biraz korkuyorum . İkinci hamileliğim aslında. bu sefer böyle olduDoktor takibinde olur. Dusukte yapabilrsiniz ama olumlu dusunmek istiyosaniz herkesde kanama oluyor ilk.haftalarda. muhtemelen progeatana baslatacak doktor
Doktor kanamamı yoğun yaşarsam hastaneye başvurmamı söyledi şuan bozuk paradan biraz daha büyük oluyor peçete kirleniyor ama öyle şakır şakır akmıyor öksürdüm hapşırdım mesela hemen sızıntı oluyor rahimden galibaProgestan kullanmaniz gerekiyor acil dr a gitme durumunuz var mi hem igne yapılmalı hem de hap formunda olanı kullanmalisiniz
Önce kahverengi sonra pembe kırmızı arası değişik bi renk sulu gibi böyle kurudukça kahverengi oluyorkanamanin rengi kahverengimi?
Olsun istediğiniz bir hamilelikse riske atmayın esiniz yasak başlamadan eczaneden progestan alsin kullaninDoktor kanamamı yoğun yaşarsam hastaneye başvurmamı söyledi şuan bozuk paradan biraz daha büyük oluyor peçete kirleniyor ama öyle şakır şakır akmıyor öksürdüm hapşırdım mesela hemen sızıntı oluyor rahimden galiba
Doktor tavsiyesi olmadan alıp kullanmam riskli olmaz mı ? Bugün muayene oldum kese görünmedi henüz erken olabilir dedi doktor Cumartesi günü yapılacak ikinci beta dan sonra yüksek olursa değerim 2 haftaya ancak kese görünür dediOlsun istediğiniz bir hamilelikse riske atmayın esiniz yasak başlamadan eczaneden progestan alsin kullanin
Hayır hic bir risk olmaz kullanmalisinizDoktor tavsiyesi olmadan alıp kullanmam riskli olmaz mı ? Bugün muayene oldum kese görünmedi henüz erken olabilir dedi doktor Cumartesi günü yapılacak ikinci beta dan sonra yüksek olursa değerim 2 haftaya ancak kese görünür dedi
Benim de önce kahveydi sonra Rengi pembeye çalan kırmızı gibi sulu bi hal aldı .öksürdükçe akıyor devamlı gelmiyor. Belki bu akşam acile başvururumBenim yerleşme kanamasi kahverengiydi doktor kahverengi olursa korkma demsti,parlak acik renkli ve surekli gelen kirmizi kanama olursa riskli demişti
Ama her ihtimale karsida progestan ve proluton igne kullandirtmisti 11. hfataya dek.sizin doktorunuzunda aslinda baslamasi gerekirdi progestan ama neden baslamadi bilemiyorumBenim yerleşme kanamasi kahverengiydi doktor kahverengi olursa korkma demsti,parlak acik renkli ve surekli gelen kirmizi kanama olursa riskli demişti
Bende bilemiyorum şuan kafam o kadar karışık ki kese göremediği için mi vermedi birşey anlamıyorum dış gebelik kimyasal gebelik mi olacağını düşşündü kendince 2 gün daha beklemeyi mi düşündü anlamıyorum sadece kanamam artarsa ağrım olursa hastaneye başvurmamı söyledi . Kendi doktorum izindeydi bu doktor beni de memnun etmedi açıkçasıAma her ihtimale karsida progestan ve proluton igne kullandirtmisti 11. hfataya dek.sizin doktorunuzunda aslinda baslamasi gerekirdi progestan ama neden baslamadi bilemiyorum
Kesinlikle haklısınız . Kese görsiz en iyisi bu gece yasak gelmeden bir acile gorunun onumuzdeki 3 gun belki cikamassiniz bugunden caresine bakin nobetci kadin dogumcuda vir degerlendirsin
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorumsiz en iyisi bu gece yasak gelmeden bir acile gorunun onumuzdeki 3 gun belki cikamassiniz bugunden caresine bakin nobetci kadin dogumcuda vir degerlendirsin
Evet ben kese görmediği için şuan başlamadığını düşünüyorum ama bazı arkadaşlar başlatmasın gerekiyordu demişDoktor takibinde olur. Dusukte yapabilrsiniz ama olumlu dusunmek istiyosaniz herkesde kanama oluyor ilk.haftalarda. muhtemelen progeatana baslatacak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?