- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemelllaa
-
Şimdi araştırdım yönlendirdiğin sayfayı çok doğru. Bende tekrar acile başvurdum zaten eve geldim bi saat oluyor kanama yoğunluğuna baktılar doktora haber verdiler doktor birşey önermedi sadece dinlenmemi ve bol su içmemi önerdi Cumartesi tekrar beta değerlerine bakılacak dinlensin demiş . Hemşireler bana kan uyuşmazlığının sebep olacağını söylediler bizde kan uyuşmazlığı var ilk kızım da iğne oldum kızım negatif kan şuan bu kanama devam ederse iğne yapacaklar büyük ihtimal aksi durumla sonuçlanmazsaBence de kese görünmeden progestan vermek istememiş olabilir. Bence kafanıza göre ilaç kullanmayın. Sağlık söz konusu olduğu için de sokağa çıkma yasağının sizin hastaneye gitmenize engel olacağını düşünmüyorum. şöyle bir başlıkta bu konu tartışılmış önceden: kese görülmeden progestan
Böyle yönlendirmeyin lütfen arkadaşımız dış gebelik yaşıyor olabilir nasıl progestan versin doktoru. Değerlerimiz haftası haftasına aynı hatta idrar testinin silik çıkması bile aynı. Ve ben dış gebelik geçiriyorum. Doktoru anlamış normal gitmeyen bir durum olduğunu ve ilaç vermeyi doğru bulmamış. Doktor keseyi görmeden vermez, iyi bir doktor bunu yapar. En azından alttan bakar keseyi görürse ancak o zaman ilaçlarla destekleyebilir. Dış gebelik riski ortadan kalkmadan bebeği besleyecek herşey hayati risktir.Ama her ihtimale karsida progestan ve proluton igne kullandirtmisti 11. hfataya dek.sizin doktorunuzunda aslinda baslamasi gerekirdi progestan ama neden baslamadi bilemiyorum
Böyle yönlendirmeyin lütfen arkadaşımız dış gebelik yaşıyor olabilir nasıl progestan versin doktoru. Değerlerimiz haftası haftasına aynı hatta idrar testinin silik çıkması bile aynı. Ve ben dış gebelik geçiriyorum. Doktoru anlamış normal gitmeyen bir durum olduğunu ve ilaç vermeyi doğru bulmamış. Doktor keseyi görmeden vermez, iyi bir doktor bunu yapar. En azından alttan bakar keseyi görürse ancak o zaman ilaçlarla destekleyebilir. Dış gebelik riski ortadan kalkmadan bebeği besleyecek herşey hayati risktir.
Doktorun ekoliptik gebelik yani dış gebelikten şüpheleniyor canım. Neyseki değerlerim çok erken farketmişsin benim gibi ve aynı ilaca kendi kendimize başlamamıza kadar aynıyız. Hayat nelere gebe kendimi fazla pimpirikli sanardım ama annelik güdüsü demek ki.. dış gebeliğin en büyük belirtilerinden biri de kanama, lekelenme.. yerleşme çoktan olmuş olmalıydı. Sizi ağrınız olursa çağırma sebebi tüpünüz patlamadan müdahale etmek istemesi ama değerleriniz şu an çok düşük tek doz metotreksat ile inşaallah atlatırsınız canım. İnşaallah ben yanılırım inşaallah sağlıklı gebeliktirBende bilemiyorum şuan kafam o kadar karışık ki kese göremediği için mi vermedi birşey anlamıyorum dış gebelik kimyasal gebelik mi olacağını düşşündü kendince 2 gün daha beklemeyi mi düşündü anlamıyorum sadece kanamam artarsa ağrım olursa hastaneye başvurmamı söyledi . Kendi doktorum izindeydi bu doktor beni de memnun etmedi açıkçası
Gebelik pozitifse kesinlikle kanama normal değilBenim bi arkadaşta da 5 haftalık hamileyken aynı böyle kanama gelmişti doktor başta önemsememişti ama sonra dan kanama çoğaldı ve senden uzak bebeğini kaybetti .. tabi herkeste böyle olmaz belki de kanama=risk yani .. geçmiş olsun
Aynen cnm onda da pozitifti ve kanama düşük olacağından oluyor zaten ..Gebelik pozitifse kesinlikle kanama normal değil
Betası bizimki kadar düşük değildir arkadaşınıza sorarsanız betası bizimkinden çok daha yüksek çıkmıştır.. düşükle bizim yaşadığımız bambaşka şeyler canım..Benim bi arkadaşta da 5 haftalık hamileyken aynı böyle kanama gelmişti doktor başta önemsememişti ama sonra dan kanama çoğaldı ve senden uzak bebeğini kaybetti .. tabi herkeste böyle olmaz belki de kanama=risk yani .. geçmiş olsun
AdetDoktorun ekoliptik gebelik yani dış gebelikten şüpheleniyor canım. Neyseki değerlerim çok erken farketmişsin benim gibi ve aynı ilaca kendi kendimize başlamamıza kadar aynıyız. Hayat nelere gebe kendimi fazla pimpirikli sanardım ama annelik güdüsü demek ki.. dış gebeliğin en büyük belirtilerinden biri de kanama, lekelenme.. yerleşme çoktan olmuş olmalıydı. Sizi ağrınız olursa çağırma sebebi tüpünüz patlamadan müdahale etmek istemesi ama değerleriniz şu an çok düşük tek doz metotreksat ile inşaallah atlatırsınız canım. İnşaallah ben yanılırım inşaallah sağlıklı gebeliktir
Dış gebelik müdahalesiz düşmüyor.. normal düşük gibi atlatamıyoruz.. ilaçlarla en kötü laporoskopi ameliyatıyla alınıyor. Dilerim ki hiç gerek kalmaz bunlara..Aynen cnm onda da pozitifti ve kanama düşük olacağından oluyor zaten ..
Ben leke gelmese bekleyecektim. İlk kızımda 6 haftalıkken kese görmüştük. Yemi diyordum bekliyim hastaneler riskli . Bu kanama olmasa beta bile yaptırmıcaktım herşey allahtan var bi hayırAllahım hayırlı olanı versin
Zaten 5 haftalık olduğu için betası düşüktü çünkü yeni öğrenmişlerdi .. ikisi arasında ne fark var anlamadım oda kanama yaşadı belli bir süre sonra kanamayla atıldı .. bi nevi kimyasal gibi birsey olduBetası bizimki kadar düşük değildir arkadaşınıza sorarsanız betası bizimkinden çok daha yüksek çıkmıştır.. düşükle bizim yaşadığımız bambaşka şeyler canım..
İnşallah yarın değerim ikiye katlamazsa belli olur mu sizceDış gebelik müdahalesiz düşmüyor.. normal düşük gibi atlatamıyoruz.. ilaçlarla en kötü laporoskopi ameliyatıyla alınıyor. Dilerim ki hiç gerek kalmaz bunlara..
Evet canım ben bir hafta kendimce içtim betama baktırdım onu hissetmek bile o kadar güzeldi ki.. asla kaybetmek istemedim ama nerden bilebilirdim ki dış gebelik olacağını.. kendimce çok iyi birşey yapmıştım.. bir daha mı kese görünmeden Asla.Ben bugün de bu ilacı almıyım çok haklısınız kese ortada yok sonuçta düşündüğüm zaman mantıklı buluyorum. Yarın herşey netleşecek
Sizin dış gebelik mi ? Tabi o zaman farklı olur ama suan bu değerle nasıl anladılar dış gebelik .. geçmiş olsun tekrardanDış gebelik müdahalesiz düşmüyor.. normal düşük gibi atlatamıyoruz.. ilaçlarla en kötü laporoskopi ameliyatıyla alınıyor. Dilerim ki hiç gerek kalmaz bunlara..
Betası düşüktü derken kaçtı kimyasalsa lekelenme olmaz direk kanama olur adet gibi düşer gider ben bir kere de kimyasal yaşadım adetten farkı yoktu.Zaten 5 haftalık olduğu için betası düşüktü çünkü yeni öğrenmişlerdi .. ikisi arasında ne fark var anlamadım oda kanama yaşadı belli bir süre sonra kanamayla atıldı .. bi nevi kimyasal gibi birsey oldu
Şuan belli değil sadece kanamam çok yoğun olduğu için şüpheli bir de 5 haftalık gibi görünüyor son adet tarihine göre bu yüzden kese göremediği için galibaSizin dış gebelik mi ? Tabi o zaman farklı olur ama suan bu değerle nasıl anladılar dış gebelik .. geçmiş olsun tekrardan
Bide ben konu sahibine yazdım onu çünkü onunla arkadaşımın ki neredeyse aynıZaten 5 haftalık olduğu için betası düşüktü çünkü yeni öğrenmişlerdi .. ikisi arasında ne fark var anlamadım oda kanama yaşadı belli bir süre sonra kanamayla atıldı .. bi nevi kimyasal gibi birsey oldu
Ben o mesajları konu sahibine yazdım sizin durumu bilmediğimden .. yani onun dış gebelik değil yaBetası düşüktü derken kaçtı kimyasalsa lekelenme olmaz direk kanama olur adet gibi düşer gider ben bir kere de kimyasal yaşadım adetten farkı yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?