dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

Sizin dış gebelik mi ? Tabi o zaman farklı olur ama suan bu değerle nasıl anladılar dış gebelik .. geçmiş olsun tekrardan
Ben progestan aldım kendi kendime içtim arkadaşımla durumumuz aynı değerim 900lere çıkınca anlaşıldı alttan muayeneyle.. keşke sağlıklı olsaydı şuan 2 buçuk aylık olacaktık

Bide ben konu sahibine yazdım onu çünkü onunla arkadaşımın ki neredeyse aynı
Kimyasal gebelik progestanla durmaz akar giderdi adet gibi. Konu sahibiyle benim yaşadığım kendi kendimize progestan almamız bile aynı. Yine ben diyorum inşaallah ben yanılırım. Burada bu kadar benzememiz bana aynı şeyi işaret etti.

Canım aynı durumu yaşadım. 2 gün kanamam oldu adet gibi. Öncesinde de kanamadan dolayı kaybettiğim bir gebelik durumum vardı. Bu ikinci gebelik yani. Doktora gittim. Keseyi görmeden progestan başlamadı. 2 gün sonra kanama durdu. 2 hafta sonra keseyi gördük. Bebeği görmeden de hemen progestan ve pruloton iğne başladık. Kanama olsun ya da olmasın benim ilk gebelikten dolayı başlayacağı öncrden de belliydi. Ama ona rağmen keseden önce başlamadı. O yüzden az daha sabret. İlaç kullanma dinlen. Bebek de olabilir, dış gebelik de. Hayırlısıyla bebektir ve inşaAlalh sorun yoktur yerleşme kanaması yaşamışsındır

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun canım bende kendimce içmiştim ama ne kadar büyük bir hata yaptığımı sonradan anladım. İnsan bebeğimi korumak için herşeyi yapıyor. Ama meğerse kendi hayatımla oynamışım. Şükür ki takibi bırakmadım doktora hep gittim de teşhis kondu bende tedavimi oldum. Allah’ın sevgili kuluymuşum dedim çok ama çok üzüldüm ancak ameliyata iç kanamaya hatta ölüme gidebilirdi. Çok riskli doktorlar bu yüzden normal gebelik(rahim içinde) olduğuna emin olmadan ilaç vermiyorlar asla.

Adet döngülerimi hesapladığı zaman ilk doğumdan sonra adetim başladığı vakit hep düzensiz gitmiş bi ay iki adet 20 gün arası olmuş bi 23 olmuş 28 olmuş bi sefere mahsus 10 olmuş sonra 34 olmuş diğer aylarda. şimdi de adetim düzensiz oldu gebelik geç döllenme oldu diye hesap ediyorum belki o yüzden kan değerim 244 çıktı üstüne adet oldum belki de Umarım sağlıklı şekilde yükselir değerim

Umutlarımız bile aynıinsan her ihtimali düşünüp hep iyisi olsun istiyor bebeği ve kendi içinn.. ne kadar araştırdım geç döllenme olsun diye ne dualar ettim.. inşaallah seninki sağlıklıdır güzel haberlerini yarın bekliyorum canım bende yarın kan vereceğim birbirimize dua edelim güzel sonuçlar içinn❤

Dualarım seninle kuzummmmm allahım hayırlısını versin hakkımızda

Canm benim de pazar kanamam oldu yeni hamileyim. Baya da oldu acilde kanamamn fazla olduğunu söylediğim halde bisey olmaz dendi progestan verdi kanamam bi iki gunde gecti saylr . Kan degerim bi dustu bi cıktı anlamadm allaha sükür suan hersey yolun da.
Bi acile gorun kan falan alsnlar baksnlar bi sorun varmi yokmu ihmal etme ben bu corona muhabbetinn icinde bile ayni gun icnde korkudan defalarca gittm . Ilk bebegm ne yapm aklm cıkıyo

Kese görünmüşmüydü progestan verdiğinde ? Bi de kaç haftalıktın tam olarak bende kan değerlerime baktırmıştım betahcg 244 çıktı yarın bi daha vercem . Senin kaç çıkmştı

Doktorunuz olsam her ihtimale karşı proluton iğneyi verirdim. Durum şu benim de beta HCG yüksek çıkınca çok sancılanmam oldu doktorum hemen proluton iğne vurdurdu.

Kese görünmüşmüydü progestan verdiğinde ? Bi de kaç haftalıktın tam olarak bende kan değerlerime baktırmıştım betahcg 244 çıktı yarın bi daha vercem . Senin kaç çıkmştı
4 haftalktı ozaman degerim de 2199 du kucuk bi kese gorunuyo dedi ilac verdi pazrtsi gittiğimde dusuk yapiyon dedi hcg 1993 e dusmustu o gun kese de yok demisti dr okadar ilgisiz bi doktordu ki bidaha ölsem gitmem Ama dün sukur 3000 lere nasıl olduysa ckmstı kese de gorundu hersey norml senin de fena bi deger degil yukselmistr o zaten hersey norml yolundaysa insallah hc bi sorun yasamadan bebegini kucagna alırsn.

Bide ben ilk öğrendiğimde 533 tu 5 6 gun icinde yukselip kese falan gorundu sende bi kac gunde herseyin yolunda oldugunu ogrenirsin inşallah

Doktorunuz olsam her ihtimale karşı proluton iğneyi verirdim. Durum şu benim de beta HCG yüksek çıkınca çok sancılanmam oldu doktorum hemen proluton iğne vurdurdu.
Benim kese görünmedi bi de 244 çıktı çok yüksek bulmadı. Düşük olduğunu söyledi kese görmeden ilaç vermiyorlarmış sanırım

Şuan kanamam devam ediyor ve değerim 244 düşük dedi doktor ilk kızımda değerim 500 lerde çıkmıştı ikinci de 5000 Leri görmüştü. Senin değerlerim güzel çıkmış ama ilk doktorun bazı şeylerde yanılmış bence seni riske atmış iyi ki doktor değiştirmişsin. Hayırlı olsun

Cok saol. Evet ilacı nerdeyse bırakıp kulanmıcaktm onun yuzunden dustu zaten diye iyiki devam etmisim benim de cok fazla kanamam oldu okadar cok korktum ki allahn izniyle hc bise olmadı sende strese girme kanama var dvam ediyo diye yarn git bakalm insallah hayırlı guzel haberler alırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…