- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
herkes bana bakıyo zannederdim ben desürekli eşarbımla oynardım. ama sonra dedim ki iyi ki kapanmışım, insanlar özellikle de erkekler daha bi saygılı davranmaya başladı... Allah muvaffak kılsın canım...
Canım hayırlı olsun bende çok istiyorum Ama bir türlü başaramadım Allah banada nasip eder inşallah
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Yazdan beri kapanmayı düşünüyordum sonunda dün akşam şalımı yaptım çıktım dışarı.
İçimde biraz heyecan hala biraz korku var.
Çok zor bir karardı benim için. Nefsime hakim olmam çok zor oldu. Saçlarım sürekli bakımlıydı ve beğenilirdi. Beğenilmeme korkusuna yani nefsime yenik düşmüştüm hep.
Sonunda kapandım bugün 2.gün. Ama hala içim garip. Bir yandan çok mutluyum bir yandan sanki aynadaki ben değilim. Alışana kadar bu his duracak galiba. Sizler kapandığınızda bir süre bu hisi yaşadınız mı merak ettiğim bu ??:2: :26:
herkes bana bakıyo zannederdim ben desürekli eşarbımla oynardım. ama sonra dedim ki iyi ki kapanmışım, insanlar özellikle de erkekler daha bi saygılı davranmaya başladı... Allah muvaffak kılsın canım...
size katılıyorum.zaten kimsenin saygısı yada takdiri için değil Allah için kapanmalı kapanan ama bu konularda durumlar değişti tabi baş örtüsü saygı nesnesi de oldu !!sırf kapalı olduğunuz için saygıları artmışsa garip bir çevreniz varmış bu nasıl bi zihniyet ya defolup gidiceksin bu ülkeden :S
saygı sadece baş örtüsü ile mi oluyor açık bi kadın saygıyı hakketmiyor mu sizce bi hemcinsim olarak görüşünüzü merak ettimherkes bana bakıyo zannederdim ben desürekli eşarbımla oynardım. ama sonra dedim ki iyi ki kapanmışım, insanlar özellikle de erkekler daha bi saygılı davranmaya başladı... Allah muvaffak kılsın canım...
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Yazdan beri kapanmayı düşünüyordum sonunda dün akşam şalımı yaptım çıktım dışarı.
İçimde biraz heyecan hala biraz korku var.
Çok zor bir karardı benim için. Nefsime hakim olmam çok zor oldu. Saçlarım sürekli bakımlıydı ve beğenilirdi. Beğenilmeme korkusuna yani nefsime yenik düşmüştüm hep.
Sonunda kapandım bugün 2.gün. Ama hala içim garip. Bir yandan çok mutluyum bir yandan sanki aynadaki ben değilim. Alışana kadar bu his duracak galiba. Sizler kapandığınızda bir süre bu hisi yaşadınız mı merak ettiğim bu ??:2: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?