Dün kü konuma istinanen

Sana durustce söylüyorum bu şekilde devam ettiğin sürece bu adam sana değer de vermez huzur da vermez sevgi de..
Çevremde ne kadar gururu hiç sayip kaybetmekten korkan aşırı seven kadın varsa sonu hep üzücü oldu.
Bir arkadaşım mesela ilk aşkıyla nişanlandı. Adam hiç değer vermez umursamazdi resmen çantada keklik bir tip. Bizimki ayrılmamak için neleri yedi yuttu ve sustu. Sonra ne oldu biliyor musun? Düğüne bir ay kala nisan atıldı ve bir kaç ay icinde biriyle hemen evlendi. Ayrılma sebebi de hiç kavga etmemeleriymis. Çocuk ayrılırken karakterin yokmus gibi davranıyorsun ama ben korkuyorum evlenene kadar susuyorsun gibi geliyor diye terk etti.
İstisnasız çevremde kaybetmemek için adama karşı gurursuz duranların hepsi mutsuz oldu hepsi.
Dikkat et erkek veya kadın herkes gururlu güçlü ve bugün arkasını dönüp gidebilecek insanlara aşık olur
Aklını bir an önce başına toplamazsan sonun çok kötü olacak.

Resmen rezil etmişsin kendini. Adamın ayaklarına kapanmadığın kalmış. Belki onu da yapmışsındır gerçi. Bari bundan sonra yanaşma adama. Azıcık gururlu olun yahu bu nedir.

evet bende farkındayım neyin ne olduğunun ama kendimi durduramıyorum belki bu kadar üstüne düşmesem umursamasam bu duruma gelmiycek

evet bende farkındayım neyin ne olduğunun ama kendimi durduramıyorum belki bu kadar üstüne düşmesem umursamasam bu duruma gelmiycek

Artık bu ilişkiden bir cacık olmaz da.
Bundan sonrası için kendi gururundan önemli olmasın kimse, hiç kimse ama.
Benim eşim bana bunun onda birini dese ben o gün bitiririm. Bunu da öyle iyi bilir ki. Bencillikse bencilim ama eşim bana daha bir gün salak diyemedi diymeyecegini de iyi bilir.
Kendi değerini kendin belirlersin. Kendi kendini değersiz yapan sensin. Bundan sonraki ilişkilerinde buna dikkat et.n

Hatalarınızı görmezden gelmemizi isteyecek kadar hayal dünyasında yasamak isteyeceğinize kendinizi geliştirmeye çalışsanız, Türkçe öğrenseniz olmaz mı?

:) Çok şükür türkçem iyidir burda yazım hatası yapıyoruz diye kendimi geliştirip geliştirmiyeceğime kadar uzun boylu yorum yapma hakkınız nereden doğdu anlamış değilim ... Şuan şirketteyim çalışıyorum ve hızlı bir şekilde yorum okuyup yazıyorum gözümden kaçıyor olabilir.

şu eşeklik ettim eşeklerinden de gönderseydiniz keşke.
benim eski nişanlım sokak ortasında bana bir kez bağırdı tüm insanlar döndü bize baktı orada döndüm ona seni burada yerle eksan ederim sakın ikincisini deme dedim kalakaldı. nasıl size sokak ortasında bağıma hakkını verebildiniz ona?

özgüven aşısı gelse bizim ülkede saniyede tükenir herhalde.. ya da elime ben alır o iğneleri saplaya saplaya giderim..

evet sen hatalısın konu sahibi, bu kadar ezdirmeyi nasıl başarıyorsunuz kendinizi yahu.. takdire şayan..

sizin işiniz gücünüz mesleğiniz yok mu?

neden adamın dükkanının dibinde kasaptan et bekleyen kediler gibi dolanıyorsunuz?

biraz kendinize saygınız olsun. ben böyle gözetleyip telefonla arayıp bakalım şimdi ne yapacak demeyi kendime yakıştıramam bu kadar alçalamam valla.

sonra da açmadı diye adama çatmak falan? adama kendi kendinizi ezdiriyorsunuz üzerine küfür de etmiş

bence kendinize meslek edinin erkeklere kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Iyyyhhhh... Bu kadar yapışmayın ya -.- Bu davranisindan sonra sana saygi ve sevgi duyabilecegini mi saniyorsun? Kendini rezil etmişsin tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…