bence can havliyle eşinize fındığı sen niye ufalamıyorsun demek yerine, elinizi kesmeden önce ona ufalatmalıydınız.
eşinizin sizi tırmalaması nasıl hoş değilse sizin de onu itelemeniz hoş değil.
keşke gözünüzden yaş akarken de insanların ortasına çıkasaydınız.
gidip bi elinizi yüzünüzü yıkayıp gelseydiniz.
eşinizle karşılıklı hatalısınız bence.
kuzeni de boşverin, kime ne derse desin..
imza...betiş...
ayrıca bir iftar yemeğinden sonra da bukadar şikayet edilmez ki...
kaç kişi olacaklarını bliyordunuz...gücünüzün yetmeyeceğini düşünüyorsanız çağırmasaydınız...
belime tırmık attı lafını anlayamadım ben, nasıl yani?yani sen onu ittiysen oda seni iter ne bileyim tırmıkta neyin nesi
ayrıca gerçi herhalukarde itiş kakış vs.. olmaması lazımdı
ayrıca iftara kim gelirse gelsin 12 kişilik bi grup, eşinin söyletmeden biraz yardımcı olması gerekirdi bence
Ay Betiş..akannehirBayılıyorum senin şu ''yapmasaydınız, etmeseydiniz '' tarzındaki konuşmalarına haa...:roflol:
Öhhü öhüü neyse sadete gelirsek, kalabalık misafir ağırlamak zordur, planlı hareket etmek lazım, hele ki sizin gibi bebekliyse yardım almak lazım..
Fındık kırma meselesini önceden halletmeniz lazımdı evet, eşini itince o da tırmıklamış işte.
Erkekler böyledir şekerim, misafirin yanında nedense özel hizmet beklerler çoğunluğu , bu da ayrı mesele..
ıtmen yanlış, onun da tırmalaması yanlış..Kuzenin ne düşündüğünü ben önemsemedim sen de salla gitsin..Zaten parmağım kesildi vs.diye açıklama yapmışsın..
Sonuç olarak misafirlerini ağırlamışsın bitmiş gitmiş,unut ama bir daha misafir yanında (mutfak bile olsa) eşine ters davranıp itip kakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?