Dün eşimin anne tarafına iftar yemeği verdim.12 kişilerdi.Ama o kadar kişiye yemek yapmak ve yemek ikram etmek çok yordu beni.Üstelik 14 aylık bebeğim var.bir yandan da onun ağlamaları ve devamlı beni istemesi,mahvoldum.
Yemekten sonra tatlının üstü için fındık ufalamak için kırarken elimdeki kırıldı ve kesti parmağım kanadı.kan hiç durmuyordu.o halimle çay vermeye çalışıyordum.Gerçi elimin kanını görünce bana yaptırmadılar.
Eşime okadar yoruldum,fındığı sen niye ufalamadın dedim.Neyse bir süre tartışmadan sonra eşim sinirlendi üstüme geliyordu,ben biraz itekledim.İtekleyince arkadan belime tırmık attı.Canım o kadar acıdı ki gözümden yaş akmaya başladı.ayrıca yüreğimde yandı.
İşin kötüsü eşim tırmık atarken 18 yaşındaki kuzeni o anda mutfağa geldi.Halbu ki ben saklamaya çalışırken bu gibi şeyleri buda eklendi üstüne.Şimdi üstünede katar eşim beni dövmüş olacak.O söyler şimdi ailesine.ve anlaşamayan bir çift olarak anılacağız.Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Ama gözümden yaş akıyordu yine.Görenler "Neden ağladın bir sorunmu var"deyince elim kesildi canım çok acıdı dedim.Ayrıca "Annem aklıma geldi,yemekte onunda burda olmasını çok isterdim."dedim.
artık yorgunluktan ayakta duracak halim yoktu.Üstüne bunlar da eklenince ben artık bitmiştim. Kaç gündür ev temizle birsürü yemek yap bebeğime bak.bitmiştim atık.Üstüne bunlar da eklenince ben artık bitmiştim.
Şimdi işyerinden yazıyorum bunları.aynaya baktım gözlerim ağlamaktan şişmiş.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar.