Dün postacı şok edici bir mektup getirdi peki ne yapacam şimdi ben ...

Hiç cevap vermeyin mesajda atmayın. . Eğer o sorarsa söylersiniz zaten bi ilişkniz olduğunu. . .

Farkındaysan Laale iş başındayken dedim ...

Eeee tamam..
Farkındayım..
Şimdi çalışıyorum ben Resmi Kurumda..
Adamın biri bana hislerini söylese ya da bir yere yazsa,sonra bana verse şu anda suç işlemiş mi oluyor?
Öğle tatilinde değiliz iş başındayız ya..
Cidden merak ediyorum bunu....

bence ne mesaj at ne bişey yap. hiçbişey söyleme. onunlada muhatap olma ne bilim gelince yüzüne bakma falan. tavırlarınla belli et. sonradan erkek arkadaşın duyarsa falan mesaj attığını ozaman kötü olur. oyüzden birebir konuşmaya girme yani. yinede sen bilirsin en doğrusunu tabi.

Ben masamda yokken kartımıda almış olabilir facede aratmak için ama facem yok o yüzden bu yola başvurmuşta olabilir

En iyisi sessiz kalmak

Tabiki arkadaşın olduğunu söyleyeceksin..msj bile atma bence direk yüzüne söyle..numaranı falan öğrenir..al başına belayı..

Memur olan Ben değil o

Bu durumda kendi iş başındayken bunu yapması bence suç

Sence olmayabilir tabi...

canım adam da suç işleyecek bişey yapmamış..sarkıntılık yok,taciz yok,tehdit yok..sadece hoşlanmış senden,bir not yazmış...
çok abartmışsın olayı...

Bu muydu şok edici olay...

Bence de abartmışsınız. Madem erkek arkadaşınız var neden sessiz kalacaksınız ki tabi ki söyleyeceksiniz. Sessiz kalıp adamı daha da mı ümitlendirmek istiyorsunuz?

töbe yarabbim ya ,bunun için bide ikinci üyelik aldın öylemi ,ne gerek var böyle şeylere ya,annenle bile paylaşabildiğin bişey için niye burda bize sorma gereği duydun ki ,ayrıca mesajında çok saçma olmuş ,çocuk gibi ,adam gelince bana not bırakmışsın arkadaşım ne ayak de ,cevabına karşılık hadi başka kapıya de olsun bitsin

Söyleyeceksin tabiki bir erkek arkadasın oldugunu canım yapılacak baska birsey yok ki!

Cevabin evet mi hayir mi diye mesaj at dememiski postaci. Tanismak isteren numaram bu demis.

Mesaj atma sakin arkadasim, elin adamina ne mesaji atacan.
Bu sefer telefon numaran onda olacak, belkide naz yapiyorsun zannedecek, bu erkeklerin herseyi yanlis anlama kabiliyetleri pek gelismis.

Senin yerinde olsam hic sesimi cikarmazdim ben. Postacida salak degildir, ses cikmayinca kiz tanismak istemiyor demekki diye düsünür. Yok öyle düsünmezde, farkli düsünürse zaten yine bi sekilde sana ulasir, ozamanda karsina alir seni rahatsiz etmemesini kibar bi dille ifade edersin.

ilgine teşekkür ederim demen bana göre abartılı ve yalnış neden teşekkür etmek zorunda hissedıyorsun ki kendını bence ne mesaj at ne ara çünkü herhengi birinin numarasından bie olsa bana göre çk ters mesaj atman konuşabılıyorsan sen söyle istemıyorum ılışkım var dıye yada arkadaşların öylesn..empati yap mesela erkek arkdaşına bi kız bu şekılde yaklaşıyor onunda o kıza mesaj atması senn hoşuna gidermı sence???bılmıyorum ama ben bu konularda çok hassasım kendıme yapılmasını istemediğim bi hareketı partnerime yapmam..fıkır benden uygulamak senden cnm,kendıme göre doğru olanı yazdım ben..

bazi insanlar var ki resmen yapisiyor mesaj atma bence cünkü basindan sagmak icin mesaj attigini düsünüp tekrar senle irtibata gecebilir hic utanmana gerek yok bence söylemen lazim sen acik acik söyle benim bi iliskim var uzun süredir biz birbirimizi seviyoruz filan gibisinden o da üstelemez heralde anlamayacak degil ya sonucta o da insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…