Dün postacı şok edici bir mektup getirdi peki ne yapacam şimdi ben ...

Yok canım söylemedim zaten söyelemeyeceğimde

Eğer bi daha bi şey yaparsa söylerim konuşup muhattap olmak istemiyorum ben

Neresi şok edici ki bunun anlamadım. Üzerinde düşünülmeye bile değmez, önce cevap vermezsin baktın devam ediyor ciddi bi beraberliğim var der muhattap olmazsın. Mesaj at diyenlere de çok şaşırdım doğrusu.

arkadaşlar

Bugün yine geldi ve ben kapıdan girdiğini görür görmez kafamı çevirdim yani yüzüne bakmadım yine geldi zarfları benim masama bıraktı ve gitti

Gerekeni yapmışsın,tepkisiz kalarak..o kişinin de ısrarlı davranacağını düşünmüyorum..
şuncacık konu için 2.üyelik, biraz külfetli olmuş..

valla erkek arkadaşın olmasa bile yaklaşma şekli çok komik bence
bence hiç oralı olma
eğer konuşma sohbet durumu olursa aranızda bir şekilde erkek arkadaşın olduğunu belli edersin
cevap verilmesi gereken bi durum yok bence

Kızlar bugün yine postacı geldi yine direk benim masama getirdi ama bu sefer yüzüme bile bakamadı sanırım anladı tepkimi

Gerekeni yapmışsın,tepkisiz kalarak..o kişinin de ısrarlı davranacağını düşünmüyorum..şuncacık konu için 2.üyelik, biraz külfetli olmuş..

Kızlar bugün yine postacı geldi yine direk benim masama getirdi ama bu sefer yüzüme bile bakamadı sanırım anladı tepkimi

B]Bu kadar yaniiii.:1closedeyes:.burada da belirtmişim zaten..ısrarlı olmayacağını..
boşuna abartıp kastın kendini, acaba ne olcak diye..efendi çocukmuş işte..[/B]

Bakın ikinci kullanıcıya sizin diğer kullanıcınız ortaya çıkmasın bundan rahatsız oluyorsunuz diye izin veriyoruz. Bu kullanıcı ile diğer konulara cevap veresiniz diye değil.

Bakın ikinci kullanıcıya sizin diğer kullanıcınız ortaya çıkmasın bundan rahatsız oluyorsunuz diye izin veriyoruz. Bu kullanıcı ile diğer konulara cevap veresiniz diye değil.

Aaaa evet ,arkadaş kaptırmış kendini başka konulara yorum yapıyor..
iyice ısındı herhalde bu hayriye huriye ismine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…