eeh be. yorumlara bak ahali iyice kendii aşmış tebrik ediyorum! az önce yazdığım yorum netten dolayı gitmeyeydi daha da sert bir yorum görecektiniz burada, ama tekrar yazıyorum!
kelam bacı, ben de tüylüyüm. bıyığım var, kolum var, göbeğim var, sırtta var. almıyorum genital kolaltı ve bacak dışındakini. ölmedim hala sağım. bunlar dışındakini de almayı düşünmüyorum. burdaki tüysüz ablalar "avvv ben hiç sevmem yıvranç, kesin aldırırdım olsa" demişler de, buyursunlar kendilerine bedava ağda seansı yapıyorum.benneyaptımki sırta kola göbeğe. hani tüyleri yok nasılsa acımaz benneyaptımki başkalarına ne güzel akıllar veriyosunuz, tuzunuz kuru tabi. yalnız bilmediğiniz bişi var, o tüylerden görünmese de sizde de var. hepimizde 6 milyon tüy var, kimisi görünüyo kimi görünmüyo. her neyse, sorun tüy sayısı değil zaten, sizin bu patavatsız yorumlarınız!
görmeyeli cidden boyut atlamış site sakinleri! eskiden böyle yorumlar yapmadan önce daha çok empati yapılırdı, şimdiyse "ayy benim de hiç sorunum yok ama olsa kesssin"" ehh aldırırdın. söyletiyosunuz adamı. sırta ağda mı yapılır ya? keçe değil bu insan derisi!!! e tabi sizin olmayınca sölemesi kolay. kaynana topiclerinde "ayy seninki kötüymüş ama benimki çok iyi ayyy:))))))" yapanlardan zerre farkınız yok. ayıp be.
kelam bacı beni dinle az.
bu sitedeki kimsenin ben dahil ipiyle kuyuya inme. kendin düşün kararını ver, ne gerekiyosa onu yap.
ha, şunu demeden geçemeyeceğim. bu sorun yüzünden ayrılan bi tanıdığım var. kız trafik kazası geçirdi ve sargılar içindeyken nişanlısından duyduğu söz "aaa kolların ne kadar kıllıymış". kızın verdiği cevap "sen bu kıllardan bir tanesini yaratabilir misin de Allahın yarattığını küçümsüyorsun?"
bence ötesi yok. ayrıldı sonunda ama ben olsam ben de katlanamazdım. tüylü olup da sevilen kadın da çok. erkeklerde bu tüy iğrenme olayının sadece şımarıklıktan ibaret olduğunu düşünüyorum, öyle olsa zaten kadında tüy olmazdı. (kozmoza sorun o bile öle der)
kadın meta değildir diye bağırıyoruz bi yandan, bi yandan "ay erkek tüy görmesin soğur" yok öle yağma! bu nasıl çelişki ya? insanlığınız için sevilmediniz mi siz hiç hayatta? hep mi tüysüz bedenleriniz arzulandı, bedeninizden başka kadınlığınız yok mu sizin!!! bedenden başka kadınlık bilmiyor musunuz!
yazık!