Dün tüplerim alındı ben hala kabullenmiyorum, çok kötüyüm

Tüplerim alındı sıvı varmış vs vs tek şansım tüp bebek VARMI aynı durumda olup bebeği olan kendimi çaresiz hissediyorum

Canim öncelikle geçmiş olsun Rabbim sifa versin benim de ilk denemem negatif çikolata kistim doktorum 2. De tutmazsa sol tupunu aliriz sivi var gibi sanki rahim film temiz ama risk dedi bu pers 2 denemem transferim olacak bnm hikayem de böyle canini sikma rabbim sifa versin zaten yumurtaların ilacla gelistirilip doktor tarafindan toplanacak nerden biliyorsun ilkinde çok güzel embriyo larin olur ve tutar Yüce Allah'ın mucizeleri bitmez Yolun bahtin açık olsun :)

ben varım canım benim tek tüpüm 5 yıl önce dış gebelikten dolayı alınmıştı ama çok şükür ilk tüp bebek denemem de rabbim nasip ettibende senin gibiydim çok üzülüp çok kafama takıyodum herşey rabbimden derdi veren dermanını da verir

Maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizede dua et moral oldun Sağol

Son düzenleme:
Tüplerim alındı sıvı varmış vs vs tek şansım tüp bebek VARMI aynı durumda olup bebeği olan kendimi çaresiz hissediyorum

Cnm tuplerin sorunluysa alinmasi daha iyi tupbebek tedavisinde zaten o tuplerle dogal yoldan hamile kalsaydin disgebelik olabilirdi ve inan ondan sonrasi daha zor iki kere yasadim cunku birinde tupum acik ameliyatla alindi ikincide ise diger tuptu oda igneyle dusuruldu cnm ilk tup tedavimde dr rahim filmi istemedi megerse o tup tikaliymis ve icindeki sivi rahme akiyormus buda embiriyonun tutunmasini engelliyormus cnm anliyacagin tupunun alinmasi belki senin icin daha hayirli olacaktir insss ilk tedavinde hamis kalirsin cnm

İnsallah KIZLAR morel oldunuz bana şimdi daha iyiyim aynı hastanede tedavi gördüğüm ve ilk tüp denemesi olan bir arkadaşım hamile bu bana umut oldu ameliyatımı yapan doktorum onada tüp bebek tedavisi uyguladı sonuç pozitif şimdi bende pozitifimm

Mrb erre
Yanlız degilsin merak etme benim de tüplerim alındı . Bende tüp bebek yapmak zorundayım . Henüz başındayız. Gelişmeleri yazarım . Umudunu kaybetme. Bu durum gerçekten psikolojik yıpranmalara sebep oluyor. Doğal yoldan hamile kalamamak üzüyor. Alanda verende Rabbim. Hiç üzülme sıkılma inş Rabbim bize gülecek .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

İnşallah CANIM ben tedaviye başladım şuan iğnelerimi vuruyorum siz ??

Biz tahlilleri yaptık randevu verilecek onu bekliyoruz . Buradaki tüp bebek merkesi çok yogun oldugundan randevuyu onlar belirliyor. Çok daha sıkıntılı bir bekleyiş

İYİYİM HALA İĞNE VURUYOTUM İLK KONTROL YARIN BAKALIM

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi olmana sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Slm
Canım nasılsın bir gelişme varmı

Öncelikle geçmişolsun erre, Rabbim başladığın bu tedavinde pozitif sonucu ve mutluluğu getirecek evladını sağlıkla kucağına almanı nasipetsin... Benimde tüplerimde sıvı var o yüzden rahimle bağlantıları kesildi seni çok iyi anlıyorum sonrasında 2 tüp bebek denemem oldu sonuç maalesef negatif (( oysa rahim temiz, yumutalar kaliteliydi şimdi tıbbi genetiğe randevu aldım neden tutmuyor diye inşaallah iyi neticeler alır ve denemeye devamederim... Kerem ve Lütuf sahibi yüce Allah'ım bizede evlat sevgisini tattıracaktır...,

slm
canım nasılsın bir gelişme varmı

envoyé de mon iphone à l'aide de kadınlar kulübü

amin canım allah razı olsun inşllah ben hala iğne vıruyorum cuma günü toplama olacak galiba bakalım ben çok umutluyum inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…