Tüplerim alındı sıvı varmış vs vs tek şansım tüp bebek VARMI aynı durumda olup bebeği olan kendimi çaresiz hissediyorum
ben varım canım benim tek tüpüm 5 yıl önce dış gebelikten dolayı alınmıştı ama çok şükür ilk tüp bebek denemem de rabbim nasip ettibende senin gibiydim çok üzülüp çok kafama takıyodum herşey rabbimden derdi veren dermanını da verir
Tüplerim alındı sıvı varmış vs vs tek şansım tüp bebek VARMI aynı durumda olup bebeği olan kendimi çaresiz hissediyorum
İnsallah KIZLAR morel oldunuz bana şimdi daha iyiyim aynı hastanede tedavi gördüğüm ve ilk tüp denemesi olan bir arkadaşım hamile bu bana umut oldu ameliyatımı yapan doktorum onada tüp bebek tedavisi uyguladı sonuç pozitif şimdi bende pozitifimm
Mrb erre
Yanlız degilsin merak etme benim de tüplerim alındı . Bende tüp bebek yapmak zorundayım . Henüz başındayız. Gelişmeleri yazarım . Umudunu kaybetme. Bu durum gerçekten psikolojik yıpranmalara sebep oluyor. Doğal yoldan hamile kalamamak üzüyor. Alanda verende Rabbim. Hiç üzülme sıkılma inş Rabbim bize gülecek .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
İnşallah CANIM ben tedaviye başladım şuan iğnelerimi vuruyorum siz ??
Canım nasılsın herşey yolundamı merak ettim
İYİYİM HALA İĞNE VURUYOTUM İLK KONTROL YARIN BAKALIM
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İYİYİM HALA İĞNE VURUYOTUM İLK KONTROL YARIN BAKALIM
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm
canım nasılsın bir gelişme varmı
envoyé de mon iphone à l'aide de kadınlar kulübü
öncelikle geçmişolsun erre, rabbim başladığın bu tedavinde pozitif sonucu ve mutluluğu getirecek evladını sağlıkla kucağına almanı nasipetsin... Benimde tüplerimde sıvı var o yüzden rahimle bağlantıları kesildiseni çok iyi anlıyorum sonrasında 2 tüp bebek denemem oldu sonuç maalesef negatif (( oysa rahim temiz, yumutalar kaliteliydi şimdi tıbbi genetiğe randevu aldım neden tutmuyor diye inşaallah iyi neticeler alır ve denemeye devamederim... Kerem ve lütuf sahibi yüce allah'ım bizede evlat sevgisini tattıracaktır...,
sen hangi aşamadasın canım şuan ???slm
canım nasılsın bir gelişme varmı
envoyé de mon iphone à l'aide de kadınlar kulübü
Maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinbizede dua et moral oldun Sağol
sen hangi aşamadasın canım şuan ???
Ben hala biolojisten randevu bekliyorum . Mektubu gönderdim bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?