- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
sen hangi aşamadasın canım şuan ???
Canım ya şuan aradım randevuyu aldım listeye girdim yani :) 23 Nisan'da
Biolojisten :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hangi aşamadasın canım şuan ???
Nasılsınız VARMI bir gelişme ??
canım ya şuan aradım randevuyu aldım listeye girdim yani :) 23 nisan'da
biolojisten :)
envoyé de mon iphone à l'aide de kadınlar kulübü
biolojist ne oluyor canım ?
amin canım allah razı olsun inşllah ben hala iğne vıruyorum cuma günü toplama olacak galiba bakalım ben çok umutluyum inşallah hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar
benimde sağ tüpte hidrosalpensk var solda bişe gözükmedi dün histesrkopi çekildi
aslında geçen yıl laparskopi oldum ama tüpleri almadılar kötü olmadığı için temizlendi açıldı ama malesef tekrar hidro.oluşmuş ve artık sağ taraf bağlanacak ama ameliyatta eğer sol tarafta kötüyse onuda bağlıycaklar. ondan sonra tekrar deniycez tüp 6. tüp deneme olucak![]()
Üzülme canim benim yaa bnm de solu bagladilar bizim için belki böyle hayirlidir bundan sonra gelecektir meleklerimizAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hoscakal
![]()
saol canım Allah razı olsun, inşlh ogünleri bir görebilsek hayırlsıyla......
senin nezamn bağlandı?
merhaba arkadaşlar
benimde sağ tüpte hidrosalpensk var solda bişe gözükmedi dün histesrkopi çekildi
aslında geçen yıl laparskopi oldum ama tüpleri almadılar kötü olmadığı için temizlendi açıldı ama malesef tekrar hidro.oluşmuş ve artık sağ taraf bağlanacak ama ameliyatta eğer sol tarafta kötüyse onuda bağlıycaklar. ondan sonra tekrar deniycez tüp 6. tüp deneme olucak![]()
Canım geçmiş olsun benim her iki Tüpte bağlı hidrosalpenks yüzünden 4 denemem oldu son iki deneme de Kapalıydi tüpler çok umitliydim ama olmadı bu yaz 5.yi deneyeceğim Allah tüm mücadele verenlere gölünün muradını versin inşallah. ..
Canım geçmiş olsun benim her iki Tüpte bağlı hidrosalpenks yüzünden 4 denemem oldu son iki deneme de Kapalıydi tüpler çok umitliydim ama olmadı bu yaz 5.yi deneyeceğim Allah tüm mücadele verenlere gölünün muradını versin inşallah. ..
2. defa laparaskopi olucam :18:aradılar haftaya olucam. sen ka defa lapa. oluşmuştun?
tüpler bağlantı kesilecek
Ben 2 laparoskopi 2 açık ameliyat oldum başka yapışıkliklar vardı yumurta kisti gibi görülen o yüzden canim korkma hiç laparoskopi çok rahat çabuk duzelirsin Rabbim şifa versin bağlantı kesilince rahme su sizmiyor böylece embriyolar tutunabiliyor :) inşaallah güzel bir başlangıç olur senin için
inşlh canım dua et neolur çabuk atlatırım ve tedavime başlarım hayırlsıyla
bide canım 5 güne topralnırmıyım. diğer hafta şehir dışına gitmem gerekiş dolasıyla eğitime gitmem gerek kara kara düşünüyorum yaa
inşlh canım dua et neolur çabuk atlatırım ve tedavime başlarım hayırlsıyla
bide canım 5 güne topralnırmıyım. diğer hafta şehir dışına gitmem gerekiş dolasıyla eğitime gitmem gerek kara kara düşünüyorum yaa
Ay zaten biliyorsun daha önce olmuşsun ya laparskopi :) bende anlatyorum :)) iyi olursun canım inşaallah. ..
Toparlanirsin Allah'ın izniyle canım elbet dua ederim kendini yorma ve üşütme ayaklarını git sonuçta oturacan dinleyeceksin rahat ol korkma zaten göbek deliginden giriyorlar 1 dikiş oluyor bir dikişte kasıkta izi bile kalmıyor sonra . yalnız karnın şiş olur çok gaz oluyor gazı atmak için yürüyüş yap yaz bana durumunu aklımda ve duamdasın canım şifa ile inşaallah. ..
valla canım herhalde rapor alıcam gidemem eğitime valla ağrı olmasada gaz karın şiş olurdua et tatlım hayırlsıya güzel sonuçlanır