olurmu be kuzum yaa valla 2. defa oluyorum ama sanki ilk defa olucakmışım gibi heycanım ve korkularım var,,,,
Ne zaman laparskopi bana iyi hissettiginde yaz mutlaka aklımdasin canım benim herşey Güzel olacak. ..dua ve selam ile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurmu be kuzum yaa valla 2. defa oluyorum ama sanki ilk defa olucakmışım gibi heycanım ve korkularım var,,,,
Tüplerim alındı sıvı varmış vs vs tek şansım tüp bebek VARMI aynı durumda olup bebeği olan kendimi çaresiz hissediyorum
Ne zaman laparskopi bana iyi hissettiginde yaz mutlaka aklımdasin canım benim herşey Güzel olacak. ..dua ve selam ile...
canım nasipse ayın 7 sinde olucam. inşlh toparlanınca yazarım canım
canım nasipse ayın 7 sinde olucam. inşlh toparlanınca yazarım canım
Tmm canım şimdiden çok çok geçmiş olsun...
Canim şimdiden geçmiş olsun Allah yar ve yardimcin olsun bebegini getirsin inşallah bu operasyonun son olsun dualarim seninle
Ve oda tutmuş sanırm valla başındna sonuna okudum bana umut oldunuz darısı başıma sol hidrosalpenks subatta ameliyat oldum sagda bişey gözükmedi sol tüp komple alındı temmuzda transfer nasipse umarım bende sizin gibi pozitif haberler alırımYıllar yıllar önce açtığım bu konu herkese umut olsun 7 yaşında bır kızım var ve suan 2. Tüp bebek için transferim gerceklestı
Bu durumda tutma ıhtımalı daha yüksek bunuda söylemek isterim özellikle dış gebelik ihtimali 0 a iniyor rabbım ıns tez zamanda nasıp etsın sızede asla umutsuzluğa düşmeyinVe oda tutmuş sanırm valla başındna sonuna okudum bana umut oldunuz darısı başıma sol hidrosalpenks subatta ameliyat oldum sagda bişey gözükmedi sol tüp komple alındı temmuzda transfer nasipse umarım bende sizin gibi pozitif haberler alırım
Sol tüp yok o yüzden ordan dış gebelik gerçekleşmez kesinlikle ama sag tüp olur mu onun korkusu var endimetriozis hastasıym subattan temmuza acaba oda hidrosalpenks olmuşmudur onu merak ediyormBu durumda tutma ıhtımalı daha yüksek bunuda söylemek isterim özellikle dış gebelik ihtimali 0 a iniyor rabbım ıns tez zamanda nasıp etsın sızede asla umutsuzluğa düşmeyin
Allah hayırlı etsin canım, çok güzel. bende yıllar önce yazmıştım buraya ve şuan 7 yaşına girecek oğlum var çok şükür.2 Bizde istiyoruz ama cesaret edemiyorum. Yaş 40 olunca biraz cesaret edemiyorum.Yıllar yıllar önce açtığım bu konu herkese umut olsun 7 yaşında bır kızım var ve suan 2. Tüp bebek için transferim gerceklestı
Neden olmasın yaş 35 daha önce cesaret etseydım keşke ama nasıpAllah hayırlı etsin canım, çok güzel. bende yıllar önce yazmıştım buraya ve şuan 7 yaşına girecek oğlum var çok şükür.2 Bizde istiyoruz ama cesaret edemiyorum. Yaş 40 olunca biraz cesaret edemiyorum.
. yaşın kaç oldu canım senin.
MâşâAllah Rabbim bağışlasın bende ilk iki tedavim hidrosalpenks varken denedim bilmeden farkedilmedi. Tutmadı sonra iki tüpümde alındı ilk denemede tuttu 3 yaşında kızım var benden de Bi umut hikayesi olmuş olsunYıllar yıllar önce açtığım bu konu herkese umut olsun 7 yaşında bır kızım var ve suan 2. Tüp bebek için transferim gerceklestı
Bu 2. Bebek miİnsallah KIZLAR morel oldunuz bana şimdi daha iyiyim aynı hastanede tedavi gördüğüm ve ilk tüp denemesi olan bir arkadaşım hamile bu bana umut oldu ameliyatımı yapan doktorum onada tüp bebek tedavisi uyguladı sonuç pozitif şimdi bende pozitifimm
Rabbim nasip ederse 3Bu 2. Bebek mi
Sağlıkla alın kucağınızaRabbim nasip ederse 3ıkızlere hamıleyım
MerhabaMâşâAllah Rabbim bağışlasın bende ilk iki tedavim hidrosalpenks varken denedim bilmeden farkedilmedi. Tutmadı sonra iki tüpümde alındı ilk denemede tuttu 3 yaşında kızım var benden de Bi umut hikayesi olmuş olsun![]()
![]()
Geçmiş olsun evet zaten çikolata kistleri sebep oluyormuş bendede önce yumurta toplama oldu sonra ameliyat oldum. Rahim filminde çok net çıkıyor siz hiç çekildiniz mi daha önceMerhababenimde çikolata kistim var dr sol tüpte genişleme görüyorum sıvı geliyor olabilir gibi şeyler söyledi. Bu hafta gonalf kullanmaya başladım sonrasında yumurta toplanacak duruma göre tüpü alırız veya bağlantıyı keseriz gibi şeyler söyledi. Rahim filmi çekilince mi belli oluyor orada sıvı vs olup olmadığı?
1 yıl bebek denedikten sonra olmayınca hsg çektirdim tüplerde hiçbir problem çıkmamıştı.üstünden 2 yıl daha geçt bu hafta gitmeye başladığım dr tekrar hsg bakılmalı dedi çok stresliyimGeçmiş olsun evet zaten çikolata kistleri sebep oluyormuş bendede önce yumurta toplama oldu sonra ameliyat oldum. Rahim filminde çok net çıkıyor siz hiç çekildiniz mi daha önce