Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla 11.gün bugün inan yeni yeni düzgün yürümeye başladım,ödem kesinlikle inmiyor ayaklar inanılmaz şiş maydanoz suyunu içiyorum ama bak mısır püskülü iyi fikirmiş saol:)bende daha bugün işe dönebildim;anaokul öğretmeniyim bende hareket çok olunca valla iyice şişti inşallah güzel haberlerimizi alırız burdanBenimde bugün 1 hafta oldu umarım en kısa zamanda agrıların azalır bacak olduğu için bilemiyorum ama ben 3 gündür normal hayatıma devam edebiliyorum cok şükür ödemler bendede inmedi morluklarım var ama en azından ofise gidiyorum agrılarım yok denecek kadar az ama belim ve karnımdaki uyusma hissi cok rahatsız ediyor.(bu Arada ödem için günde 5 6 bardak ödem atması için maydonoz Mısır püskülü kiraz sapı ve hibuskus demleyip içiyorum denemeni tavsiye ederim )haftaya bugün pilatese baslamamı önerdi doktorum o nasıl olucak bilemiyorum inşallah yapabilicek duruma gelebilirim.tekrardan acil şifalar dilerim canm.
Merhaba;belki bünyeden bünyeye değişir bilemem ama kolay bir ameliyat diyemem ben şahsen hiç bilmiyordum böyle zor olacağını;ama bölgeler farklı sonuçta;gerçi benimle aynı gün kuzenimde sizin saydığınız bölgelerden oldu ama dediğim gibi belki biz bünye olarak ağır atlattık;sonuca gelince daha görünürde hiç birşey yok ama normal olan buymuş;hatta ikimizde 7şer kg fazla çıkıyoruz tartıda şişlerden;2 aya kadar şişlikler inermiş tam olarak farkı 5-6 sonra görürmüşüz böyle söylüyor olanlar;inşallah çok rahat geçer sizinki acil şifalar olsun bizide bilgilendirinmerhaba
son durumlarınızı paylaşabilir misiniz?2 hafta sonra bende sırt,bel,karın,basen için operasyona gireceğim
birazda korkuyorum .tecrübelerinizden faydalanmak ve en önemlisi sonuç değdi mi öğrenmek isterim.
şimdiden teşekkürler
Aa canım sana şeyi sorucam sen tartıldın mı?ben 7 kg fazla çıkıyorum normal mi???Benimde bugün 1 hafta oldu umarım en kısa zamanda agrıların azalır bacak olduğu için bilemiyorum ama ben 3 gündür normal hayatıma devam edebiliyorum cok şükür ödemler bendede inmedi morluklarım var ama en azından ofise gidiyorum agrılarım yok denecek kadar az ama belim ve karnımdaki uyusma hissi cok rahatsız ediyor.(bu Arada ödem için günde 5 6 bardak ödem atması için maydonoz Mısır püskülü kiraz sapı ve hibuskus demleyip içiyorum denemeni tavsiye ederim )haftaya bugün pilatese baslamamı önerdi doktorum o nasıl olucak bilemiyorum inşallah yapabilicek duruma gelebilirim.tekrardan acil şifalar dilerim canm.
İnşallah,çok gerginim ama vazgeçmeyeceğimMerhaba;belki bünyeden bünyeye değişir bilemem ama kolay bir ameliyat diyemem ben şahsen hiç bilmiyordum böyle zor olacağını;ama bölgeler farklı sonuçta;gerçi benimle aynı gün kuzenimde sizin saydığınız bölgelerden oldu ama dediğim gibi belki biz bünye olarak ağır atlattık;sonuca gelince daha görünürde hiç birşey yok ama normal olan buymuş;hatta ikimizde 7şer kg fazla çıkıyoruz tartıda şişlerden;2 aya kadar şişlikler inermiş tam olarak farkı 5-6 sonra görürmüşüz böyle söylüyor olanlar;inşallah çok rahat geçer sizinki acil şifalar olsun bizide bilgilendirin
Umarım güzel sonuçları buradan paylaşıyor oluruzCanım valla 11.gün bugün inan yeni yeni düzgün yürümeye başladım,ödem kesinlikle inmiyor ayaklar inanılmaz şiş maydanoz suyunu içiyorum ama bak mısır püskülü iyi fikirmiş saol:)bende daha bugün işe dönebildim;anaokul öğretmeniyim bende hareket çok olunca valla iyice şişti inşallah güzel haberlerimizi alırız burdan![]()
Sevindim canım rica ederimMesajını görünce tartıldım :) ve teşekkür ederim sana günlerdir 56 57 çıkıyordum 51,5 la girmiştim şimdi 54 ü gördüm sayende cok mutlu oldum teşekkürler ben dün gece bunaldım çıkardım korseyi 3 4 saat daha takmayı düşünmüyorum morluklarım hala cok fazla ama sonuç hemde 2 hafta olmasına rağmen cok tatmin edici baya baya incelmişimRandevum var aslında ama gidemicem ama yarın yada ertesi gün kontrole gidip boynuna sarılmak istiyorum doktorumun Cok sancılı geçti ama suanki hali bile değer dedirtiyor umarım herkes için böyle olumlu gelişir süreç
merhaba arkadaslar, sorum kimse cevap vermemis ama ben yine yaziyim dedim. Hemoglobinim dusuk ciktigi icin henuz ameliyat olamadim temmuzda olucam. Olmayi dusunen herkesi burdan bilgilendirmeye soz veriyorum simdiden <3Merhaba arkadaslar, oncelikle gecmis olsun. Ben de pazar gunu geciricem bu operasyonu belden asagisi icin sadece. Yalniz pazartesi gunu 15.30da vize randevum var, ozel aracla gidip donsem problem olur mu sizce? Oradaki isim en fazla 30 dk surer. Babam goturup getirir. Mutlaka gitmem lazim, ama siz kalkamiyorum falan yazinca korktum.ilk gun en zorudur tabii ama, cok cok onemli bisey icin bile kalkamicak, azicik yuruyemeyecek durumda mi olunuyo??
evet,unutuyolar da heralde.ben temmuzda olacagim kesin yazicam cunku kendim biliyorum insan buradan cevaplar cok ariyor.bizzat hastadan gelen bilgi,tevrube cok degerliKeşke yaptıranlar ayrıntılı cevaplasa değil mi maalesef pek yazan olmuyor