- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Konu sahibi sakin kafa ile tekrar okuyacaktın yorumları ?
Ne yaptın
Nasılsın
Ne yaptın
Nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim 3.5 yıllık bi ilişkim vardı.nişanlıyız 1 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoduk. Oturcagmız evi falan almıştı.
Nyse olaya gelim direk dün beni iş çıkışı almaya geldi. Kendisi oruçluydu iftara gelickti bize. Ben dün işten çıktım kapıda arabanın içndede nişanlım oturuyodu. Kapının önündede mal taşıyan elemanlar vardı. Bi tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum. Çocuklarda dikilmiş malları kamyona yüklüyo. Mallar magzaya gidicek. Nyse iyi akşamlar dedim geçtim gittim arabaya doğru. Tm o sırada nişanlım araban indi bnde beni öpmek için indi sandım. Arabaya bin dedi kendi çocukların yanına gitti zaten elemanlar iki kişiydş o sırada bi tanesini tokatlayıp firmadan içeri soktu kapıyı kapattı görmedim tam olayı. Nyse iki dakka içinde çıktı geldi arabaya bindi tam gidicez bu sefer diğer çocuk ordan bagırmaya başladı. Kesimhanedeki adamlarda çocugututuyo falan baya kalabalıklar. Bu yine gitti nyse bunu gönderdiler falan bindi arabaya bana başladı bagırmaya işye g.... Başını kapatcaksın. G..... Açık geziyomuşum. Nyse beni eve bıraktı. Gece bana aynen şu mesajı yazmış:
"O g.... Basını komple kapıyosun kapatmıyosan allah yolunu açık etsin ne zaman komple kapanırsın o zaman görüşürz kapanmadan seni görmek istemiyorum bitiyosada bitsin yazmış"
Kıskanç oldugnu ben biliyodum zaten tayt ve etek giymemi istemez ki zaten bacaklarım çok güzel olmadığı için bende giymezdim. Dünde üstümde bi pantalon bide bluz vardı. Ne belim ne gögsüm hiç bi yerim açık değildi. Çocuk arkamdan bi hareket mi yaptıda yada baktımı öyle yaptı bilmiyorum hiç bişey sormadım.
Bu insan benim asla kapanmıycagmı bilen bi insan. Benim ailemde kapalı hiç kimse yok sadece anneannem eşarp takar. Onun annesi görümcem falanda açık. Sırf evlenmemek için yaptıgnı düşünüyorum. Çünkü benim saçım sarı habire smavi siyaha boya derdi. O istiyo diye saçımı bile boyamadım ben nasıl kapancagmı düşünebilir bilmiyorum.
Birde etrafında arkadaşlarının nişanlısı falan yeni evlenenler hep erkek istedi diye kapanıyo. Ben ona eskidende konuşma sırasında bi erkek için asla kapanmıycagmı anca allah rızası için kapanmak istersem kapanırım demiştim.
Bu gün işede gitmedim. Yarın patronumu arayıp işten çıktıgmı söyliycem. Buarada nişanlıma " dün olanlardan sonra zaten seni affetmem allah yolunu açık etsin" diye mesaj çektim.
Ne düşüncem hiç bilmiyorum.....
Durum belli arkadaşım o elamanlar senninle ilgili bi harekt yada söz söylemiş..nişanlında bunu kaldıramamış kavga etmiş ve sen farketmemişsin bile..
Bu durum gururuna dokunduğu için ani bi kararla kapanmanı istemiş...
seni sevip sahiplendiği için,bunu yapıyor...
Erkekler arasında dönüp dolaşan o muhabbete ortak etmek istememiş seni..
Kapanmalımısın?bu tamamensenin tercihin...Ama bi çırpıda silip atılacak bi durum değil.bence konuşmalısın..
Konu sahibi sakin kafa ile tekrar okuyacaktın yorumları ?
Ne yaptın
Nasılsın
Bu gün yeni işime başladım herşeyi tekrar okuycaktım ama hiççç bakmadım bile sonuçta kurcalayıp üstüne düşünceğim bişey kalmamış ortadaen iyisinin bitirmek oldugna karar verdim ama böyle düşünüp kurcaladıkça unutmam zor olur diye hiç bişeyi okumadım. Buarada bi şok daha var! Hani ben çocuga tokat attı firmadan içeri soktu kapıyı kapattı ben görmedim demiştim ya bi anda oraya firmadaki herkes doluşmuştu dün patronumla konuştum sadece çocugu dövmemiş bıçak çekmiş çocuga
yani işten ayrılmakla ne dogrusunu yapmışım
bidaha kimsenin yüzüne bakıcak durum bırakmamış bile
benim içinde yeni bi başlangıç olmuş oldu kısmetimde bu iş varmış demek ki :) allahın sevdiği kuluymuşum ki ramazanda bana nişanlımın gerçek yüzünü gösterdi, daha güzel bi iş nasip etti. Her şerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler :)
canım öfkesinin çok fazla olduğunu daha önceden farketmişmiydin..
ordakiler sana kötü bi hareket yaptığı için o kadar sinirlenmiş belliki..
bide üstüne laf söyleyip küfür etmişlerse olmadık yerde...çoğu erkek böyle bi durumda beklenmedik tepkiler verir..
Hayırlı olsun yeni işin yeni kararın ve yeni hayatın tatlım. Nd kadar akıllı kızsın aferin sana çok takdir ettim. , insanlar dayak yiyo tatrtaklanıyo bile hatta nişanlıyken de "ama ben seviyoruuum, anlık bişeydi geçer" diyerek susuyorlar. Sen aldın msjı ve bıçak gibi kesip attın. Allahım işin çıkarmış eşin de hayırlısını çıkarsın karşına canım benim. Sende çok açık giyme baktırma elalemin adamlarını orana burana:))) şaka