Dünden beri gözüm seyiriyor yardım :((

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar dün kk da gezerken birden gözüm seyİrdi. Geçer diye düşündüm ama yok sürekli tekrarladı. Biraz uyuyayım dedim kalktığımda yine devam etti. Gözümü kapattığımda bile seyiriyor Şuan bile seyirmekte
Napmalıyım kızlar bi fikriniz var mı ? Sizde de böyle oldumu hiç ? 24 saattir sürüyor bu durum
Korkmaya başladım kızlar

Son düzenleme:
yorgunluktan veya stresden kaynaklı bir durum olabilir hayatım
geçer diye tahmin ediyorum korkulacak bir durum degil içini ferah tut

Evet bende stresten oluyor diye biliyorum
Kötüye yorma hemen zaten böyle şeyler gözüm seyirdi, dudağım seyirdi batıl şeyler
Biraz dinlen geçer

Edit: Ayrıca çok kitaba, tvye, bilgisayara bakmak, kafein tüketmek, gözlük kullanmak( gözlük numarasının yükselmesi) vs gibi nedenleri de varmış.

Son düzenleme:
yorgunluktan veya stresden kaynaklı bir durum olabilir hayatım
geçer diye tahmin ediyorum korkulacak bir durum degil içini ferah tut

Sağolun kızlar stres sıkıntı var bu aralar
Ama geçecek gibi durmuyor

genelde stresten olabiliyor ama doktora görünmende fayda var. bence sen bi göz doktoruna git. lens kullanıyormusun ? bazen o yüzdende olabilecegini duymuştum. ama doktora kesinlikle git.

genelde stresten olabiliyor ama doktora görünmende fayda var. bence sen bi göz doktoruna git. lens kullanıyormusun ? bazen o yüzdende olabilecegini duymuştum. ama doktora kesinlikle git.

Yok canım lens kullanmıyorum
ama gidicem karar verdim
Böyle de olmaz ki ya

çok değil bundan 1 ay önce benimde olmuştu geçer dedim ama 1 haftayı buldu ,araştırdım stresten falan dediler hakkattende o dönemler stresliydim:) geçti gitti bilee merak etme geçer uykusuzluk bilgisayar vede tvde gözleri yordugu içinde olurmuş dinlen biraz geçmiş olsun

canım o kadar telaşlanma yorgunluk stres bozuk uyku düzeninden kaynaklanıyor.
bende haftalarca sürdüğü oldu. bilgisayardan uzak durmaya çalış çay maskesi yap gözüne

benim 2 yıldır atıyor.doktora gittim hiç bir sorun yok stres yapma kafaya takma her şeyi uykun düzenli olsun dedi.
tabi bu 2 yılda bunları yapmak zor ve halada atıyor.bazen hissediyorum bazen gözün atıyor diyorlar etrafımdakiler ama alıştım.

2 yıldır mı atıyorr

benim genellikle 1 hafta-10 günü bulabiliyor, endişelenme :)

Göz doktoruna git sana MG eksikliği icin ilaç verir sak diye gecer
Bosuna çektim dersin sonra

benim bildiğim sağ sağlığa,sol varlığa derler ama hayır olsun de fazla üzerinde durma soğuk suyla yıkayabilirsin tabi yinede netten bir araştır

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Eğer gözlerinizi çok yoruyorsanız; bilgisayar başında falan çok vakit geçiriyorsanız göz yorgunluğu da seyirmeye sebep olabiliyor diye biliyorum. Bence biraz gözlerinizi yormamaya ve stresten uzak durmaya çalışın. Eğer gene geçmiyorsa doktora gitmenizde fayda var. Tekrar geçmiş olsun...

Canım benim sürekli seyiriyordu.
Mutlu olacaksın dedi arkadaşlarım.
Ama tabii ki doktora gittim.
Tek nedeni varmış, gözün yorulması.
Numarasız bir dinlendirici verdi,
Bir daha da gözüm seyirmedi şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…