Dünden beri kafama takilan sey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum acmasa duymadi der gecerdim zaten. Acip hemen kapattigi icin düsündüm sadece bunu.
Acayip paranoyakça davranışlarınız. Kızım olsanız öyle bir haddinizi bildiririm ki. Anneniz veya babanız olarak.. Amacınız ne? Size ne? Siz kızısınız. Eşi değil!

Paronoyak oldugumu düsünmüyorum. Kimseye bir sey demedim zaten. Sadece kafama taktigim seyi burda paylastim. Cok abartmissiniz yorumunuzu, kendinize gelin bence. Bir ailenin cocugu olmak pasif izleyici olarak kalmak demek degil.

Paronoyak oldugumu düsünmüyorum. Kimseye bir sey demedim zaten. Sadece kafama taktigim seyi burda paylastim. Cok abartmissiniz yorumunuzu, kendinize gelin bence. Bir ailenin cocugu olmak pasif izleyici olarak kalmak demek degil.
Kendimdeyim. Sağolun :) Sizi kırmak istemedim yazdıklarımla ama yine söylüyorum düşünceleriniz normal değil. Aktif, pasif.. bir ailenin çocuğu olmak ortaya fitne atmakta değil. Babanızı neyle itham ettiğinizin farkındamısınız?! Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.. Ama aslında hiç bir şey yapmadı adamcağız! Lütfen bari annenizin kafasını karıştırmayın. Keza gaza gelir babanıza bir şey derse, ima ederse ve sebebinin sizin şüphelerinizin olduğu ortaya çıkarsa anne-baba, anne-kız ve baba-kız ilişkileriniz fena yıpranır.

Kendimdeyim. Sağolun :) Sizi kırmak istemedim yazdıklarımla ama yine söylüyorum düşünceleriniz normal değil. Aktif, pasif.. bir ailenin çocuğu olmak ortaya fitne atmakta değil. Babanızı neyle itham ettiğinizin farkındamısınız?! Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.. Ama aslında hiç bir şey yapmadı adamcağız! Lütfen bari annenizin kafasını karıştırmayın. Keza gaza gelir babanıza bir şey derse, ima ederse ve sebebinin sizin şüphelerinizin olduğu ortaya çıkarsa anne-baba, anne-kız ve baba-kız ilişkileriniz fena yıpranır.
Emin olmadan asla kimseye bir sey demem ki ben. Böyle bir düsünce cok rahatsiz edici, ben de istemem tabi ki. Cok kafami kurcaladigi icin buraya yazdim zaten, birine anlaticak bir sey degil bu. Dedigim gibi belkide sadece benim kuruntum, büyük ihtimallede öyle zaten.

Çok saçma bi kuruntu. Adamın odasında bi kadın olsa telefona cevap verip risk bile almazdı.
2 saat sonra dönse, teli odamda unutmuşum, tv seyrederken sizmisiim vs gibi bahaneler uydursa, nerden anlayacaktinız ki yalan mi doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X