Dünden beri kafayı yiyeceğim!!!

imdatttttttttttttttttt böyel zihniyetten düşünceden kocadan imdattttttttttttttttttttttttt ayy allaım ayy ayy ayy öne otur diye sormamışmışmış allahım muhabbete bak susim ohh ne güzel anlaşıyolar ne mutlu aban dicene ben yaşlı maşlı anlamıyorum bizim annelerimiz yaşlı değilmide hep ortalığı yumuşatıyolar

Valla anneme kurban olayım... ne iyi bir kaynanadır .. abimin karısına
Hiç böyle saçmalıklar yapmaz... onlar iyi olsunda
Yoktur öyle tafraları..
Haa kıymeti biliniyomu yoookkk.......:kahve:

Ben bunlari anlayamadim vallahi... Esimin benim arkada duracagini hic zannetmiyorum ilerde de olsa. Uzattikca uzatir artik off of

Uzatma o zaman arkadasim...kapat simdilik bu konuyu...:kahve:
Esinle aran düzelsin güzel bir sohbet esnasinda iylikle cok kirildigni kesinlikle saygizislik yapmak istemedigni fakat annesininde malesef cok abarttigni söyle...:kahve:

Simdi zaten oda sinirli sende...suan bu konuyu güzellikle tartisamazsiniz...:delphin:
o yüzden bence uzatma fakat unutmada....moraliniz düzelsin konus esinle...benneyaptımki

Kayinvaliden esini kaybettigi icin muhtemelen suan kendini cok yanliz ve garip hissediyordur...ne kadarda siz gelip gitseniz esinin yerini tutamazki? Duygusal anina denk gelmistir....Öyle davranmasi gerekmiyordu tabiki fakat herseyi görmek ve duymak en cok seni yipratir arkadasim....bosver sen:1hug:

ya artık böle şeylerin kalkması gerekiyor yok sen oturdun yok ben oturdum.oturuver arkaya ne olucak yani...bunu niye söz konusu yapıyor anlamıyorum yani.ama eşinin annesi için tartışma çıkarması bence normal değil ben bua çok karşıyım hadi kayınvalide yapar ama burda iş eşe düşüyor bence..........

Ama malesef esim boyle bir durumda beni susturup annesine hak vermeyi tercih ediyor. Cok bunaldim arkadaslar cok yoruldum. Bu ayin sonunda tr ye gidecek insallah biraz nefes alirim. Suan hamile olup olmadigimi beklemedeyim doktor kontorolunde boyle seylere ne gerek var. Doktor kesinlikle stresten uzak duracaksin diyor ama benim her gunum aglamakla cekiyor off of

ay alahım yarebbım ya one oturunca ne oluyo
bencede buyutme
tatlı tatlı konus yerı gelınce
ya bı laf ortamı bu hala getırmemelı bence
zamanın da sankı kendılerı gelın degıldı:1closedeyes:
gercı :1closedeyes:benım kaynanamın kaynanası yokmus
ama ınanın hepınızınkını solda sıfır bırakır

bence buyutme canım konanı tatlı dılle yola getır kaydirigubbakcemile5

Sanırım onları böyle kabullenmen gerekecek, çünkü büyük ihtimalle kaynanan kocasının ölümünüde bahane ederek, yanlızım manlızım diyerek bu tip kaprisleri sıkca yapacaktır
Eğer hamileysen sakın kendini üzme, takma kafana

Kaynanamı sevmem ama şimdi takdir ettim. Hiç arabanın önü arkası kavgamız olmadı..Ayrıca eşimde hiç öyle bir şey telafuz etmedi.Kayınpederim otururdu oda allah rahmet etsin çoğunlukla kızım sen geç kocanın yanına derdi....

Bana yanlış geliyor kaynananın önde oturması...Yaprak dökümündeki cadı gibi...
bence eşinle konuşman lazım eşin annesine destek olduğu sürece senin yapabileceğin çok fazla birşey yok.. Tartışmaktan başka...Canım allah yardımcın olsun.

aslında arkada oturması daha saygı belirtisi bence.
düşünün şöförü olan insanları. öne onun yanına mı oturuyor ,yoksa arkaya mı oturuyor. makam arabalarına bakın..onlarda arkada oturuyor... şöförün yanında oturan görülmüş mü. hayır..bu açıdan da baksın bakalım., .kayınvalidenize,bu örnekleri vererek,işte size saygımızdan arkaya oturtuyoruz dersiniz..
bu da değişik bir bakış açısı işte.:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayinvaliden bu kadar ilgiye layik degil diyorum ben.Sizi resmen birbirinize düsürmüs.Seni esine sikayet etmis.O zaman sende eltin gib politik davran.
Bazi kayinvalidelere maalesef deger vermeye pek gelmiyor demekki.

Kayinvaliden bu kadar ilgiye layik degil diyorum ben.Sizi resmen birbirinize düsürmüs.Seni esine sikayet etmis.O zaman sende eltin gib politik davran.
Bazi kayinvalidelere maalesef deger vermeye pek gelmiyor demekki.

sizden korkulur vallahi !! kaynanaya karşı kışkırtmadır bu. kadının acısı var demekki ilgiye bu aralar fazla ihtiyacı var. :delphin:
ayrıca ne kadar değer verirseniz karşınızdakine o kadar değer görürsünüz..
tartışmak yerine samimi bi şekilde ah annecim ben nasıl düşünemedim özür dilerim diyip buyrun öne dese arkadaş,eşiylede tartışmasa neticede herkes memnun olacak.yarım elma gönül alma...kayınvalide bu davranış karşısında yaptığından utanacak..sengözlerimebaksanab

Laf sokmakta bire bir canim, ondan sonrada bakti tartisma oluyor yok saka yok tartismayin diyor.
Guzelim is isten geciyor o zaman diyecen olmuyor. Benim ailemin yaninda hic tartismiyormusuz, herhalde bende annemi desteklesem sana tavir alsam bagirsam bak bakalim sessiz kalabiliyormusun.
Sabahtan beri is yerinde maillesiyoruz. Bayim hala sen karsilik vermesen ben bagirmam diyor, dedigim dedik inandindan vazgecme diyor ooy oy. Arkadasin biri sordu ailem burda 30 km uzaklikta ama yinede cok yalniz hissediyorum kendimi. haftada 1 goruyorum onlari.

Bence fazla büyütüyorsun.Biri alttan almazsa o ilişki
ileri boyutta üzücü sonuçlar doğurabilir.Ağır sözlerde cabası.
Evlilk ortayı bulmaktır saygı adına.........................................

çok haklısınız bence...

bundan sonra kayınvalidenize karşı dikkatli olun resmen durumunu kullaanmış aranızı bozmak istemiş. o varken geçin siz ön tarafa deyin direk sormayın bile.. eşimin yanı sizindir her zaman ben sadece karısıyım deyin anlasın..
çok ayıp etmiş eşinizde annesi de..

anne oturmak istediğin zaman geç otur teklif mi bekliyorsun diyip kapatabilirdi.

ben kayınvalideme hiç sormam o da hiç oturmaz. istiyorsa oturmak da teklif beklemesin kimse...

Direksiyonun başına siz geçin,alın kayınvalidenizi öne ,eşinizi de atın arkaya ... :teytey:-tatlicadiarzu-
En güzel çözümlerden biri de budur.:lepi:
Bakalım kayınvalideniz o zaman öne oturdu diye çalım atacak mı ? :roflol:
Eşiniz bu durumdan memnun kalacak mı ? :D

Bence araba mevzuusu değilde çok daha önemli temel bir sorun var kocanın annesinin yanında sana bağırması. Bence eşinin mutlu sakin bir anından bu araba mevzusunu çok açmadan bu temel sorunu tatlı tatlı konuş. Eğer senin hareketlerinden rahatsız olduysa bile bunu başbaşayken dile getirmeli.bağırcaksada başbaşayken bağırsın. Bu biraz imam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz olayına döner sonra. Kocan sana annesinin yanında bağırırsa kaynanan ne yapmaz yani. ılersi için, ilişkinizin selameti için bence tatlılıklı kocanla bu sorunu çözmelisin
Vallahi boş bulunup çocuğuma komşunun yanında bağırırsam vicdan azabı çekiyorum, çünkü çok üzüldüğünü hissediyorum. Yanlız konuşsak üzülmeyeceğini biliyorum ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Direksiyonun başına siz geçin,alın kayınvalidenizi öne ,eşinizi de atın arkaya ... :teytey:-tatlicadiarzu-

:lepi::lepi::lepi:

öncelikle basınız sağolsun
anneciğim gel öne otur demekle saygı olmaz birrrrrrrrrr
tamam kocası ölmüş üzüntülü olabilir ama her hergün hergün zorunlu değilsiniz bu ikiiiiiiiiii
sizin kavganızı ayıracağı yerde daha cok kavga etmenize neden olmuş kii bu hiç hoş değil bu üççççç
siz özür dilencek bir sey yapmamıssınız buda dörttttttttttttttt :kahve:

işte o kadar olay bu k.validen kendini saydırma işini acayip abartmış
bende bi kaç kez sordum hatta kolundan tutup ön koltuğa oturtmaya kalktım k.valideyi
oda yok sen geç sen dedi eşimde gördü tamam canım nolcak dedi bende bi dahada sormadım

bu öneriyi ,bunun aynısı bir konuda ben de bir başka arkadaşa önermiştim. bencede en doğrusu bu.
tabii araba kullanıyorsa..

Eşin babası vefat ettiği için annesine daha düşkün olmaya başlamış.Öncesini bilemem ama ben kendi eşimden biliyorum babası vefat ettiği için tam anneci.Daha yeni bizde tartıştık eşimle.Bunca senede çok şey yaşadık kaynanamla artık bazı şeylere tahammülüm olmuyor.Özellikle insanları çekiştirmesine kızıyorum.Bende tepkimi susarak eşimle kaynanamın muhabetine ortak olmayarak koyuyorum.Ama inan bu bile sorun oldu.Annesi gittikten sonra niye annesine tavır yaptığımı,sus pus oturduğumu sordu.Bende sevmiyorum bu tür muhabbeti dedikoduyu dedim.Annesinin fazla ömrü kalmamış ki ciddi bir hastalığı yok.Yazı bile çıkaramazmış kocası olmadığı için bizlere gelip dert yanıyormuş.Bunları söyledi bir de üstüne tavır yaptı 2 gün tavrından gına geldi.Tamam annesi 63 yaşında eşi yok yanlızda yaşamıyor kaynımla eltim onunla oturuyor.Birde hangimizin garantisi var yaşlanıncaya kadar yaşayacağız diye.Yaşlı heran ölebilir diye yanlış bulduğum şeylere tavrımı koyamayacakmıyım?Benim yarına çıkacağım ne malum?Yani arkadaşım hiiiiiiiiiç boşuna tartışma haklı olamazsın.Kendini üzmekten başka bişey olmaz.Benim gibi sende sus.Sessizlik en iyi tepkidir bence.Üstelik kendini korumaya almış oluyorsun böylece.Haklılığını kabul ettiremeyeceğin birşey için boşu boşuna üzülmemiş oluyorsun.

Back
X