Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar,
Burdaki cok konu gibi bende dun esimle tartistim.... Icim icimi yiyor ne olursun yorumlarinizi esirgemeyin. Ben kayinpederim aralik ayinda vefat etti, 10 aylik bir hastalik sureci sonrasindan. Kayinvaldemi o gunden sonra hergun gorur olduk. Ya o bizde, ya biz onda. Her gittigimiz yere goturuyoruz, birsey yesek ona da aliyoruz falan filan. Esimin bir abisi var ve o da evli. Onlar ise haftada bir 2/3 haftada bir geliyorlar. Neyse dun aksam eltimlere gidecetik ve annemi de aradikki sende gel diye. Neyse geldi evimiz yakin ve arabaya binmek icin ilerledik ve bindik. Biner binmez annem dedi artik gelinler hic sormuyor bile anne one otururmusun diye. Ben birsey demedim ve esim evet son zamanlarda dikkat ediyorum hic sormuyorsun bile dedi. Bende defalarca sorum ve yok dedigi icin tekrar tekrar sorma geregi duymadim dedim. Eger boule saygi oluyorsa inerim binsin dedim. Esim bana ben esime derken tartisma basladi. Annem saka yaptimda sizin araniza binmek istememde, beni enayi yurduna koymayin, yalnizim diye bunlari yapmayim bir acti agzini gorecektiniz. Saydi saydi saydi aglayarak, bende anne oyle degil desemde esim annesine cevap verdim diye bana demedigini birakmadi. Neyse yola ciktik ve ister istemez girdim eltimlere. Caktirmadik tabi durumu falan eve geldik. Ben namazimi kildim kuran okudum, sinirden simdi bagirmayim aksam aksam diye. Neyse yattik sarmas dolas ve sabah kalktim bunda bir afra tafra. Icinden cok kizginmis bana karsi, annesine nasil cevap verirmisim falan filan. Arkadaslar benim hatam ne sizi soruyorum?? Ozur dilerim dedim ama hakli oldugunu dusunmuyorum. Uzun oldu ama kusura bakmayin!
ne kadar basit insanlar var inan anlamıyorum
hem böyle beyinsiz gibi davranırlar hem de gelinler bizi sevmiyor derler
Allaha havale ediyorum hepsini
hay ben bu ön koltugunÇok üzgünüm çoook amma mühimmiş ego tatmın etmede ya..
Bunun bir benzerini ben yapmıstım:jeyyar:
düğünde hiçbişey yapmayan dugunmze mısafır gelen dahası dugune bır gun kala hala gelın arabası bulmayan sevgılı aılesı esımın tuttrudu gelın arabasına görumce bıner colugu cocugyla esıyle bızde adettır dıye..ortada araba yok aldı bunları arabaya oturma derdı..ben kızkardesm oturcak dedm bızde de adet bu ama sızden de bekar kardesnz otursn dedm esıtlık saglıyoz guya..ama begnmedıler olmazmıs evlı olan oturmalıymıs öyle olmazsa manası yokmus falan fılan..ay delı olmstum dedım ben de en sonunda "buyrun kım ıstıyorsa o otursun gelın arabasına ben bınmıyorm" sonra herkes sustu tabı kı kardesm bındı yalnzcahihoyyyt
Selam arkadaslar,
Burdaki cok konu gibi bende dun esimle tartistim.... Icim icimi yiyor ne olursun yorumlarinizi esirgemeyin. Ben kayinpederim aralik ayinda vefat etti, 10 aylik bir hastalik sureci sonrasindan. Kayinvaldemi o gunden sonra hergun gorur olduk. Ya o bizde, ya biz onda. Her gittigimiz yere goturuyoruz, birsey yesek ona da aliyoruz falan filan. Esimin bir abisi var ve o da evli. Onlar ise haftada bir 2/3 haftada bir geliyorlar. Neyse dun aksam eltimlere gidecetik ve annemi de aradikki sende gel diye. Neyse geldi evimiz yakin ve arabaya binmek icin ilerledik ve bindik. Biner binmez annem dedi artik gelinler hic sormuyor bile anne one otururmusun diye. Ben birsey demedim ve esim evet son zamanlarda dikkat ediyorum hic sormuyorsun bile dedi. Bende defalarca sorum ve yok dedigi icin tekrar tekrar sorma geregi duymadim dedim. Eger boule saygi oluyorsa inerim binsin dedim. Esim bana ben esime derken tartisma basladi. Annem saka yaptimda sizin araniza binmek istememde, beni enayi yurduna koymayin, yalnizim diye bunlari yapmayim bir acti agzini gorecektiniz. Saydi saydi saydi aglayarak, bende anne oyle degil desemde esim annesine cevap verdim diye bana demedigini birakmadi. Neyse yola ciktik ve ister istemez girdim eltimlere. Caktirmadik tabi durumu falan eve geldik. Ben namazimi kildim kuran okudum, sinirden simdi bagirmayim aksam aksam diye. Neyse yattik sarmas dolas ve sabah kalktim bunda bir afra tafra. Icinden cok kizginmis bana karsi, annesine nasil cevap verirmisim falan filan. Arkadaslar benim hatam ne sizi soruyorum?? Ozur dilerim dedim ama hakli oldugunu dusunmuyorum. Uzun oldu ama kusura bakmayin!
cnm biraz ona hak wer haklısın tabı gereksız aslında ama o kadın suan yalnız ne hıssedıyor bılebılırmısın kı erkek annelerı kıskanc olur o ömrunu gecırmeyı dusundugu adamı kaybettı tek kaldı senn yanında esın war sızı gorup mutlaka hatırlıyodur.daha once neler yaptı bılmıyorum ama suan o normal degıl esıne gelınce herkes aılesıne duskundur kı bole bı acının ustune sana dusuncesızlık yapmıs ama en guzel yol konusmak bence konusmadan hıcbısey cozulmuyo.onunla konus annen kendını yanlız hıssedıyo olabılır hassas bı donemde alınganlıgını anlıyorum ama dusunemedım o an de.kendınınde haklı sebeplerını goster we onun yaptıgı hatayıda ama tatlı dılle sohbetle baslat sız bırbırınızı anlamazsanız nasıl yurur bu ömur bırlıkte bunu anlat ona mutlaka senı anlıycaktır hala anlamıyosa uzgunum o adam senn için yanlıs adamdır bol sans:içelim:Selam arkadaslar,
Eşinizde hata var.Annesinin yanında sizinle tartışmamalıydı.Taraf tutmuş resmen.
Burda yapacağı tek şey vardı, annenize dönüp "annecim kusura bakma dalgınlığına gelmiş" diyecek, size de yalnızken "hayatım az alttan al, duyma söylediklerini" tarzında konuşup, gönül alacaktı.İki tarafı idare edememiş maalesef...
Boyle kaprisli kayinvalideleri kaportanin ustune oturtsak daha onde biyer bulamazlar heralde ani bi frenlede sorun kokten halledilmis olur :jeyyar:
Boyle kaprisli kayinvalideleri kaportanin ustune oturtsak daha onde biyer bulamazlar heralde ani bi frenlede sorun kokten halledilmis olur :jeyyar: