Dünden beri kafayı yiyeceğim!!!

Bence yine aynı durumla karşılaşınca, her ikisine de dönüp şöyle demelisin:

" Buyrun, siz iki sevgili birlikte gidin; ben arkadan dolmuşa atlar gelirim."
Sen bu kadar anlayışlı davranırken, hak etmiş yanii...:delphin:

ya kaynananız misafir olsa tamam dersiniz öne otur diye.......
ama kayınpeter öldükten sonra sizle yaşıyor gibi olmuş.........
hemen hemende buyur öne otur demekte insanın aklından çıkabilir.....
kaynananız uzatmış sanırım yada alındı.......
belki daha alışamafı eşinin ölümüne böyle yaparakta naz yapıyorda olabilir....
her ne kadar yanlışta olsa.......
hem o öne otursa ne olucak.....siz otursanız ne olucak.......
bazen büyükler küçükleri uyarmak adına kendileri büyük hata yapıyorlar.......farkında degiller.....
bence hem siz uzatmayın .....dahada cınınızı sıkmayın unutun gitsin.........

Esim cok uzatiyor arkadaslar, kendine derc cikar falan diyor. En iyisi konusmamak.Yazistikca kendini hakli goruyor ve savunuyor. 1 olumlu yapici soz yok.

benim kaynanamında eşi vefat etmişti ama ben hiçbir zaman öne oturmasını ona teklif etmedim.kaynanamda hiç öne oturmak istemedi
ve çok anneci olan eşim bilmem nedendir bu konuda hiç benimle tartışmadı:1shok:
birkaç kez kaynımı öne oturtmak istedi.ben ondan önce geçtim oturdum öne.e böylelikle kaynımda arabadaki yerini öğrenmiş oldukaydirigubbakcemile3
bencede kadının yeri eşinin yanı.neden diğer aile fertleri bunu idrak etmek istemiyolarki
senin eşin benimkindende daha anneci galiba böyle bir konuda seni haksız gördüğüne göre.bence sen haklısın keşke eşinde bunu anlayabilse

:roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten k.valideler öne oturup gelinleri arka atma merakları geçmez huyları bunların bu ben 4 yıllık evliyim 1yıllıkta nişanlılığım var ben 1 kere k.validemle bir yere giderken eşimle öne oturamadaım teklif etmeyi bir kenara bırakın bana teklif bile edilmedi ben hep arkadayım onlar tövbe tövbe ama karı koca gibi gittiler heryere halada öyle değişmez değişterememde zaten ilk zamanlar batmıyordu ama artık batar hala geldi

eşin neyi uzatıyorki hem suçlu hem güçlü annesinin yanında sizinle tartışmamalıydı k.pederiniza allah rahmet eylesin ama hergün orda olunca giden geri mi geliyor sizinde eviniz var siznde evinizde yapmanız gerekn işler var o yalnız kalmıcak diye bütün dünya onun etrafında mı dönecek yani düşüncesizlik başka bişey değil üç yaşındaki çoçuk gibi naz yapmış resmen allah akıl fikir versin k.validenize

sizde hiç takmayın onları annesi ağlayınca üzülür sizinki ağlayınca naz yapar olur boşverin

önce eş konusuna değiniyim;
eşinizin annesinin yanında sizle polemiğe girmesi çok yanlış.
b u hangi konu olursa olsun; burnundan alev çıkartacak kadar sinirlense bile -ki öyle bir durum söz konusu değil burda- kozlarınızı başbaşayken paylaşmalısınız.. bu bir...

kayınvalidenizin yaptığı şu kapristen; nasıl sizin aranızı bozmak için fırsat kolladığı, kendisine verilen değeri haketmediği vs sonuçları çıkarıldı ben anlamadım valla.
bence 10 ay hastayla uğraşıp arkasından da daha 4 ay önce eşini kaybetmiş bir kadın hala kendini toparlayamamıştır. alttan almak gerekir, suyuna gitmek gerekir..
madem derdi her zaman sorulması, soruverin nolucak dudağınız aşınmaz ya..bu da iki....

diğer elti konusuna gelince; boşverin onun ne kadar da bir geldiğini, siz kendinize bakın.
isterse o hiç görüşmesin, herkes kendisinden mesuldür..bu da üç....

ben bu konuda tek hatalı kişinin eşiniz olduğunu düşünüyorum..
haklı ya da haksız farketmez tatrtışma başbaşayken yapılır...

Esim cok uzatiyor arkadaslar, kendine derc cikar falan diyor. En iyisi konusmamak.Yazistikca kendini hakli goruyor ve savunuyor. 1 olumlu yapici soz yok.

ne dersi çıkaracakmışsın ki ne alaka naptında bide üstüne ders alacaksın
hayret bişey ya sanki anasına sövmüşler ay çok sinirlendim arkadasım senide gazlamış olmayayım ama doymamışmı anası ön koltukta oturmaya sırf caka olsun diye kasıla kasıla otururlar ön koltuğa gelini arkaya attık oh diye kendilerince halt ederler
oğlum evli ama beni dinler gelinin sözü gecmez ben sayılırım havasından vazgecmezler ha genelleme olmasın çok iyi insanlarda var yani ama böyleleride var işte

Aman simdide tamam uzatma diyor. hatasini anlasmis degildir ama yoruldu tabiki...
Vallahi cok zormus ha ana kuzusu ile evli olmak.

allah allaahhh nedir bu kaynanaların ön koltuk sevdası anlamadım ki?

ya bizde ben arabayı kullanırsam nişanlım yanıma oturuyor babamla anam arkaya ne var ki bunda koklaşa koklaşa gidiyorlar işte arkada........:)

aslında ön koltuğa sürcen yapışkanı geç buyur sen otur deyip
saygınıda yapıcan bunun nesi saygıysa işte
bırak yapıssın koltuğa kalkamasın alsın bol bol hevesini :))))

arkada oturunca o araba ayni yere gitmiyor sanki..
tövbe yarabbim ya,hir cikarmak icin demis iste..
sende hata yok canim..
maalesef erkeklerde böyle iste...
bi dahaki sefere hic bisey demeden arkaya gec,niye gectin dersede,aman anne koltuk kavgan yüzünden kocamla yüz göz olamam artik,buyur sen otur de..
utansin yaptigindan

arkada oturunca o araba ayni yere gitmiyor sanki..
tövbe yarabbim ya,hir cikarmak icin demis iste..
sende hata yok canim..
maalesef erkeklerde böyle iste...
bi dahaki sefere hic bisey demeden arkaya gec,niye gectin dersede,aman anne koltuk kavgan yüzünden kocamla yüz göz olamam artik,buyur sen otur de..
utansin yaptigindan

e arkaya gectiği zaman neden arka koltuğa oturdun diye soran olmazsa
kimse bişey demezse bu seferde aaa bak oğlum kızdıda
gelin akıllandı demez mi yada eşi karım ders almış demek ki demez mi

e arkaya gectiği zaman neden arka koltuğa oturdun diye soran olmazsa
kimse bişey demezse bu seferde aaa bak oğlum kızdıda
gelin akıllandı demez mi yada eşi karım ders almış demek ki demez mi

canim olacaklari bilemeyizki sonucta
konuyu okudum ve sadece aklimdan geceni yorum olarak yazdim
arkadas kendi özgür iradesiyle nasil davranmasi gerektigini biliyordur
biz sadece fikir alisverisi yapiyoruz,yapip yapmamak ona kalmis:kahve:

şaka bi yana öyle bi dahaki sefere arka koltuğa falan oturma
hiç istifini bozmadan eşinin yanına otur k.valide bişey dersede benim yerim her zaman
kocamın yanıdır de güze güzel bide üstüne eşine sırnaşıver böylelikle eşinde sevgi gösterisinde bulunduğun için sana bişey diyemez k.validede böyle ucuz bahanelerle aranızı açamayacağını anlar
eşi ölmüş yanlız kalmış olabilir çok zordur yanlızlık çekiyodur ama sizinde bi hayatınız var
k.valide yanlızlık cekmesin diye onu merkez alıp onunla ortak bi hayat sürmeyin bu daha
sonra hem k.valide için hemde eşin için alışkanlığa dönüşür

canim olacaklari bilemeyizki sonucta
konuyu okudum ve sadece aklimdan geceni yorum olarak yazdim
arkadas kendi özgür iradesiyle nasil davranmasi gerektigini biliyordur
biz sadece fikir alisverisi yapiyoruz,yapip yapmamak ona kalmis:kahve:

haklısın canımda benimkide bi olasılık işte

aslında arkada oturması daha saygı belirtisi bence.
düşünün şöförü olan insanları. öne onun yanına mı oturuyor ,yoksa arkaya mı oturuyor. makam arabalarına bakın..onlarda arkada oturuyor... şöförün yanında oturan görülmüş mü. hayır..bu açıdan da baksın bakalım., .kayınvalidenize,bu örnekleri vererek,işte size saygımızdan arkaya oturtuyoruz dersiniz..
bu da değişik bir bakış açısı işte.:kahve:
İşte kendini ezdirmeyecek,ama saygısızlık da etmeden cevabını verecek,kişiliğinden ödün vermeden bunu yapabilecek arkadaş örneğiyerimseniben
Diyorum hep,işi kocanıza bırakmadan zekice cevaplarla ve kalp kırmadan gardınızı alabilir ve istediklerinizi yaşayabilirsiniz,biraz mücadele:lepi:
Haaaa bi de şu var anlayanasengözlerimebaksanab

hay ben bu ön koltugunÇok üzgünüm çoook amma mühimmiş ego tatmın etmede ya..

Bunun bir benzerini ben yapmıstım:jeyyar:
düğünde hiçbişey yapmayan dugunmze mısafır gelen dahası dugune bır gun kala hala gelın arabası bulmayan sevgılı aılesı esımın tuttrudu gelın arabasına görumce bıner colugu cocugyla esıyle bızde adettır dıye..ortada araba yok aldı bunları arabaya oturma derdı..ben kızkardesm oturcak dedm bızde de adet bu ama sızden de bekar kardesnz otursn dedm esıtlık saglıyoz guya..ama begnmedıler olmazmıs evlı olan oturmalıymıs öyle olmazsa manası yokmus falan fılan..ay delı olmstum dedım ben de en sonunda "buyrun kım ıstıyorsa o otursun gelın arabasına ben bınmıyorm" sonra herkes sustu tabı kı kardesm bındı yalnzcahihoyyyt

Back
X