Dünden beri kafayı yiyeceğim!!!

valla güzelim saygı gel öne otur anne demekse kayınvalidene göre sorun var demek bide siz onun yüzünden eşinle tartısıyorsunuz burda oglunu telkin edecegine daha saka yaptım falan diye göz yası dökmüş senin sucun yok kayınvaliden kıskanc.sen dua et insallah eşinde senin haklı oldugunu anlamaya baslasın ama hiç düşünüp hasta falan olma eşinle mutlu olmana bak

amannnnn
ne kaynanaymışşş,
cadııı nolcekkk
boşverr cnmmm

hiççç kendine dert etmee

Selam arkadaslar,

Burdaki cok konu gibi bende dun esimle tartistim.... Icim icimi yiyor ne olursun yorumlarinizi esirgemeyin. Ben kayinpederim aralik ayinda vefat etti, 10 aylik bir hastalik sureci sonrasindan. Kayinvaldemi o gunden sonra hergun gorur olduk. Ya o bizde, ya biz onda. Her gittigimiz yere goturuyoruz, birsey yesek ona da aliyoruz falan filan. Esimin bir abisi var ve o da evli. Onlar ise haftada bir 2/3 haftada bir geliyorlar. Neyse dun aksam eltimlere gidecetik ve annemi de aradikki sende gel diye. Neyse geldi evimiz yakin ve arabaya binmek icin ilerledik ve bindik. Biner binmez annem dedi artik gelinler hic sormuyor bile anne one otururmusun diye. Ben birsey demedim ve esim evet son zamanlarda dikkat ediyorum hic sormuyorsun bile dedi. Bende defalarca sorum ve yok dedigi icin tekrar tekrar sorma geregi duymadim dedim. Eger boule saygi oluyorsa inerim binsin dedim. Esim bana ben esime derken tartisma basladi. Annem saka yaptimda sizin araniza binmek istememde, beni enayi yurduna koymayin, yalnizim diye bunlari yapmayim bir acti agzini gorecektiniz. Saydi saydi saydi aglayarak, bende anne oyle degil desemde esim annesine cevap verdim diye bana demedigini birakmadi. Neyse yola ciktik ve ister istemez girdim eltimlere. Caktirmadik tabi durumu falan eve geldik. Ben namazimi kildim kuran okudum, sinirden simdi bagirmayim aksam aksam diye. Neyse yattik sarmas dolas ve sabah kalktim bunda bir afra tafra. Icinden cok kizginmis bana karsi, annesine nasil cevap verirmisim falan filan. Arkadaslar benim hatam ne sizi soruyorum?? Ozur dilerim dedim ama hakli oldugunu dusunmuyorum. Uzun oldu ama kusura bakmayin!

slm kader arkadaşım benim,bende bu konuda başlık açmıştım
arkadaşlara benim sorum valideye misilleme yapıymmı diye
benim valide bikere öne oturdum diye uzun bi süre arabaya binmedi
bi gün biyere gidiyoduk eşimin yanına oturmak için kapısını actım
eşim arkaya binmemi istedi ama o an cok kotu oldum ne yalan söliyim
eşime kotu konuştum oda annem fena bari sen beni anla dedi
sonra amaaan dedim o dert su dert budamı dert
olan bana oluyo dedim suan oo oturuyo hemde
oylede bi yayılıyokı babası icad ettmiş sanki demem oku
takma bırak eden kendi utanır ama arada
şeytan misileme yapmam için beni dürtmüyo degil

Amaaaan be arkadaşım tipik kaynana tripleri.....Helede o gözyaşı nedir biliyormusun,oğlunu etkilemek için süper bir yöntem timsah gözyaşları......
Sen çok kibar davranmışın ama valide hanım olaya gaz vermiş....
Eşinin gözünde seni küçük düşürmüş...
Resmen huzur bozmak için söylemiş....Yerinde olsam eğer samimi iseniz,Aşkolsun Anne o gün dediğine çok üzüldüm,çok kırıldım,sayenizde tartıştık derdim....
Yaaa resmen yılan gibi sokmuş tövbe tövbeeeee...
ıyilikten maraz doğar arkadaşım,sende eltin gibi az görüşsen keşke....

bu kaynanaların öne oturma hevesi nedir arkadaş ??? madalya takacaklar sanki. ayrıca hiç hoş bi görüntü değil. Allahtan başımda böylesi yok. böyle bişey olcaksa bile o isterse değil ben istersem oturur

ya hu anlamıyorum kaynananızdan bahsederken annem diye bahsediyorsunuz sanki kendi annneniz ğibi bırakın ya allah aşkına

Back
X