biz bir hafta rica ettik ertelemesini rahat rahat olsun diye ama kabul etmedi.bizimde bu şekilde olucak büyük ihtimal.ben taviz verip 2 3 gün önceden dönmek istiyorum.artık yetişirsek ne ala yetişemezsek kendi bilir...
ayyy boş verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bir hafta rica ettik ertelemesini rahat rahat olsun diye ama kabul etmedi.bizimde bu şekilde olucak büyük ihtimal.ben taviz verip 2 3 gün önceden dönmek istiyorum.artık yetişirsek ne ala yetişemezsek kendi bilir...
ayrıca biz düğün günü alırken tek tek herkese sorduk.mesela üniversitedeki kuzenleri gelemeyecek diye okulların kapanmasını bekledik ramazandan sonraya aldık.yani bana biri böyle bir şey rica etse bağırmak yerine dikkate alırdım.hele de rica eden abimse onu bu şekilde kırmazdım.nişanlım da o kadar güzel teklif etti ki misafir gibi olmak istemem ilgilenmek isterim dedi.bundan sonrasını kendi bilir artık.
Biz bi de 9 ağustos diye daha onceden belirlemistik onlar mecbur kaldılar 2 ağustosta oldu biz bi hafta erteledik sorduk uygun mu diye yardimci olamayız ama olur dediler hiç bi sıkıntı olmadı zaten yardım eden arkadaşlar oluyor her dakka yanımda birileri vardı onların direkt düğüne gelmesi beni de onları da rahatsız etmedi takmayın kafanıza siz mutlu olmaya bakın :)biz bir hafta rica ettik ertelemesini rahat rahat olsun diye ama kabul etmedi.bizimde bu şekilde olucak büyük ihtimal.ben taviz verip 2 3 gün önceden dönmek istiyorum.artık yetişirsek ne ala yetişemezsek kendi bilir...
2 kardeşin ard arda evlenmesi hem sizin için hemde akrabalar için çok zor olur. . yani size gelen onlara gelemez uzakta olan akrabalar 2 hafta arayla nasıl gelip gidecekler bunu evlenenler değilde kayınpederinizin daha çok düşünmesi lazım bence. .
İkinci bir konu baktınız çok ısrar ediyorlar olsun 2 hafta arayla. . Sizin düğün olurken biz yurtdışında balayında oluruz düğüne katılamayız diyin. . Madem sizin olmanızı istiyorlar ertelesinler 3.haftaya
10 ay düğününü erteletiyorlar kızın , bu sorun değil mi yani :) Onun da bir eşi var , kararları alırken bağımsız değil. Olaya dışarıdan bakarsanız asıl haksızlığın şu an görümcenize yapıldığını fark edebilirsiniz. Yorumum da aynı olay benim başıma gelse idi ne yapardım ı yazdım zaten :)
Biz bi de 9 ağustos diye daha onceden belirlemistik onlar mecbur kaldılar 2 ağustosta oldu biz bi hafta erteledik sorduk uygun mu diye yardimci olamayız ama olur dediler hiç bi sıkıntı olmadı zaten yardım eden arkadaşlar oluyor her dakka yanımda birileri vardı onların direkt düğüne gelmesi beni de onları da rahatsız etmedi takmayın kafanıza siz mutlu olmaya bakın :)
Erken yapsınlar o zaman herkes rahat eder Mayıs ya da haziran gibiya yemin ediyorum mecburiyet olsa eyvallah ama önce 1 hafta balayı yapıcaz dedi sonra takvime baktık 1 hafta kurtarıo yani ağus 22 23 24 falan oluo hemen kıvırdı bizde 2 hafta yapcaz diye.böyle olunca taviz vermek istemiyorum.
ya inş başınıza böyle bir şey gelmez gerçekten.
Erken yapsınlar o zaman herkes rahat eder Mayıs ya da haziran gibi
İyi dilek olarak algılıyor ve teşekkür ediyorum size. Yine de bir öneri olarak sunun aile meclisine , nikahı yapılmışken düğününü bekletmek hoş olmaz demekten çekinmeyin , erinmeyin. Zararı değil , yararı olur size.
Ve unutmayın , kimse kimsenin kısmetine mani olamaz. Kimin düğününde daha çok takı takılır bilemezsiniz.
Aileler için de zor aslında iki çocuğun ard arda evlenmesi haklılar bi yerde bizim iki düğün de ailelerden bişey beklenmeden yapıldı o yüzden rahat oldu siz bi teklif edin olmazsa da canınızı sıkmayın balayinin keyfini çıkarın yetisirseniz misafir gibi gidersiniz düğüne :)bu konuyu tekrar teklif edicem benim için hiç bir sıkıntı olmadğını söylicem.aile ilk önce erkeğin düğününün yapılmasını istiyor.hem takı konusuyla alakalı hem de maddi anlamda masraf olacağı için onu bitirmek istiyorlar.
tabiki bana böyle bir söz hakkı verilirse bunu söylemekten erinmem.onun benden önce yapması inanın zerre umrumda değil.benim tek sıkıntım benden bu konuda taviz vermemi istemeleri.bunun devamı gelmesinden sürekli nişanlıma bir şeyleri diretip bizim sessiz kalmamızı beklemelerini istemiyorum.nişanlım arada kalıyor ve aslında nişan döneminde bu süreci nasıl sürdüreceğini görmek benim için iyi olacak.