- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
ben eşinizin bir derse ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
ama bu dersi nasıl vermeniz gerektiğini siz bilebilirsiniz onu tanıyan huyunu suyunu bilen sizsiniz..
dünde yazmıştım eşinizde biraz gurur olsa o evi boşaltıp kiraya çıkardı..
yenilir yutulur laflar değil bana göre dolabınızı biz dolduruyoruz vs ..
Eşinizin üstünüzde çok büyük bir baskısı yok gibi anlattıklarınıza göre eğer baskısı büyükse yanılıyorsam kaldıramayacak durumdaysanız baba evine gidip biraz düşünebilirsiniz ama bence boşanacak bir durum yok ortada.
Boşanmayı gerektirecek bir olay yok. Benim başıma ev kakılsa o evden ayrılırdım (eş ve çocukla)
Eşiniz bunları bir güzel yutmuş afiyet olsun.
Ne kadar enteresan insanlar ya, istekleri olmayınca demek ki hep böyle sana cephe alacaklar. Eğer KV'ne gidersen artık ipler eline geçmiş olacak kadının. Eşin de cidden ama cidden saçmalamış, neyin sömürüsü yahu, dip dibesiniz hala yok ailem zorda olunca yanlarında olamayacakmıyım, yok bilmem ne. Eee aynı yatak odasında yatın bari, başka odada olursa alimallah yetişemez birşey olunca.
Sizi galeyana getirmek değil amacım ama eşiniz sizin düşüncelerinizi değil, hayat arkadaşının değil, annesininkini önemsemiş. Hala yeni ailesinin siz olduğunun farkında değil ve bu ileride daha büyük sorunlara yol açacak. Annesi üzülmesin diye sizi üzebiliyor, sırt dönebiliyor, yarı yolda bırakabiliyor.
Bence resti çekin, çekmezseniz bunlar sizi ahtopot gibi saracak ve azıcık karşı gelince size sırt dönüp istekleri olana kadar ilkokul bebesi gibi trip atacaklar. Boşanmayın ama sizin kararlı olduğunuzu anlasınlar, kukla gibi oraya buraya çekiştirmekten vazgeçerler belki..
Ama eşim o muhabbetleri henüz bilmiyor, konuşamadığı için anlatamadım. Ama ev konusunda o da ailesini fedakar ve haklı görüyor.
Peki bu ders evden gitmek mi olmalı? Yani git-gel olsun istemiyorum. Gerçi dönmek de istemiyorum, gitmek isteğim iki senenin birikimi artık. Kafam çok karışık.
Haklısınız ama eşim "ailem haklı, bize evlerini verdiler, fedakarlık yaptılar." diye düşünüyor. Bundan da rahatsız değil.Gerçi kimse onun yüzüne bunu vurmadı, sadece bana söylediler, eşim yanımda değildi ve konuşulanları bilmiyor ama ev konusunda ailesine hak veriyor. O zaman şöyle mi yapsam, onlar nasılsa ben de öyle. Konuşanla konuşurum, konuşmayanla konuşmam.
Ama çok sıkılıyorum böyle de.
Kendi ailenizi ne sıklıkta görüyorsunuz? Bu erkekler ne kadar bencil, hergün gorusuyormussunuz zaten bir de duygu sömürüsü mü yapıyor hastalansalar yanlarında olamayacağım diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?