Dünkü derdimin devamı. 2.Bölüm Gitmeli miyim ?

eşin, duygu sömürüsü yapmasın. yok ihtiyaçları olsa yanlarında olamayacakmış. olsun tutan yok. yanlarında olmak demek aynı evde yaşamak demek değil.
bırak surat asan assın. geri adım atma. aksi halde sen surat asarsın hiçbirinin de umrunda olmaz.

Şu ev verdi mevzusunu bi bırakın yahu benim kp inde evi oturduğumuz ev zengin insanlar değiller durumlarıda çok iyi değil hiç böyle birşey duymadım böyle saçmalık mı olur zaten yeme bu lafları

Zaten bir konuşma daha geçerse ve kendi fedakarlıklarından bahsederlerse ben de söyleyeceğim "bana mı yaptınız oğlunuza yaptınız, ben de bir sürü fedakarlık yaptım ama ben de eşim için yaptım, bu yüzden bunları dile getirmiyorum size karşı. Siz de oğlunuza yaptığınızı dillendirmeyin bir zahmet." diye.

Ben mi tuhafım, bunlar mı bir tuhaf anlamadım.

Artık damadının evinde oturmak istemiyormuş. "Yeter artık sizin için elin evinde oturduğum diyor." Görümcemin durumu çok iyidir başka bir şehirde oturuyor, o ailesinden bir şey almamış, eşi varlıklı. Geri kalan kısımlar doğru, biz bir evde birleşeceğiz, kaynım henüz ünide okuyor, onun evi ve bizim şu an oturduğumuz kiraya verilecek ve kredi borcu ödenecek. Diğer evlerin ve dükkanın kiralarıyla da geçim sağlanacak. (Aylık en az 15 bin civarında geliri var ama biz birlikte oturmasak geçinilmiyor)

Ayrıca evi, diğer küçük görümceme verdi. Onların iki tane evi var ama ikisi de kirada, kendi borçlarını karşılıyor evler diye, kızı da KV ile oturmasın diye, üstelik onun KV yalnız, eşi ölmüş, yine de oğluyla aynı evde oturmuyor, bekar kızıyla tek yaşıyor.

İnsan böyle, kendi kızına evin tapusunu verdi KV ile oturtmadı, benden ev alıyor ki, kendisiyle oturayım.

7 sene kp ile yasadim.Kv vefat etmisti.Onceden cok seviyeli bi iliskimiz vardi hic tartismamistik ama yanina tasindiktan sonra hem onla hem esimle surekli tartisiyorduk.Yalan,iftira,gecimsizlik..Kvden beter bir kp vardi malesef.Daha sonra ayrildik evinden ve her yerde gelinim beni oglumdan torunumdan ayirdi diyormus halbuki istedigi zaman gelip gidiyordu sorun yoktu.Sonrasinda kanser oldu gelinim yuzunden diyordu duyuyordum ben de tabi.1 sene once vefat etti ama hala ne esimle aram tam olarak duzeldi ne de akrabalariyla.Sakin ayni eve cikmayin bence.Su anki deneyimime sahip olsaydim asla ayni eve tasinmazdim hic kotu de olmazdim kimseyle bos yere.Ve geri donecekseniz evinizi sakin terketmeyin.Hic saygisi kalmaz size esinizin,gittigi gibi geri doner der umursamaz daha cok kirilirsiniz.Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Çok teşekkür ederim, inşallah ağır şeyler yaşamadan, evimde huzursuz olmadan atlatırım bu meseleyi.
Umarım siz de yaşanılanların izlerini silebilirsiniz evliliğinizden, çok ağır şeyler yaşamışsınız.

Ne demek "gelinim yüzünden kanser oldum" "oğlumdan, torunumdan ayırdı." bir de buna kızıyorum işte, 7 yıl bana baktı sağ olsun demez de, beni kanser etti der. Bizimkiler de şimdi öyle, 2 yıldır kızımız gibiydi, demezler de, gelin gerçek yüzünü gösterdi, nankörlük etti, derler.

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, Allah kimseyi evinde huzursuz etmesin. Çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…