- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Hanımlar merhaba,
Dün buraya konu açmıştım, maddi sıkıntılardan ötürü birlikte oturmak isteyen eşimin fedakar ailesi, bunu reddettiğim için bana kırılmıştı. Samimiydik, iyiydik ama ben aynı evi istemeyince şimdi araya soğukluk girdi. Her gün bir araya mecburen geliyoruz çünkü oğlum var ve torunlarını görmek istiyorlar. Ama ortam gergin ya sıkılıyorum.
Esas mesele eşim benimle konuşmuyor, sadece çocuk ya da evle ilgili bir şey olursa, yani zoraki.
Oturduğumuz ev KP-KVnin. Dün de anlattım, size ev verdik, fedakarlık yaptık dedikleri ev.
Şimdi, evi başıma kalkıyorlar, bana soğuk davranıyorlar, eşim zaten konuşmuyor. Ben neden bekleyeyim bu evde ? Fakat sanırım birlikte oturma konusu kapanmıştır. KV tamam, dedi ama küstü işte. Daha sonra nasıl yapılır edilir konuşulmadı.
Eşim bugün bana "demek ki yarın öbür gün ailemin bana ihtiyacı olsa, ben yanlarında olamayacağım." dedi. Halbuki ne zaman hastalansa baktım, gittim, tek kaldığında evinde kaldık, o bizde kaldı.
Ben pazartesi evime dönmek istiyorum. Böyle yakın ve onların evinde olmuyor. Eş deseniz zaten konuşmuyor, ha bağırıp çağırmıyor, kavga gürültü, kötü söz yok ama sohbet de yok. Çok mu basit bir sebep bu gitmek için ? En ufak bir şeyde bırakıp gitmiş mi olurum ?
bence gitmeyin,yani ortada gitmeyi gerektirecek kadar büyük bir sorun yok.konuşmuşsunuz,istemediğinizi belirtmişsiniz.onlarda size tavır yapıyor.varsın yapsınlar.
eşiniz bu küslüğü ne kadar sürdürebilir?aynı evin içinde illaki konuşacak.
eski birikmişlerin de etkisi var diyorsunuz.bu birikmişler eşle alakalı mı?3.kişiler mi buna neden?eşinizle alakalı değilse,değmez yuva yıkmaya.ama içinde yaşayan sizsiniz.katlanamayacağınız nedenleriniz varsa,bilemiyorum.
ama buradan görülen tablo,evliliği bozmaya neden olacak, kadar büyük bir sorun olmadığı
Haklısınız ama eşim "ailem haklı, bize evlerini verdiler, fedakarlık yaptılar." diye düşünüyor. Bundan da rahatsız değil.Gerçi kimse onun yüzüne bunu vurmadı, sadece bana söylediler, eşim yanımda değildi ve konuşulanları bilmiyor ama ev konusunda ailesine hak veriyor. O zaman şöyle mi yapsam, onlar nasılsa ben de öyle. Konuşanla konuşurum, konuşmayanla konuşmam.
Ama çok sıkılıyorum böyle de.
O kadar evleri varmış sizle oturunca mı maddi durumları düzelecek beyinler yanmış.
ayy ona neymis bu konular esle konusulur hayir ben memleketime gitmek hava almak istiyorum de hayret bisey..Ailem çok uzakta, en son annemi ocakta 10 gün doğum yaptığımda gördüm. Şimdi yine gitmek istiyorum ama KV annen gelsin dediği için (annem çalışıyor) ben de gidemiyorum. Yani doluluğum bu yüzden, eşim bu konuda bile ailesinin fikrine göre karar veriyor.
Ailem çok uzakta, en son annemi ocakta 10 gün doğum yaptığımda gördüm. Şimdi yine gitmek istiyorum ama KV annen gelsin dediği için (annem çalışıyor) ben de gidemiyorum. Yani doluluğum bu yüzden, eşim bu konuda bile ailesinin fikrine göre karar veriyor.
Ben sadece sakın kararınızdan dönmeyin demek istiyorum. Dünyanın en iyi iki insanı olsalar bile, ev ev üstüne olmaz.
Bakın, annem geliyor uzun vadede kalmaya. Benim annem o, daha öte/yakın kim olabilir, ama yine de tartışma ya da huzursuzluk çıkıyor.
En mantıklı kararı vermişsiniz, aynen bu şekilde güçlü ve kararlı durun.
Tahmin etmiştim, gıcık oldum. Bir onlarinki ana baba zaten.Ailem çok uzakta, en son annemi ocakta 10 gün doğum yaptığımda gördüm. Şimdi yine gitmek istiyorum ama KV annen gelsin dediği için (annem çalışıyor) ben de gidemiyorum. Yani doluluğum bu yüzden, eşim bu konuda bile ailesinin fikrine göre karar veriyor.
Haklısınız ama eşim "ailem haklı, bize evlerini verdiler, fedakarlık yaptılar." diye düşünüyor. Bundan da rahatsız değil.Gerçi kimse onun yüzüne bunu vurmadı, sadece bana söylediler, eşim yanımda değildi ve konuşulanları bilmiyor ama ev konusunda ailesine hak veriyor. O zaman şöyle mi yapsam, onlar nasılsa ben de öyle. Konuşanla konuşurum, konuşmayanla konuşmam.
Ama çok sıkılıyorum böyle de.
Ailem çok uzakta, en son annemi ocakta 10 gün doğum yaptığımda gördüm. Şimdi yine gitmek istiyorum ama KV annen gelsin dediği için (annem çalışıyor) ben de gidemiyorum. Yani doluluğum bu yüzden, eşim bu konuda bile ailesinin fikrine göre karar veriyor.
Yanlız sizin daha büyük sorunlarınız var
Annenize gitmek için kvde sozuyle eşin izin vermiyor gidemiyorsunuz dogrumu anladım
Peki bu güçlü ve kararlı tavrı, yine onların evinde oturarak mı sürdüreyim?
Gerçi bir sonuca bağlanmadı, tamam dendi geçti. Tamam birlikte değiliz ama nasıl olacağız kimse bilmiyor. Eşime kiraya çıkalım dedim, o da bir sonuca bağlanmadı. Bekliyorum böyle onların asık suratlarını göre göre.
sizin başka sorunlarınızda varmış..
annene gitmek için izin mi alıyorsun ?
gitmek istiyorum gidicem deyip çıkıp gidemiyormusun ?
eşin küslüğünü uzun süre sürdürür mü?Ben ne yazık ki mal varlıkları hakkında yorum yapamıyorum. Yani çok var birinde biz otursak ne olur sanki, demeye getiriyormuşum gibi olmamak için. Ama sizden bir şey istemiyorum, yük olmayalım, kiraya çıkalım dedim. Küsmüşler işte. Onlar dert değil ama eşim de konuşmuyor. sıkıldım artık.
siz kiraya cikacaksiniz 1.yol bu..Peki bu güçlü ve kararlı tavrı, yine onların evinde oturarak mı sürdüreyim?
Gerçi bir sonuca bağlanmadı, tamam dendi geçti. Tamam birlikte değiliz ama nasıl olacağız kimse bilmiyor. Eşime kiraya çıkalım dedim, o da bir sonuca bağlanmadı. Bekliyorum böyle onların asık suratlarını göre göre.
Bence kiralık birkaç tane ev bakıp eşinize gösterin
bakalım ne tepki verecek o zaman gerçek yüzünü görmüş olursunuz bence
ondan sonra gidip girmemeye karar verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?