Dünkü konumun devamı...

Depresyona girmiştim.Bir anda dengeler değişti.4 ay önce ondan böyle oldum.
Sabah kocan ve tayfası tarafından kâle alınmamaktan yakınıyordun, bayramda içki sofralarından, aynı evde kalan kuzenin nişanlısından; şimdi ayrıl demişler yaaa ama niye öyle diyolar ki halbuki düzelmiştik olmuşsun. Çekesin var köşende çek işte, kimseye ağız açma. Gel buraya yaz, biz unuturuz ama seni sevenin içine dert olursun.

Bayramda içki mevzusunu kimseye anlatmadim.Kizlarin onunde kahve fincanı 2 erkek kuzenin önünde viski şişesi vardı.Bos bardaklar vardı.Su şişeleri vardı.

Ben 1750 lira alan bakıcıya takıldım şu ekonomide böyle bir parayı kabul eden çalışanı nereden bulmuşlar 'ne alaka' deneyin, bakıcının konuyla alakası neyse benimki de o alaka
Paraya ihtiyacı varmış.5 saatligine geliyormuş.Yasli kadininda fazla parası yok diye idare ediyormuş.

Bayramda içki mevzusunu kimseye anlatmadim.Kizlarin onunde kahve fincanı 2 erkek kuzenin önünde viski şişesi vardı.Bos bardaklar vardı.Su şişeleri vardı.
Evliliğini, kayın aile ile ilişkilerini altın suyuna da batırsan kıymeti yok artık, çok şey yaşandı çok yüzgöz olundu, ilişkilerde bazı eşikler var, geçilince hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Tek sorun içki ve kuzenin nişanlısı gibi davranmak işine geliyor olabilir nasılsa duyulmadı diye, ama duyulmuşu yeter de artar, son olayı bilmeseler de olur. Artık tek kelime etme evliliğinle alakalı kimseye. Kendini epey unutturman lazım.

Söylemedim ama hikaye etmiş eşim.Kuzenlerimde ekli eşim.

genel olarak ilk paragrafın katkısı ne? insanların bütün hayatını döküp sonra da benim hayatımı konuşuyorlar diye ağlıyo
Peki ya burada her konuda Güzin ablalık yapan Nur’un kendi söküğünü dikememesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…