- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Sizin dünyadan haberiniz yok. Yeni konusuyla meşgul şu an.şu an başka konuda bekarlık sultanlık yazmakla meşgul, kendi konularını bize atıp geziyo
Kuzenleriyle kupa bardağında viski içmiş. Ayrıca masada su da varmisNe olmuş ki öyle içkili fiskili?Ben kaçırdım onu.
şu an başka konuda bekarlık sultanlık yazmakla meşgul, kendi konularını bize atıp geziyo
Bizim pembis mi içmiş yoksa nişanlı kocası mi?Kuzenleriyle kupa bardağında viski içmiş. Ayrıca masada su da varmis
viski neyse de su fenaKuzenleriyle kupa bardağında viski içmiş. Ayrıca masada su da varmis
Aman bosansin, düğünü oldu mu bu arada?Bence an itibari ile yine heyheyleri geldi bosanacak. Yarinki konu basligini veriyorum "bosaniyorum" bu kiz maverayi da sollayacak gibi.
Nişanlı kocası içmiş. Birileri de instada paylaşmış galiba. Kız bilen varsa aydınlatın bizi sevaptırBizim pembis mi içmiş yoksa nişanlı kocası mi?
iyice beynim yandıNurankanin sevgilisi varmış. Starbucks ta kahve icirmis bizimkine
Ben 28 yaşımda ilk defa white chocolate mocca içtim.Sevgilim sayesinde.yazmis
Aman bosansin, düğünü oldu mu bu arada?
Babasıyla şoför içmiş. Sevgilisiyle nişanlı kocası da bi köşede dans etmislerbdbxbxbiyice beynim yandıteyzesiyle bakıcı da içmiş mi
bakıcı da 1750 lirayı başlarından aşağı dökmüşBabasıyla şoför içmiş. Sevgilisiyle nişanlı kocası da bi köşede dans etmislerbdbxbxb
Böyle evlenmeden boşanmak da çok saçma değil mi yahu çöle gidip deveyi görmeden bxbxhxh neyse konuşturmayın beni gece gece bxbxhxhEn son gelinlik bakiyordu ama nikah yapmislar. Adam en son kuzeni ile icki icmis bosanmasi an meselesi
Bileydim ben de gidip bi çiftetelli atardım bxbxbxbbakıcı da 1750 lirayı başlarından aşağı dökmüş
gel gel biz yandık sen de yan flxjzlshsBöyle evlenmeden boşanmak da çok saçma değil mi yahu çöle gidip deveyi görmeden bxbxhxh neyse konuşturmayın beni gece gece bxbxhxh
Yok gizli bi el ban dağıtıyor. Kaçayım ben bxbxhhxhgel gel biz yandık sen de yan flxjzlshs
Şu an bağırsakları bozulduğu için siteden uzaklaştırıldıEn son gelinlik bakiyordu ama nikah yapmislar. Adam en son kuzeni ile icki icmis bosanmasi an meselesi
Şu an bağırsakları bozulduğu için siteden uzaklaştırıldı
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne ilgisi var?Evlendin mi sen? Birileri yaşlı kadini dövmüş falan konunun senin nişanlı kocanla, sokaktan geçen arabayla ne alakası var. Hicbiseyin ilişkisini kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?