Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
ben en çok böyle dertli konular açıp biz burda yazarken tuhaf konulara bakmasına hastayımPeki ya burada her konuda Güzin ablalık yapan Nur’un kendi söküğünü dikememesi...
Burcunu da yazmamış.bu teyzenin boyu, kilosu, ten rengi ne? bu bilhiler eksikken yeterince gözümde canlandıramadım
Yemin ederim bisi anlamadim konudan iki kere okudum ama. Yengeniz konu açtı ama babanıza yanında konuşma dediniz. Sonra yaşlı kadın dizlerimde derman olsa gelirim dedi . Siz babanıza kizdiniz. Babanız da karışmıyor bu arada. Kaynana yumuşak davranıyor bu arada yaşlı kadın aradı ve gönlünü alacaksınız?Dün bayram ziyaretine gittik.Gittigimiz teyze çocuğu olmamış 3 kez evlenmiş ilk evliliğinden çocuğunu kaybetmiş.Son eşini taniyordum.Yasliydi öldü.Teyze 83 yaşında.Evi kira değil.Emekli aylığı ile geciniyor.Yegenleri bakmıyor.Hafta içi 1750 liraya sabah 10 öğlen 3 e kadar yanına bakıcı geliyor.Yemek temizlik yanında oturma gibi vs.Yegenlerinden birisi amcamın karısı kimse sevmez onu.Hatta halasina 3 kocadan ayrılmış demiş.Halasina şiddet uygulamış zamanında.Bizi sever.Babami çocuğu gibi görür.
Asıl konuya gelelim.Bir önceki gün diğer yengem bana çok yüklendi.Ayril eşinden diye.Babama yanında konuşma demiştim.Bagirdi bana.Hakli da olsa bu devamlı söylenir mi.Babam karışmıyor.Neyse bu teyzeye geldik.Tabi moralim bozuk babam hemen konu açtı.Teyze güzelce uyardı.Ayril demiyorum ama iyi ölç tart falan dedi.Ben onları tanımıyorum yorum yapamam.Ama dizlerimde hal olsa gelir ilgilenirim dedi.Ben orada babama aferin dedim kızdım.Yolda giderken tanıdık görüp arabaya çağırıp benim problemlerimi bahsediyor.Gercekten bunaldım.Esimle cozdugumuz problemleri bile anlatıyor.Kaynana bile artık yumuşak davranıyor.Teyze sabah aradı.Uyuyordum açmadım.Nur bana kızdı mi demiş.Mahcup oldum kadına.Arayip gönlünü alicam.Babama artık hiçbir sorunumu anlatmak istemiyorum.
Çünkü ben konuşarak problemler çözülür diye düşünüyordum.Aksine daha da büyüyor.
sen de hiçbir şey anlamıyosun bak şimdi teyze çocuğu varmış bunun çocuğu olmamış, teyze de olabilirEvlendin mi sen? Birileri yaşlı kadini dövmüş falan konunun senin nişanlı kocanla, sokaktan geçen arabayla ne alakası var. Hicbiseyin ilişkisini kuramadım
Beni hepten çorba edip konuyu anlamamami garantilemekBu ayrıntının konuya katkısı ne?
Evlendin mi sen? Birileri yaşlı kadini dövmüş falan konunun senin nişanlı kocanla, sokaktan geçen arabayla ne alakası var. Hicbiseyin ilişkisini kuramadım
Cogzel özetlemiş işte ben de anca bu kadar anlayamadım bxbxbxbx bi de şoför mü taksici mi bisey biri vardı. Bakiciyi da atlamışsın ama olsun.Yemin ederim bisi anlamadim konudan iki kere okudum ama. Yengeniz konu açtı ama babanıza yanında konuşma dediniz. Sonra yaşlı kadın dizlerimde derman olsa gelirim dedi . Siz babanıza kizdiniz. Babanız da karışmıyor bu arada. Kaynana yumuşak davranıyor bu arada yaşlı kadın aradı ve gönlünü alacaksınız?
Haykırdım gsgshhxhxhs ay senin özetine gxgxgxg taksici ne alaka?sen de hiçbir şey anlamıyosun bak şimdi teyze çocuğu varmış bunun çocuğu olmamış, teyze de olabilirsonra bu kadın kira olmayan evinde oturuyo, evlenmiş ama kocası yaşlılıktan ölmüş teyze öldürmemiş yani. sonra bi de hala var birinden şiddet mi ne görmüş. babası da ellemeyin şiddet görsün demiş karışmamış. sonra teyze çocuğu ya da hala sen ye ayrılmıyosun diye teyzeye sormuş teyze de benim kocam zaten öldü demiş. bi de bi tane bakıcı var her gün gelip bu kişilerden birine bakıyo 1750 lira alıyo.
yenge ayrıl demiş, teyze ayrıl demiş, yoldan geçen ayrıl demiş, kk ayrıl demişCogzel özetlemiş işte ben de anca bu kadar anlayamadım bxbxbxbx bi de şoför mü taksici mi bisey biri vardı. Bakiciyi da atlamışsın ama olsun.
işte taksiciyle bakıcı kadın bir olup teyzenin kocasını öldürmüşler fldjskhsjshHaykırdım gsgshhxhxhs ay senin özetine gxgxgxg taksici ne alaka?
Hsbzbzbbzbxbzbzbgzişte taksiciyle bakıcı kadın bir olup teyzenin kocasını öldürmüşler fldjskhsjsh
O kısımda beynim yandı zaten. Bakici ucuzmus ama o paraya hem bakim hem yemek hem ev işi. Günlüğe 300 lira alıyor en ucuz temizlikci yemek de yapmıyor vallaCogzel özetlemiş işte ben de anca bu kadar anlayamadım bxbxbxbx bi de şoför mü taksici mi bisey biri vardı. Bakiciyi da atlamışsın ama olsun.
Az daha dönüp karıştırmaz ise ben cozucem konuyu ama gene de sen bilirsin bxbxbxbxbE elifnurbeyza baska konulara yardimci olmaya ara verdiginde sana zahmet konuna geri don :)
başka konulardaki yardımı da hep aynı: kocanın ailesi de mi bir şey yapmamış, hiç mi bir şey almadılar, bilmemne için delilin var mıE elifnurbeyza baska konulara yardimci olmaya ara verdiginde sana zahmet konuna geri don :)
Aldattığının delili. Kendisi mesela viski bardaklarini belgeleyip arşive kaldırdı bile bencebaşka konulardaki yardımı da hep aynı: kocanın ailesi de mi bir şey yapmamış, hiç mi bir şey almadılar, bilmemne için delilin var mı
şu an başka konuda bekarlık sultanlık yazmakla meşgul, kendi konularını bize atıp geziyoAldattığının delili. Kendisi mesela viski bardaklarini belgeleyip arşive kaldırdı bile bence
Ne olmuş ki öyle içkili fiskili?Ben kaçırdım onuAldattığının delili. Kendisi mesela viski bardaklarini belgeleyip arşive kaldırdı bile bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?