Dünkü konumun devamı...

Peki ya burada her konuda Güzin ablalık yapan Nur’un kendi söküğünü dikememesi...
ben en çok böyle dertli konular açıp biz burda yazarken tuhaf konulara bakmasına hastayım

Yemin ederim bisi anlamadim konudan iki kere okudum ama. Yengeniz konu açtı ama babanıza yanında konuşma dediniz. Sonra yaşlı kadın dizlerimde derman olsa gelirim dedi . Siz babanıza kizdiniz. Babanız da karışmıyor bu arada. Kaynana yumuşak davranıyor bu arada yaşlı kadın aradı ve gönlünü alacaksınız?

Evlendin mi sen? Birileri yaşlı kadini dövmüş falan konunun senin nişanlı kocanla, sokaktan geçen arabayla ne alakası var. Hicbiseyin ilişkisini kuramadım
sen de hiçbir şey anlamıyosun bak şimdi teyze çocuğu varmış bunun çocuğu olmamış, teyze de olabilir sonra bu kadın kira olmayan evinde oturuyo, evlenmiş ama kocası yaşlılıktan ölmüş teyze öldürmemiş yani. sonra bi de hala var birinden şiddet mi ne görmüş. babası da ellemeyin şiddet görsün demiş karışmamış. sonra teyze çocuğu ya da hala sen niye ayrılmıyosun diye teyzeye sormuş teyze de benim kocam zaten öldü demiş. bi de bi tane bakıcı var her gün gelip bu kişilerden birine bakıyo 1750 lira alıyo.

Son düzenleme:
Cogzel özetlemiş işte ben de anca bu kadar anlayamadım bxbxbxbx bi de şoför mü taksici mi bisey biri vardı. Bakiciyi da atlamışsın ama olsun.

Haykırdım gsgshhxhxhs ay senin özetine gxgxgxg taksici ne alaka?

Cogzel özetlemiş işte ben de anca bu kadar anlayamadım bxbxbxbx bi de şoför mü taksici mi bisey biri vardı. Bakiciyi da atlamışsın ama olsun.
yenge ayrıl demiş, teyze ayrıl demiş, yoldan geçen ayrıl demiş, kk ayrıl demiş
nur: ne alaka biz çözdük
nur: nişanlı eşim kuzenleriyle içti

O kısımda beynim yandı zaten. Bakici ucuzmus ama o paraya hem bakim hem yemek hem ev işi. Günlüğe 300 lira alıyor en ucuz temizlikci yemek de yapmıyor valla

E elifnurbeyza baska konulara yardimci olmaya ara verdiginde sana zahmet konuna geri don :)
başka konulardaki yardımı da hep aynı: kocanın ailesi de mi bir şey yapmamış, hiç mi bir şey almadılar, bilmemne için delilin var mı

Aldattığının delili. Kendisi mesela viski bardaklarini belgeleyip arşive kaldırdı bile bence
şu an başka konuda bekarlık sultanlık yazmakla meşgul, kendi konularını bize atıp geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…