Kızlar babamı aradım geldi. Kaynanamda gündüzden geldi . Ben bilmedim konuştum ona derdimi anlattım . Oğlun dedim evle ilgilenmiyor siddet uyguluyor . Ben istemiyorum . Esimede söyledim . Gitmek istiyorum . Babamdan dedim zulüm var dayak var bıktım artık gitmek istiyorum . Babamda dedi yemek yap geliyorum . Tmm dedim . Kaynanamda benim evden gitti eltime. Sağolsun aksama doğru . Beni sevmeyen bir elti var onunla kol kola gelmiş görümcem.gorumcemin kızı oğlu . Kaynım . Herkesi toplamiş . Babamıda aramiş kızın çocuklardan depresyona girmiş bişey yok abartıyor. Babam geldi bana kızıyor . Eşim kendini savunuyor . Herkeste yemek yiyor benim eltim mutluluktan gülüyor . Kimse bişey öyle olunca konuşmadı . Kaynanam babamın gitmesine yakın babamı diğer oda doldurdu . Sonrada herkesi toplayıp gitti . Babam bana kızıyor büyük eltindir saygı duy . Kaynanan diyor ona saygısı yok . Mecbur görüşeceksiniz . Eltim beni hiç sevmiyor. Sesim çıkmadı esimde konuştu . Yok para mevzusuna girince dedi sinirlendim . Kaynanam eşim kendini savunsun diye güzel taktik vermiş . Görümcemde babama diyor annem 70 yaşındadır bişey bilmez . Kısacası onlar konuştu. Ben dinledim fırsat vermediler . Bende kaynanamı aradım babam gittikten sonra . Neden dedim babama diyorsun eltisine saygılı degıl . Biliyorsunki onlar beni istemiyor . İyi yaptım dedi . Bana. Neden dedim herkesi topladın oğlumumu kötüleseydin . Gündüz saf gibi anlatınca oda ne konuşacağımı bildiği için plan yapmiş. Evimdeyim suçlu duruma düştüm. Herkes içinde küçük duştum . Bişeyde yapamadım . Ben onları Allah'a havale ediyorum. Sucum yokken hırpalandım . 3gundur ağlıyorum . Kahvaltı bile yapmadım gördüler . Aksam yemeği yediler ben yiyemedim aç yattım. Bu Nasıl bişey anlamadım . Esımde yedi içti eylendi şimdi mışıl mışıl uyuyor.hasbinel binek vekil . Başka bişey demiyorum