Aslında durum daha farklı?

Bu kadar olaydan sonra gitme demeleri sizi durdurmaya yetiyor mu? Çocuk musunuz? Gidiyorum bitti....Ne yapıyor anneniz gitme diye kapıyı mı kilitliyor, eteğine mi yapışıyor??? Yarım ağız kocası laf etmesin, kalbini kırmasın ,dayak küfür olmasın diye gitme diyor ......
Ya babam eğer gidersen çok üzülürüm dedi bende dedimki açık açık annem bizi istemiyor oda dediki yaa öyle şey olurmu saçmalama neden istemesin dedimki davranışlarından hissedebiliyorum buraya geliyorum ama benimde huzurum yok bu sefer dediki sen ona bakma sen bu evin kızısın annen sağlıklı düşünmüyor dedi

Ya babam eğer gidersen çok üzülürüm dedi bende dedimki açık açık annem bizi istemiyor oda dediki yaa öyle şey olurmu saçmalama neden istemesin dedimki davranışlarından hissedebiliyorum buraya geliyorum ama benimde huzurum yok bu sefer dediki sen ona bakma sen bu evin kızısın annen sağlıklı düşünmüyor dedi
Yani siz olsanız ne yapardınız şimdi bu durumda bende üzülüyorum böyle olmasına tabiki

Siz oradayken evin işlerini babanız mı yapıyor?
Çocuğa babanız mı bakıyor?
Arkanızı babanız mı topluyor?
Temizliği babanız mı yapıyor?

Hiçbirini yapmıyorsa "annen sağlıklı düşünemiyor" diye sizin üç kişilik ailenizin işlerini annenize yıkmaya hakkı yok. O kadar meraklıysa size kalksın işin ucundan tutsun.

Evet tamam işte baba kız işbirliği içinde kadın stresten ölsün,felç insin diye tüm çaba .Yoksa eşini seven erkek tamam git kızım annen sağlıklı değil daha fazla yıpratmayalım,ben özledikçe sana gelirim der... Adamın aklında başka biri mi var ne biran evvel kurtulmak istiyor?? İnsan eşinin bu kadar ezilmesine vicdanı el vermez .

Evet tamam işte baba kız işbirliği içinde kadın stresten ölsün,felç insin diye tüm çaba .Yoksa eşini seven erkek tamam git kızım annen sağlıklı değil daha fazla yıpratmayalım,ben özledikçe sana gelirim der... Adamın aklında başka biri mi var ne biran evvel kurtulmak istiyor?? İnsan eşinin bu kadar ezilmesine vicdanı el vermez .
Ayy gerçekten yoruldum artık aileden bile nefret eder hale geldim vallahi yoruldum ne yaşıyorum böyle galiba uzak durmak en iyisi en azından kafan rahat olur

Siz oradayken evin işlerini babanız mı yapıyor?
Çocuğa babanız mı bakıyor?
Arkanızı babanız mı topluyor?
Temizliği babanız mı yapıyor?

Hiçbirini yapmıyorsa "annen sağlıklı düşünemiyor" diye sizin üç kişilik ailenizin işlerini annenize yıkmaya hakkı yok. O kadar meraklıysa size kalksın işin ucundan tutsun.
Geçen yıl açtığı konusunda evdeki kız kardeşinden bahsetmişti. Annesiyle kız kardeşi yapıyor herhalde.

Ayy gerçekten yoruldum artık aileden bile nefret eder hale geldim vallahi yoruldum ne yaşıyorum böyle galiba uzak durmak en iyisi en azından kafan rahat olur
Yani birde işin ilginç tarafı da var öteki kız kardeşimde geliyor eşiyle oda kalıyor babam dedi ki onlar da gelip kalıyor senin gitmen neyi ifade edicek sen gidiceksin öteki gelicek benim için hepiniz aynısınız..... adam olması gerekeni söylüyor ama annem kaldıramıyor evet bunu görüyorum

Yani birde işin ilginç tarafı da var öteki kız kardeşimde geliyor eşiyle oda kalıyor babam dedi ki onlar da gelip kalıyor senin gitmen neyi ifade edicek sen gidiceksin öteki gelicek benim için hepiniz aynısınız..... adam olması gerekeni söylüyor ama annem kaldıramıyor evet bunu görüyorum
Ahahfhah ya umarım artık rol yapıyorsunuzdur, bir insan bu kadar anlama sıkıntısı yaşayamaz zira.
Demek ki kardeşinizle eşi sizin gibi yük olmuyor annenize, anneniz rahatsız olmuyor onlardan.

diyip Eylül e kadar kalacak mısınız?
İlerde annenize bir şey olursa bunun suçlusu sizsiniz.Babanıza uyup annenize zulüm ettiğiniz.Kadının duygularını,yorgunluğunu göz ardı edip.ruhunu tükettiğiniz için çok pişman olacaksın .Cici anne gelince o evin önünden bile geçemeyeceksiniz Herşey tadında güzeldir......

Kaldıramıyor ve senin evine gitmen gerekiyor.
Evliliğinde de ciddi sıkıntıların olduğunu düşünüyorum.
Evinde eşiyle mutlu olan bir insan aile evinde bu şartlarda uzun uzun kalmaz.

Öncelikle konuşma adabınıza dikkat ediceksiniz banlanmamayı öğrenene kadar !
Mune Mune hanimi etiketleyip sikayet edebilirsin elbette, o da degerlendirir gerekirse seve seve banımı yer otururum ancak konusma adabımda zerre kadar sorun yok.

Sorularima da hala yanit alamadim.

Simdi sende haklisin. Yanit veremeyecegin ama hem senin hem bizim ama ozellikle annenin cevabini bildigi sorulari sorarak buyuk eseklik ediyorum.

Bas bakalim sikayeti, sonucunu bizlede paylas ama.

Ha ben seni su terbiye yoksunu cevaplarin icin sikayet etmeyeceğim.

Back
X