- Konu Sahibi Wannabemumm
-
Uzunnn bir caba ve mücadelenin sonunda hamile kaldım....2 negatif tüp denemesi..gelişmeden yumurtalar ...dengesi bozulmus hormon degerleri...
Tıbbın yapamadığını Rabbim yaptı ...gene bir tedavi sürecine hazırlanırken ,ansızın geliverdi yavrum...
Cok cok cok cok mutlu olduk...rüyaydi bu...mucizeydi bu....
Mutluluğumuz 10 .haftada yerini gözyaşlarına...çaresizliğe bıraktı...
Bebeğimiz bizi terk etti...
Veren allahım alan allahım...isyan etmiyorum ama canım cooooook yanıyor...bununda bir sebebi olmalı ....
Bu kadar Cook acı çekerken yalnız olmadığımı sizleri okuyarak gördüm...günlerdir okuyorum her hikayede inanın tazeleniyor acımi....o kadar derinlerde paylaşıyorum ki duygularınızı...
İnanın annem bile beni anlamıyor.((
cnm ne güzel demişsin ''veren ALLAH alan ALLAH'' diye birini veren rabbim inş. 2-3-4 verir hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş...
(((((((((((((((((((((
Nurcimik ALLAH dermanını verecek insallahhh kolaylaştırsın ,güzelleştirsin.derdini veren allah dermanını da sabrını da verir . ne denir ki başka böyle bir durumda allah hayırlısını nasip etsin sabredin allah sabreden kulunun yanındadir.
Hikayeni gözyaşları ile okudum...allahım sana dayanma gücü versin...
amin canım yaşayan herkese dayanma gücü versinokadar zorki
Minicikumut,teşekkür ederim...aynı kaderi paylaşıyoruz bizi bizden iyi anlayan yok...Öncelikle geçmiş olsun.
Düşükten sonra genelde 1 ay korunma önerebilirler ama hemende denemye başlayabilirsiniz.
Yaşadığınız üzüntüyü tahmin edebiliyorum.Çünkü bende 8. haftada kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.
Ama şöyle düşünmenizde fayda var.O kadar uğraştım,tüp bebek yaptırdım ama rabbim ummadığım anda vermişti,yine verecek diye düşün.Çünkü sen hamile kalabiliyorsun hemde doğal yollardan.
Acını hafifletecek söz yok bende ama dilerim Allah kalbinin acısını alacak yeni bir umut,yeni bir bebek versin:109:
Uzunnn bir caba ve mücadelenin sonunda hamile kaldım....2 negatif tüp denemesi..gelişmeden yumurtalar ...dengesi bozulmus hormon degerleri...
Tıbbın yapamadığını Rabbim yaptı ...gene bir tedavi sürecine hazırlanırken ,ansızın geliverdi yavrum...
Cok cok cok cok mutlu olduk...rüyaydi bu...mucizeydi bu....
Mutluluğumuz 10 .haftada yerini gözyaşlarına...çaresizliğe bıraktı...
Bebeğimiz bizi terk etti...
Veren allahım alan allahım...isyan etmiyorum ama canım cooooook yanıyor...bununda bir sebebi olmalı ....
Bu kadar Cook acı çekerken yalnız olmadığımı sizleri okuyarak gördüm...günlerdir okuyorum her hikayede inanın tazeleniyor acımi....o kadar derinlerde paylaşıyorum ki duygularınızı...
İnanın annem bile beni anlamıyor.((
Arkadaslar dusukten sonra kac gün kanama oldu...benim 11. Gunüm hala kanama devam ediyor üstelik renginde Cook koyü kimizi...
Kurtaj yapılmadı bana parca mi kalmış oluyor bu durumda !!!
Arkadaslar dusukten sonra kac gün kanama oldu...benim 11. Gunüm hala kanama devam ediyor üstelik renginde Cook koyü kimizi...
Kurtaj yapılmadı bana parca mi kalmış oluyor bu durumda !!!
çok çok geçmiş olsun canım benim.Allah ım çok büyük.elbette seninde acıların bir gün son bulacak.bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim.Allah ım acısınıda veriyor dayanma gücünüde.benim annemde beni anlamadı.hiç hemde.2 hafta konuşmadık ben lohosayken.
ama şimdi daha güçlüyüm ona karşı.istemiyorum artık beni anlamasını.
Allah sabır versin arkadaşım öncelikle,
Bende denemeler sonucunda hamile kalamayınca ( bir tüpüm yok biride tıkalı çıktı rahim filminde) tüp bebek dediler. ilkinde yumurtalarım toplandıktan sonra ohss olduğum için son anda verilmedi embriyolar. daha sonra dondurulmuş iki emb. transfer edildi. tuttu ancak 9 haftalıkken kalp atışlarını alamadıkları için kürtaj oldum. senin gibi dünyam durdu 9 haftalık sevincim kabusa dönüştü falan falan... ilk adetim senin gibi uzun sürdü ve yoğun bir kanama oldu. veee o benim son adet tarihim oldu çünkü o ay bir mucize oldu ve ben hamile kaldım. hamilelik sürecinde hep korkuyla yaşadım Allaha bin şükür sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaparak oğlumu kucağıma aldım.
Ümidini hiç kaybetme hiç beklemediğin anda dünyalar senin olabilir. Düşün ki sende doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Allahım inşallah sana bu sevinci yaşatır.
Hayırlı haberlerini okuruz inşallah.