- Konu Sahibi Wannabemumm
-
cok gecmis olsun benimde 8. haftada bebegimin kalbi durdu ama dusmedi
dr kurtaj yaparak aldi banada 3 ay korunma suresi verdi ilk ayi bitti.
bence sende 1 ayda olsa korun canim. cuku vucut yipranmis olabilir. 10 haftalikta az degil cunku
folik asiti almaya devam et ben ediyorum arada unutsamda beslenmede ve kaninada baktir
ayrica kan pihtilasma testi yaptir canim. eger sorun oysa cok basit bir onlemle kurtarabilirsin bebegini.
tedbir almakta yarar var. benim kanama durumumda ilk gun adet gibi oldum
sonraki gun kesildi 15 gun hic birsey gelmedi. sonra gun yine adet gigi ama az kanama oldu
ondan sonrada 2 gun leke 3 gun temiz 3 gun koyu renkli az miktarda kanama gibi devam etti tamamen kesilemedim daha
bende sogan kurune basladim temizlensin rahim diye. cok sancim oldu 2 gun biraktim daha sonra yine devam edicem
benim hikayede boyle. ins saglikla en kisa zamanda dolar kucaklarimiz
tekrar anne olmayi cok istiyorum.
canım sagolasın..senin hikayenide okudum..deliler gibi okuyorum
malesef yalnız degilim...
annemi anlayamıyorum...olur olur gene olur diyor..hemen kabullendi durumu.!!
2 kez doktora gittim kontrolde parca kalmadıgını söyledi tam 10 haftalıktı ama kürtaj olmadım..
kanama az az devam ediyor...
düşük sonrası ilk 6 ay doğurganlıgın fazla oldugu dönem oldugunu okudum...tek tesellim yeni bir bebek hayali...
bunun olması mucizeydi...2 negatif tüp denemem vardı
dogal yolla gelmişti sevincimiz uzun sürmedi..
yeni bir mucize hayal ediyorum
allahımm hepimizin yardımcısı olsun..
üzüldüm:...( rabbim sizinde yardımcınız olsun bende bebeğimi meleğimi kaybettim 3 gün yaşadı yoğun bakımda bugün 8 gün oluyor yazdığnız cümleler içerisinde bir cümle çok ama çok dikkatimi çekti( annemi anlayamıyorum...olur olur gene olur diyor..hemen kabullendi durumu.!!) inan bende annemi bende anlamıyorum şuan çok mutsuzum meleğimi çok özledim birkaç fotoğrafını çekmiştim yoğun bakımdayken onlara bakıp bakıp ağlıyorum ya da tam ağlamaya başlıyorum annem kızıo mecbur susuyorum göz yaşlarımı içime akıtıyorum bir tek senin mi çocuğun öldü senden önceki çocuğum 7 aylıkken benimde öldü ben sadece hastanede ağladım sonra ağlamadım bi daha olur diyor ben güçlü bir insan değilim onun gibi olamam kibi insanı annesi bile anlamaz mı???
Ne yazık ki bu acıyı tadanlardanım. Ama yapılacak hiçbir şey yok her şey Allah'tan. Senin için sabır diliyorum. Rahim temizlendiği ve kürtaja gerek olmadığı için çok uzun korunmana gerek yok. Burada bir arkadaş bir profun adet başladıysa korunmanın bırakılması için bu yeterlidir dedmiş. Rahmin toparlanması diye bir şey yokmuş, adet olmak zaten hamileliğe hazırlığın göstergesiymiş. Allah çok büyük inşallah bizlere de mucizelerini yaşatır.
Cok cok cok zorşu an bebek düşünmüyorum ancak ne kadar zor olduğunu gördüm yaşananların, ertelememek gerek aslında..
Yazdıkların çok dokunaklıyken, kim bilir yaşadıkların ne kadar üzücü..
Geçmiş olsun, Allah yardım etsin, sağlıklı bir bebeğe kavuştursun inş.
2012 de tüm hayallerimiz gerçek olsun...
Kızlar ben kurtaj olmadım...dusuk oldu sonrasında kontrolde doktor, rahim temiz kürtaja gerek yok dedi.
Tekrar denemelere hemen baslayabilirmiyiz?
Dusuk sonrasi hemen hamile kalinacagini söylüyorlar...icime su serpiyor...doğruluk payı var mı bilmiyorum !
geçmiş olsun, başın sağ olsun.yaşamayan anlayamaz, çok acı biliyorum.ben kürtajdan 3 ay sonra gebe kalmıştım ki çok problem vardı buna rağmen. allah tez zamanda kucağını doldursun.
duyuru bende hamileyim ile bebegimi kaybettim başlıkları altalta..
hayatta böle iki uç işte...
bi üst topicte hamileliğini paylaşan mutlu insanlar.hemen altında canı yananlar...
allahımmm yardım et canımız yanmasın.
bende meleğimi kaybedeli 1 hafta oldu, 8 haftalıktı kalbi durdu, acı bitmiyorum, Allah'tan sabır diliyorum hepimize, rabbim mücizelerini yağdırsın üzerimize ve bu acı son olsun inşallah, ben hala ağlıyorum hala, allah hepiize güç versin
Uzunnn bir caba ve mücadelenin sonunda hamile kaldım....2 negatif tüp denemesi..gelişmeden yumurtalar ...dengesi bozulmus hormon degerleri...
Tıbbın yapamadığını Rabbim yaptı ...gene bir tedavi sürecine hazırlanırken ,ansızın geliverdi yavrum...
Cok cok cok cok mutlu olduk...rüyaydi bu...mucizeydi bu....
Mutluluğumuz 10 .haftada yerini gözyaşlarına...çaresizliğe bıraktı...
Bebeğimiz bizi terk etti...
Veren allahım alan allahım...isyan etmiyorum ama canım cooooook yanıyor...bununda bir sebebi olmalı ....
Bu kadar Cook acı çekerken yalnız olmadığımı sizleri okuyarak gördüm...günlerdir okuyorum her hikayede inanın tazeleniyor acımi....o kadar derinlerde paylaşıyorum ki duygularınızı...
İnanın annem bile beni anlamıyor.((
Nurcimik ALLAH dermanını verecek insallahhh kolaylaştırsın ,güzelleştirsin.
Ben bı kaç gündür islamı boyutunu araştırıyorum....ana Rahmi'ne düşen bebeğin ruhu var ...o zaman cennetlik oldu...
Acaba bu dünyada görmek nasip olmadı...daha sonra olacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?