Dunya durdu:((

canımsın inşallah bu günleri unutturacak güsel günler yakındır..
tahlilleri yaptırmak istiyorum ama chirismax tatili girdi araya..tr de degilim ve burda doktora ulaşmak test yaptırmak ölüm..
zaten zorlayacagım ilk düşükleride teste gerek olmadıgını söyledii..başka birine gidecegim

soğan kürü mantıklı aslında benimde yapasım var...
buarada 2 haftayoı geçtim hala kanamam var...
sag kasıkta da batma hissediyorum..
sanki bebegim gitmemiş gibi...hersabah kalp sızısıyla uyanıyorum...nedense acım azalmıyor...

allahım kolaylaştır die dua ediyorum..

üzüldüm:...( rabbim sizinde yardımcınız olsun bende bebeğimi meleğimi kaybettim 3 gün yaşadı yoğun bakımda bugün 8 gün oluyor yazdığnız cümleler içerisinde bir cümle çok ama çok dikkatimi çekti( annemi anlayamıyorum...olur olur gene olur diyor..hemen kabullendi durumu.!!) inan bende annemi bende anlamıyorum şuan çok mutsuzum meleğimi çok özledim birkaç fotoğrafını çekmiştim yoğun bakımdayken onlara bakıp bakıp ağlıyorum ya da tam ağlamaya başlıyorum annem kızıo mecbur susuyorum göz yaşlarımı içime akıtıyorum bir tek senin mi çocuğun öldü senden önceki çocuğum 7 aylıkken benimde öldü ben sadece hastanede ağladım sonra ağlamadım bi daha olur diyor ben güçlü bir insan değilim onun gibi olamam ki bi insanı annesi bile anlamaz mı???

Ne yazık ki bu acıyı tadanlardanım. Ama yapılacak hiçbir şey yok her şey Allah'tan. Senin için sabır diliyorum. Rahim temizlendiği ve kürtaja gerek olmadığı için çok uzun korunmana gerek yok. Burada bir arkadaş bir profun adet başladıysa korunmanın bırakılması için bu yeterlidir dedmiş. Rahmin toparlanması diye bir şey yokmuş, adet olmak zaten hamileliğe hazırlığın göstergesiymiş. Allah çok büyük inşallah bizlere de mucizelerini yaşatır.

şu an bebek düşünmüyorum ancak ne kadar zor olduğunu gördüm yaşananların, ertelememek gerek aslında..

Yazdıkların çok dokunaklıyken, kim bilir yaşadıkların ne kadar üzücü..

Geçmiş olsun, Allah yardım etsin, sağlıklı bir bebeğe kavuştursun inş.

Hnf10
Rabbim senin vee hepimizin yardımcısı olsun...hikayeni okumuştum...hala icim üretiyor İnan..bana gore daha den br acı yasıyorsun allahım sana ve hepimize güç versin bunu unutturacak sevinç versin..

Hayatta böyle bir acı da varmış...daha beterinden korusun allahım
Herkes nasıl da normal hayatın akışında kapıldı bizse hala kayıp gunünü yasıyoruz..

Dunya durdu benim icin hala takvim 8 Aralık (((

Sana da cok gecmis olsun cnm
Haklisin yapacak hiç birsey yok!
Kürtaja yapılmadı ama bu kadar zamandır hala kanamam var...cok ve sürekli değil ...kahverengiye dönük bir pembe..bakalım adet olunca vücud hazır oluyorsa beklemek lazım...

Bizim sürecimiz cok üzüntü 2 tup denemesi sayısız tedavi ve iptal edilen tedaviler ... Sonunda spontan gebelik ve kayıp....

Mucizeler var ...inşallah allahım mucizelerini bizle gönderir...

Cok cok cok zor (

Hiç br zamn unutmayacağım...10 hafta taşıdım meleğimi ...hakkım var miydi ustunde bilmiyorum ....varsa helal olsun...

Hep nasıl kokacakti , kime benzeyecekti bunları düşünüyorum...

İnşallah bu acının sonrasında bu günleri unutacak güzel günler gelir...

Erteleme pinkeyed ...akısına bırak ...yıllarca cocuk istemedim sonrasında olmadı...3 yıl tedaviler ...uzun bir süreç
Olmadı sonrasında spontan bir gebelik ve kayıp yasadım...

Belkide bir ceza bu!((
Allahım affet ya yarabbi...

geçmiş olsun, başın sağ olsun.yaşamayan anlayamaz, çok acı biliyorum.ben kürtajdan 3 ay sonra gebe kalmıştım ki çok problem vardı buna rağmen. allah tez zamanda kucağını doldursun.

geçmiş olsun, başın sağ olsun.yaşamayan anlayamaz, çok acı biliyorum.ben kürtajdan 3 ay sonra gebe kalmıştım ki çok problem vardı buna rağmen. allah tez zamanda kucağını doldursun.

çok teşekkür ederim...çok büyük bir hayal kırıklıgı ardından gelen bebeğine rabbim uzun ömür versn...darsı başımıza olsun...mutlu yıllar...

duyuru bende hamileyim ile bebegimi kaybettim başlıkları altalta..
hayatta böle iki uç işte...
bi üst topicte hamileliğini paylaşan mutlu insanlar.hemen altında canı yananlar...

allahımmm yardım et canımız yanmasın.

Son düzenleme:

bende meleğimi kaybedeli 1 hafta oldu, 8 haftalıktı kalbi durdu, acı bitmiyorum, Allah'tan sabır diliyorum hepimize, rabbim mücizelerini yağdırsın üzerimize ve bu acı son olsun inşallah, ben hala ağlıyorum hala, allah hepiize güç versin

amin arkadaşım. Allah'tan sabır ve güç istemek gerek. ben de 20 aralıkta 7+2 haftalık bebeğimi kaybettim. canım çok yanıyor. her gün ağlıyorum. sanki boşluğa düştüm.
iş yerinde yaşadığım bir stres neden oldu kötü şeyler yaşadım ve bebeğimi kaybettim. canım çok yanıyor çoookk

Allah çok çok sabır versin bugun tam 3 ay oldu bende 4 aylık kızımı kaybettimbu acının tarifi münkün değil yaşayan anlar butun hayallerim anneliğim yarım kaldı canım hala çok yanıyor A llah hepimize sabır versin

bende biraz araştırdım Allah çocuklara dermiş ki ''girin cennete'' ama çocuklar ağlarmış'' annemiz babamız olmadan girmeyz'' diye Allah ta dermiş ki'' onlar sizin gibi mahsum değil verilcek hesapları var'' çocuklar yine ağlarmış Allah da dermiş ki ''alın annenizi babanızı girin cennete''...
Allah inşallah o tarafta görmeyi nasip eder ben hiç isyan etmedim canım çok yandı ama dedim ki hayırlısı buymuş belki de bunda da böle bi hayır vardır

canım benim..seni o kadar iyi anlıyorum ki..aynı şeyi bende yaşadım 12. haftada gittiğimizde ikili test için, bebeğimin 10. haftada kalbinin durmuş olduğunu öğrendim..ama peşini bırakmadım araştırdım, kan pıhtılaşmasının sebep olduğunu öğrendim..çok acıydı, aynen senin tabir ettiğin gibi tabir ediyorum bende hep..dünya durdu o an, hani filmlerde olur ya, herşey durur sadece sen hareket edebilirsin, aynen öyleydi..saatlerce ağladım, bigün içinde dünya başıma yıkıldı sanki..aradan 4 ay geçti.. şimdilerde, yaram kabuk bağladı..yeni umutlarla yeşermeye çalışıyorum..Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin..verdiklerine de şükürler olsun, vermediklerine de demek lazım..umudunu hiç bir zaman yitirmemen dileğiyle..

Canm basın sagolsn olaya güzel yanından bak cennette bekleyenlerimiz var bizim şefaatçi olacaklar biZe insallah
Benim dört buçuk yasında oğlum var ikinci oğlumu besbucuk aylık (21+2 haftalıktan) hamileyken bes ay evvel kaybettim yasasaydı şimdi kucağımda olacaktı ogLm kardes hasreti çekiyor hala kardes bekliyor ama bebeğimizi kaybetmeden evvel üçüncü lafı eden eşim şimdi. Bebek istemiyor biraz daha zaman geçsin diyor benımde yasım otuzdort olsun istiyorm hayirlisi

Bes ay oldu acısı hala icimde bugn en yakın arkadasim dogum yaptı ikinci bebeği oldu ziyaretine gidecem ama içim buruk

Son düzenleme:
hepimiz ayni haftalarda kaybetmisiz meleklerimizi hep 7-8 yada 9 uncu haftalar genelde. bende 9 haftalikkken kaybettim bebegimi görüp görebilecegim sadece kücük bi kesecik oldu. bi hafta sonu ansizin kanamam oldu ve gecenin bi vakti aldim solugu hastanede ve sonra malesef yavas yavas kaybettim bebegimi. 5 aralikta kürtaj oldum. kürtajdan sonra sadece 1 gün kanamam geldi. ve biraz agrim oldu ve o gün bugündür adet olmuyorum tam tamina 42 gün oldu. bi hafta önce idrar testi yaptirdim pozitif cikti. tabi ben beta hcg denilen hormonun henüz atamadimi düsündüm ve o yüzden pozitif ciktigini düsündüm. ama hala adet belirtisi yok bende.
bekleme asamasindayim.
iki bucuk senelik evliyim ve iki bucuk sene icinde ilk ay haric hic korunmadim ve iki sene cocugum olmadi. tam tedavi sürecine gecmek üzere doktordan randevu aldigim gün yaptigim testte hamile oldugumu ögrenmistim hani mücize denilen olayin ta kendisi. ama nasipde görüp görebilecegim 9 hafta imis. hamile oldugumun sevincine yeni baslamisken gitti bebisim.
ve eger simdi hamile isem ikinci bir mucize olacak. iki sene korunmadan hamile kalamadim bi ay icinde korunmaya calisarak tek kacamakta hamile kalmissambu bir mucizeden baska bir sey degil.
umutsuz olmayalim arkadaslar. demek ki rabbim cocuk icin henuz yeterli görmemis bizi. her zaman derim hayirli cocugu hayirli zamanda ver rabbim diye.
umarim hepimiz icin hayirli zamanlar geliverir bi anda
hepinize gecmis olsun arkadaslar...

Arkadaşlar hepimizin hikayesi farklı acılarımız aynı, Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepinizin güzel haberlerini bekliyorum. Allah acımızı unuttursun, üzüntümüzü dindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…