Dunya durdu:((

canim Allah sabir versin bende 10. haftalik melegimi kaybettim tam uc ay oldu ama hala cok uzgunum akrabamizla 2 hafta vardi aramizda o simdi 26 hafta oldu bense ona bugulu gozlerle bakiyorum cok aci hemde cok melegime bir kardes istiyorum turkiyedeki doktor 6 ay bekle dedi ama o kadar sabrim yok evdeki oda bos melegimin gelmesini bekliyorum

canım çook geçmiş olsun,
aminn inşallah rabbim hepimize güç versin.bu imtihanı layıkı ile tamamlayıp yavrumuza kavuştursun.
acını taaaaaaaa yüregimin en derin noktasında yaşıyorum ve seni çooooooook iyi anlıyorum

canım Rabbim sabır versin..
tarifi mümkün degil..en yakının bile seni anlamıyor malesef..
yine olur diyorlar(
yaşamayana konuşmak ne kolay:!!

evet hayırlısı buymuş...ilk başlarda belki biraz isyan ettim( allahım affett))
ama isyan etmemek için hep zorluyorum kendmi..rabbim beterinden koru..meleğim bekliyor beni...
belki bu dünyada kavuşamadık ama illaki kavuşacagız

kader arkadaşlarım...alıntı yapamadıgım diğerrr sabır taşları
evladı ile imtihan edilen melek anneleri....

yavrularımaza kavuşamadık...İnşallah rabbimm bu acılarımızın sonunda bizi aydınlıga çıkartacak...

hep yagmur yagarmı?hep fırtına olur mu?

Olmaz tabiki...elbet güneş açacak..içimizdeki yangın sönecek mi? ASLA sönmeyecek ama hafifleyecek..
bizler inançlı insanlarız..sabredip allaha sığınıp yavrularımıza kvuşacagız.

bu süre içinde de PES ETMEYELİM NE OLUR.
ayaga kalkmasını bilelim...

Son düzenleme:

canım aynı haftada aynı acı ile kavrulmuşuz...

her okudugum kayıp haberinde yanınıza gelip sarılmak ,elinizi tutup saatlerce konuşmak istiyorum

ALLLAHIMM YARDIMCIMIZ OLSUN

[allah yardimcin olsun dedigin gibi alanda o verende o insallah sana istedigin kadar bebkler nasip eder sabrinin karsiligini alacaksin insallah. bende 23 haftalik ikiz kizlarimi kaybettim erken dgumla yaklasik 2ay once.
onlari cok ozluyorum benim minik kizlarim sadece 5ay yanimda kaldilar. ALLAHTAN HERSEYIN HAYIRLISINI VE SABIR DILIYORUM . dunya durdu hem dogum yap hemde olecekler

Allah hepimize sabır versin. ben de düşük yaptığımda çok kötü oldum. meğer annelik ne farklı duygu imiş. bebeği kaybedince daha çok idrak ettim. Allahım bu acıya nasıl dayanırım ben diyordum. sonra ancak sabır ile üstesinden gelineceğini öğrendim. zaman çok etkili. herşey yeni iken daha fazla acı çekiyorsun.

ne de güzel yazmışsın canım benim..çok doğru söylediklerin..Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı..

çok ağladım okuyunca..çok duygulandımm kızlar..okumak isterseniz..

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.

Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.

O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.

Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah�tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:

Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,

"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,

"Evet" derler.

Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.

Melekler, "Evet" derler.

Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.

Melekler, "Sana hamdetti. '�Biz Allah�a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi� derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun"
buyurur.

canımsın rabbim seninde yardımcın olsun...dayanma gücü versin..
hayırlısını dile ama LÜTFEN sabır dileme...

ALLAHIM kolaylaştırtır güç verde..sabır istedikçe rabbim imtihan edermiş...
son imtihanımız olsun inşş

bu hadis-i şerifi daha önce okumuştum içime bi nebze olsa da su serpilmişti tek tesellim bu hadisler demek ki hayırlısı böleymiş

ne de güzel yazmışsın canım benim..çok doğru söylediklerin..Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı..

aminn canım aminn

küppe hıçkırarak agladım...ne zor bir imtihanmış bu
allahım kolaylaştırsın...ne kadar agır bir yükü taşıyoruzz

canim öncelikle rabbim sabir versin sana ve diger mesaj yazan melek annelerine,hani derlerya beterin beteri vardir diye inan bana cok dogru bi söz,yazdiklarim belki sana biraz olsun yasadigin acinin daha kötüsüde olabilecegini düsündürür ve bi umut olur...
benim rabbime sükürler olsun bir oglum var,(rabbim herkese taddirsin)
ben yaklasik 7 yildir 2. yavrumu kollarima almayi bekliyorum ve beklerkende cok zorlu yollardan gectim, bu sürede nerden bilirdim bende 6 melek annesi olacagimi , evet tam 6 kez yasadim bu aciyi,bebeklerimin hepside 3 aya kadar yasadilar öylesine alismisken varliklarina cekip gittiler iste ,aci büyüktü, tarifide yoktu bunu biliyordum , bende cok zor günler gecirdim anlattiklarin bana inan hic yabanci degil,ben her seferinde okadar umutluydumki olucakti,okadar inandiriyordumki kendimi, sonunun her seferinde göz yasi olacagini aklima bile getirmek istemiyordum ama hayat bana hep aci tarafini gösteriyordu ,tekrar basa dönmek toparlanmak hic kolay olmuyordu benim icin ama denemek zorunda hissediyordum kendimi oglum icin ,onun göz yaslari icin kardes istiyordu yavrum,herkesin kardesi var benim neden yok diyordu hep,kendimi mecbur hissediyor rabbime siginip deniyordum ..ama yine yine yine olmuyordu olmadi.... son melegim beni terkedeli 1 sene oluyor ,simdi yine deniycem ,kimbilir belki sonu yine hüsran olur ama denemezsemde hic gelmeyecek ,ina bana sende deniyceksin,yine kendinde o gücü bulacaksin ,cünkü her giden bebegim bana baska bir umuda sarilmama neden oldu, acin gecince demiycem cünlü gecmeyecek biraz körelince isteyecek ve deniyceksin ...rabbim kaldiramayacagmiz yük vermezmis bu son acin olur insallah....ve sakin bu yasadiklarinin seni mahvetmesine izin verme olurmu ,bi nevi polyannacilik oyniycaz bu yalan dünyada daha kötüsünü düsünerek ,zor ama toparlanmak icin birebir inan bana ...hepimiz icin güzel günler yakindir insallah,bize zor ama rabbime degil,insallah "OL" diyecek ve olacak senin benim ve tüm dileyenlerin , rabbim hic beklemedigin anda yüzünü güldürür. canim....

bende iki aylıkken düşük yaptım o kadar cok üzüldüm ki anki kollarıma aldıktan sonra ölmüştü. aylarca onu üzledim. başkalarının kucağında bebek görünce ağlıyordum bir daha hiç olmayacakmış gibi umudumu kaybetmiştim elimde olmasada sabrettim zaman bi şekilde geçiyor işte. çok şükür şimdi altı aylık hamileyim allah herkese naip etsin eminim rabbim aldıklarının yerini hayırlı evlatlarla dolduracaktır çünkü şüpheiz rabbimiz içinde hayır olmayan hiç bir şey yapmaz...

aminn canım aminn

küppe hıçkırarak agladım...ne zor bir imtihanmış bu
allahım kolaylaştırsın...ne kadar agır bir yükü taşıyoruzz
bende nette dolaşırken okumuştum, aynı senin gibi hıckırarak ağladım..eşim ne oluyo diye yanıma gelmişti..çok etkilendim..çok güzel..
bu hadis-i şerifi daha önce okumuştum içime bi nebze olsa da su serpilmişti tek tesellim bu hadisler demek ki hayırlısı böleymiş

evet canım hayırlısı buymuş demek ki..yani bu durumumuzdan kaynaklanan hayatımızda hayırlı olduğu ve bilmediğimiz bir çok şey vardır belki de..sabırlı olmamız lazım..bende kan pıhtılaşması çıktı..bir daha aynı şeyleri yaşama ihtimalim çok yüksek..ama Allahıma sığınıyorum..inşallah bi daha bu acıyı bana yaşatmaz..kimseye yaşatmasın..

canım bebeklerin doğduktan sonra mı 3 ay yaşıyor yoksa, 3 aylık hamileyken mi kayıp yaşıyorsun

Son düzenleme:
küppe yaşadığımız herşeyin bir sebebi var...paylaşımın gücüme güç kattı...daha saglam durmak gerektiğini düşündürdü..

seydam allah çok geçmiş olsun...allahım güç versin kolaylaştırsın...

Küppe sen kürtaj olmuşmuydun?
ben hala regli olmadım..7 aralıkta düşük oldu...kürtaj yapmadı doktorum
sonrada kontrolde sorun yoktu...hala tık yok
şiştikçe şiştim...

ervva canım çok geçmiş olsun ama hikayenin sonu çoooooooook şükür ki sevinç doluu
saglıkla kavuş yavrunaaaa....rabbim uzun ömürler nasip etsin..
amin inşaşşallaah rabbim aldıklarının yerini hayırlı evlatlarla doldursun..
boynumuz kıldan ince..isyan etmeden bekleyecegiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…