Dunya durdu:((

küppe yaşadığımız herşeyin bir sebebi var...paylaşımın gücüme güç kattı...daha saglam durmak gerektiğini düşündürdü..

güçlenmene çok sevindim canım..güçlü olmak zorundayız..her zaman dimdik..Allahım yüzümüze gülecektir..

ben kürtaj oldum canım ikili test için gitmiştik, bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, mecburen kürtaj oldum, çünkü büyümüştü artık..senin kürtaj olmaman çok güzel, kendiliğinden düşmüş, kontrolde de sorun çıkmamış, adetinin gecikmesi çok normal, hiç kafana takma, kafana taktıkça stres oluyor ve adetin daha da gecikiyor..bir kaç ay düzensizlik oluyor ama sonra normale dönüyor tatlım..

ben yurtdışındayım..Tr de olsam muhtemelen bana da kürtaj yapılırdı...
burda herşey doğal sürece bırakılıyor..iyimi kötümü bilemedim...stres yapmamaya çalışıyorum...adet olsam testlerimi yuaptırcagım ve tedaviye başlamak istiyorum..yaşım olmuş 36
hormon degerlerim ço iyi degil.rezervimde de azalma var...
bakalım
Rabbim bakalım neyler,neylerse güzel eyler

doğal sürece bırakılması bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü tabi canım..bak bunları böyle düşünüyor olman bile bi stres, olsa da şunu yaptırsam bunu yaptırsam diye..zamana bırak elbette olcak, olunca zaten yaptırcaksın, biliyor musun canım herşey işin bahanesi, hormonlar, değerler vs.ler, Allahım ol deyince herşey oluyor, bu kadınlar kulübünde çok arkadaşım oldu, müdahalesiz hamile kalamazsın denilenler bile vardı..hamileler şimdi..iyi ve güzel düşündüğümüz sürece herşey yolunda gidecektir eminim canım..Allahım en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

canım çok geçmiş olsun kan pıhtılaşmasının çözümü var diye biliyrum bi arkadaşım ilk bebeğini bu yuzden kaybetmişti şimdi 2.bebeğini kucağna aldı maşallah.inşallah sende alacaksın 2.bebğini kucağna

haklısın küppe,akışına bırakmakk lasım
ALLAH OL DEDiYSE illaki olacak ama buarda elimden geleni yapmak istiyorummm
offfff bilmiyorum karmakarışıgım bugün tam 44 gün oldu melegimden ayrılalı...

sen neler yapıyorsun?
korunma sürecindemisin?
kaç yaşındasın?
benim yaş konusunda dezavantajım var(

kızlar buarada bana hiç bir test yapılmadı yaaa...ben şu kan pıhtılaşması testini istiyorum...olmadı kavga etcem doktorlaa yaa

öncelikle geçmiş olsun diyeyim Allah bir daha göstermesin yaş 36 yazdığını görünce biraz moralini düzeltirim belki diye yazmak istedim bende 37 yaşındayım canım geç kaldığımı düşünüyordum bende ama sanırım çok geç kalmamışız çünkü geçen hafta üniversiteden arkadaşlarla görüştük uzun seneler vardı haberleşemiyorduk 4 arkadaşız hepimiz yaklaşık 37 deyiz biri hamile diğeri bir müddet önce dış gebelik geçirmiş şuan yeniden çalışmalara başlamış bir de ben varım bir müddet önce bir kaybım var yeniden deniyoruz işte bir arkadaşım 39 komşumda 38 yaşında doğum yaptılar sağlıklı bebekleri oldu darısı bize inşallah sen mümkün olduğunca moralini yüksek tutmaya çalış canım testlerini yaptır tedavine başla Rabbim çok büyük ol der olur

Benim annem de senelerce bana bi kardeş istedi ama 2 tane düşük yaptı.Doktor erkek çocukları sende düşüyo durmuyo dedi.
Sonra annem 38 yaşında ve hem de kaza ile hamile kaldı ve erkek kardeş doğurdu bana.Şimdi 11 yaşında kardeşim :)
Üzülmeyin Allah hayırlısı ile size de nasip eder inşallah.Amiin

canımsın teşekkür ederim ....moralimi düzelttin gerçekten...ara ara umutsuzluğa kapılıyorum...herkes gibi.
zor bir süreç
haklısın rabbim büyül ol der ve olur...

canım allah kardeşine uzun saglıklııı ömür nasip etsin...amin rabbim hayırlısı ile bizide kavuştursunn...

amin canım inşallah..eşimin ve benim en büyük isteğimiz bu..Allahım izin verir inşallah..nasip eder bize ve hepimizee ..

korunma sürecim bitti tatlım..28 yaşındayımm ben şuan..kan pıhtılaşması testlerini yaptırmanı kesinlikle öneriyorum..doktorunla iyice konuş bu konuyu canım..

Bir Aralık sabahı yitirdim bebeğimi!..
Üç santimetre belki, belki daha küçük bir bebek: "Sen'in için nedir Rabbim?" demedim. "Allâh'ım!" dedim sadece, "Allâh'ım!.." Başka bir şey demedim. Başka bir şey yapmadım.
Elveda bebek! Elveda canım!
Canımdan bir parça, minicik bir parça olup, serçe parmaklarından öpmek cennete kaldı yavrum!
Ben sessizce gözyaşı dökmeyi de seninle öğrendim… Bir acımız daha olmuştu, biraz daha âile olmuştuk; babasına baktım gözlerimi kapatıp...
Şevval ayını bir cennet çiçeğiyle uğurladık!
Bir salı gelen müjde, yine bir salı günü uçuverdi avuçlarımızdan, kelebek gibi!..
Minik bir kelebekti o evet, henüz on haftalıktı.Annesi vefât edince öksüz, babası vefât edince yetim diyor bir çocuğa lügatlar. Evlâdını kaybeden anneye ne diyorlar, babaya ne diyorlar?..

başın sağolsun inan seni çok iyi anlıyorum ama inan allahtan umut kesilmiyor 19 şubatta kaybettim 10 haftalık bebeğimi 21 martta tekrar tattım annelik duygunu 26 aralıkta aldım kucağıma şuan emdirirken yazıyorum darısı başına

canımsın ALLAH razı olsun amin inşallahhh bende isteyen herkes de kavuşur yavrusunaaa
rabbim uzun ömürler versin bebegineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…