Dünya görüşü farkı

Ben senin yerinde olsam konusurdum tamam imasi bakışı bir lafı yok demissin ama bak guzelim icine bir kurt düşmüş.. yani kurt demeyelimde merak etmissin sorun olurmu diye. Hersey acikca konusulmali sevgililik ayri nisanlilik ayri evlilik ayri. Ve erkeklerin hepsi aynı sadece isimleri farklii dermisim hahahahaha bence sen herseyi acikca konus ben sana taktik veririm.

Ben yapamam , yapanin da nasil yaptigini hic anlayamiyorum
Cevremde yok boyle farkli ciftler ama bdv de olan ve mutlu olduklarini soyleyenler var:)
Cok karisik yazdim sanirim , kisaca bence olmaz
Bencede olmaz,en buyuk ornek ben. Tipki konu sahibi gibiyim denilebilir. Esimle dunya gorusumuz,inancimiz,siyasi gorusumuz tamamiyle ayridir Bugune kadar ne cektigimi bir ben bilirim. Evlenmeden kendini bazi konularda hic belli etmemisti,herseye anlayisla yaklasiyordu taki evlenene kadar. Konu sahibi hic acele etme iyice analiz etmeye calis tecrubelerime dayanarak

Nick entri uyumsuzlugu sizi gidi çılğın kedi bayan ayağınızı yorganınıza göre uzatınız...sadece bir tavsiye yoksa oda kendi halinde bir beymiş nihayetinde

Bu şekilde derken özür dilerim ama aslında ortada birşey yok ki daha . Kız kardeşinin kapalı olması adamla ilgili olmayabilir. Örnek vereyim eşimin annesi ve 3 ablası kapalı ama annem ben kardeşim gayet açığız mesela . Eşimle tatilde bira da içtik rakı balıkta yaptık ailesinin kapalı olması bana birşey getirmedi anlayacağın. Belki seninkide öyle olacak

Nick entri uyumsuzlugu sizi gidi çılğın kedi bayan ayağınızı yorganınıza göre uzatınız...sadece bir tavsiye yoksa oda kendi halinde bir beymiş nihayetinde
Crazy cat lady çılgın kedi kadından çok kedi çılgını, kedi hastası gibi bir anlama sahip aslında :) Simpsons’ta bir karakter. Hani 40 kedisi olan yaşlı yalnız teyzeler var ya, onlardan. Benim de sonum tam öyle olacak galiba

Herkese çok teşekkür ederim, yorumların hepsini okudum. Genel olarak konuşmanın gerektiğini ve alınmaya değmez bir risk/gereksiz yere altına girilmiş bir yük gibi görüldüğünü anladım.

Aramızdaki durum netleştikten sonra hem doğrudan konuşarak hem de süreç içinde gözlemleyerek herhalde bu konuda daha net bir fikir edinirim. Ama yazdıklarınıza bakarak “aklımda” diyerek hareket edeceğim. Hayırlısı neyse o olsun...

Tecrübelerini fikirlerini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim, sağ olun :)

Kızkardeşi kapalı diye konuyu nereye getırmişsınız adamla oturup bu mevzularda konusmamişsınız adam herhangi bı ımada bulanmamiş sızın hayat görüşünüz anti kapalılık üzerine mı öyleyse adam kapanamaz merak etmeyin açıkla da yapamayacak olsa sizinle denemez

Dunya gorusu dediginiz dine bakis açınız ise ilerleyen dönemlerde muhakkak ki ayrismalar olacaktır adam oruc tutacak iftar sahur yapacak belki kandil kutlamalarında bulunacak mutaassıp oldugu için bazi ortamlara girmeyecek bütün bunlar birlesince is sıkıntılı görünüyor

Din ve dunya görüşü farkli bence .Bizim dunya gorusumuz farkliydi ben bambaska bir yerden bambaska bir ilgiden ciktim.Esim cok cocuklu muhafazakar bir ailenin cocugu.Bizim temel prensibimiz goze batma oldu.O bize gelince goze batmadi uyum sagladi ben onlara gidince onlara uyum sagladim.Hala da babamin evinde o bana cay doldurur babasinin evinde ben ona cay doldururum ornegin.
Dindarlik cok farkli birsey.Evet cok farkli kulturlere uyum saglaniyor ama dini gorusler yapani da yapmayani da gerebiliyor.Oruc tutmamaniz bunu normal gormeniz ,ickiyi haram bulmaniz onun tarafindan bir yere kadar tolere edilebilir .Hakkinizda hayirlisi olsun .Kabul edemiyeceginiz bir tarzda hayata girmeyin.

Esimin ailesi komple kapalı namazinda orucunda...eşim kıyısından bile gecmez o yuzden bizde sorun yok
Ha birde ailesini senede 1 goruruz onun da faydalari inanılmaz....dip dibe olsaydik muhtemelen zorlanirdim ben en basiti giyim konusunda...birsey diyeceklerinden degil de,olmuyor yani...rahat etmezdim

Ayol 1 dk once yorum yazmissin
Hangi ara banlandin
Ayol abla ben uyuz isleri sevmem banlanmam bile acele olacak benim :)

Birilerinin kuyruguna basmis olmaliyimki dakikasina ban yemisim:)) cani saolsun kazen abinin:) ben gelmeye sen gitmissin bunsefer.. daha karpuz kesecektik:))

niye taktın çocuklara bu kadar yahu:)
Niye mi:) ablam bu kadar yorumu millet bosa mi yapti burda? Ben mumkun oldugunu dusunmuyorum cocuklarla.. diyelim benim herif ateist ben musluman.. diyelim herkes takilsin kafasiba gore.. ok saygi duyalim.. cocuklari nasil yetistircez? Ben camiye gobdermek istiycem kuran ogrensin istiycem o istemiycek.. ohff valka zor.. bence mumkun degil.. ha biri muslumanolur biri basja dinden vs. Ama ikisinin yasayisida aynidir o baska!!!

Evli deģilim hatta daha önce hiç sevgilim olmadı ama yine de söyleyeyim:) Çiftler arasındaki fark flort sevgolik döneminde göze batmasa da evlenince göze batmaya baslar. Örneğin bir taraf muhafazakar içki içmeyen tessettüre çok önem veren doğer tarafın da daha rahat olduğunu düşün. Birinin eğlence anlayışı güzel bir yerde yemek yemek falan diğerininki içkili bir mekanda eğlenmek. Bu aslında büyük bir sorundur. Erkek arkadaşinla açık açık konuş baştan. Seni böyle kabul edecek mi? Evlenince kapatmaya çalışacak mı? Ailesi sana hoşgörülü davranacak mı? Bunlar önemli şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…