- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Goy goy derken, izle izle, aferin, boyle oruc tutma daha iyi bik bik bikGoy goy derken? Allah kolaylık versin
İşiniz var çok konuşan kadın çekilmez derler de asıl çok konuşan erkek çekilmez. Allah sabır versınGoy goy derken, izle izle, aferin, boyle oruc tutma daha iyi bik bik bik
Bencede olmaz,en buyuk ornek ben. Tipki konu sahibi gibiyim denilebilir. Esimle dunya gorusumuz,inancimiz,siyasi gorusumuz tamamiyle ayridirBen yapamam , yapanin da nasil yaptigini hic anlayamiyorum
Cevremde yok boyle farkli ciftler ama bdv de olan ve mutlu olduklarini soyleyenler var:)
Cok karisik yazdim sanirim , kisaca bence olmaz
Nick entri uyumsuzlugu sizi gidi çılğın kedi bayan ayağınızı yorganınıza göre uzatınız...sadece bir tavsiyeMerhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Crazy cat lady çılgın kedi kadından çok kedi çılgını, kedi hastası gibi bir anlama sahip aslında :) Simpsons’ta bir karakter. Hani 40 kedisi olan yaşlı yalnız teyzeler var ya, onlardan. Benim de sonum tam öyle olacak galibaNick entri uyumsuzlugu sizi gidi çılğın kedi bayan ayağınızı yorganınıza göre uzatınız...sadece bir tavsiyeyoksa oda kendi halinde bir beymiş nihayetinde
Tatlı düşün, sadece zorlama:)Crazy cat lady çılgın kedi kadından çok kedi çılgını, kedi hastası gibi bir anlama sahip aslında :) Simpsons’ta bir karakter. Hani 40 kedisi olan yaşlı yalnız teyzeler var ya, onlardan. Benim de sonum tam öyle olacak galiba
Dunya gorusu dediginiz dine bakis açınız ise ilerleyen dönemlerde muhakkak ki ayrismalar olacaktır adam oruc tutacak iftar sahur yapacak belki kandil kutlamalarında bulunacak mutaassıp oldugu için bazi ortamlara girmeyecek bütün bunlar birlesince is sıkıntılı görünüyorMerhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Ayol abla ben uyuz isleri sevmem banlanmam bile acele olacak benim :)Ayol 1 dk once yorum yazmissin
Hangi ara banlandin
Niye mi:) ablam bu kadar yorumu millet bosa mi yapti burda? Ben mumkun oldugunu dusunmuyorum cocuklarla.. diyelim benim herif ateist ben musluman.. diyelim herkes takilsin kafasiba gore.. ok saygi duyalim.. cocuklari nasil yetistircez? Ben camiye gobdermek istiycem kuran ogrensin istiycem o istemiycek.. ohff valka zor.. bence mumkun degil.. ha biri muslumanolur biri basja dinden vs. Ama ikisinin yasayisida aynidir o baska!!!niye taktın çocuklara bu kadar yahu:)
Merhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?