- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Yengemin ilk evliliğinden var 1 tane. Abimle henüz yok çocukları.Cocuklari var mi?
Kırmak değil mesele, bunun böyle olduğuna inandığınız için ürküyorsunuz şuan. Sizin hayatta alacağınız kararları bile etkiliyor, şüphe duyuyorsunuz.Kimseyi kırmak ya da durumu genellemek istemem. Sadece içinde bulunduğum durumu tarif edebilmek üzere örnekleri verebilmek istemiştim. Benim birinci, ikinci derece yakınlarım arasında hiç kapalı kimse yok mesela. Ama onda durum bu demek istedim.
Affedersiniz yanlış ifade ettiysem.
Saygı ve hoşgörü tabii ki her iki taraf için de mümkün ve gerekli.
Ben ateistim esim degil gerci o da cok fazla dini seyleri yapmiyor ama ateist degil o beni boyle kabul ediyor bende onu öyle aramizda bunun kavgasi olmadi hicMerhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Goy goy derken? Allah kolaylık versinBiz dunya gorusumuz ayni sanarak evlendik adam ramazanda dizi izliyorum diye goy goy yapiyor basimda.
Cok dikkatli olmak lazim ayni eve girince hersey daha da zorlasiyor
Olmaz bnce ilerde sorunlar cıkar smdi daha yeni cicim gunleri evlenip isin icine girince baslar konusmaya ama dini yonden guzel es olur derim benTeşekkür ederim. O hoşgörüşü biri, ben de hassasiyetlere saygılıyımdır. Örneğin alkol almam ama bu dini korkudan değil sağlığı gözettiğimden, oruç tutmam ama dinsizlikten değil yine sağlığı gözettiğimden, yapana da lafım yok ama ramazanda gidip umuma açık alanda yiyecek içecek de tüketmem. Bahsettiğim bey orucunu tutuyor, benim tutmadığımı da biliyor. Bir huzursuzluğu, ters bakışı, en ufak bir iması yok ve bunları bilerek ilgisini ve vaktini bana yöneltiyor. Bilmiyorum bazı şeylerin adı yokken oturup böyle bir konuyu enine boyuna konuşmak abes olur mu, yoksa adı olduktan sonra geç kalınmış bir konuşma mı oluyor... yoksa her şeyi akışına mı bırakmak gerek? kafam karıştı yok yere, nerden çıktı bu adam şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?